- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
vala bilmiyorum bole losyon gbi kokusuz cok sarida degil beayazla karismis .ayyy neyse ne.Bende yok canım öyle hiç gelmedi
Canım ben adet olunca 1. Günü gidiyorum iğne takvimini çıkarıyor. Arada yumurta kontrolüne çağırıyor. Ama hala adet olmadım. Olursam da eşim bu defa iğnesiz devam edelim diğer adetine gidersin diyor. Normalde farklı konularda eşimi dinlemediğim zamanlarda hep sonuç istediğim gibi olmuyor. O yüzden bu adetimde gitmeyeceğim. Bakalım nasıl olacak. :)sen ne yaptin ne zamn gidecen doktora
nie olmadin ki acaba duzenli mi bekiCanım ben adet olunca 1. Günü gidiyorum iğne takvimini çıkarıyor. Arada yumurta kontrolüne çağırıyor. Ama hala adet olmadım. Olursam da eşim bu defa iğnesiz devam edelim diğer adetine gidersin diyor. Normalde farklı konularda eşimi dinlemediğim zamanlarda hep sonuç istediğim gibi olmuyor. O yüzden bu adetimde gitmeyeceğim. Bakalım nasıl olacak. :)
Adet olmazsam progestan alıp olacağım. Beklemedeyim yani şu an canım.
Daha neler gorcez bakalım beklemedeyim :)evet evet erken hıssedeblrsn ama sonra daha da guclenıcek ben de 17. haftamdan berı hıssedıyorum ama her hafta şaşıyorsun huy değiştiriyor onu demek ıstedm canm:)
Anladım canım geçmiş olsun dikkat etAy canım kusura bakma mesajı şimdi gördüm. Eve bu sene nedense cildimde ufak isilik gibi kızarıklar çıktı onun için ilaç kullanıyorum.
Benim olmuyo :) çok nadirdir ben uzayan akıntı görürüm bu ay görmedim mesela :)Kızlar normalde bnm tahmini yumurtlqmadan once hafif akintilarim başlıyordu 31 ekim tahmjni yum günü hic akintim yok acaba grc mi yumurtlaycm ki ya da hic akinti olmdan yumurtlama olur mu ki sizin kac gun sürüyor yum akintinz
Himm tamam cnm her ihtimalde biz degerlendrmeyr basladim bklm ins tutarsa nasip gecen ay akintidan bilmistim yum gununu ben bu ay nolcak bklm hyrlisi saol cnmBenim olmuyo :) çok nadirdir ben uzayan akıntı görürüm bu ay görmedim mesela :)
Yok kız düzen yok bende. Yıllarca doğum kontrol haplarıyla oldum. Bu doktoruma onlardan sıkıldım artık dedim. O da progestan verdi. Onu düzenli kullandık 1.5 sene önce. Sonra bekle olmazsan 50.gün al derdi. Bi süre de öyle gittik. Yani 50 gün bekliyorum olmayınca ilaçla oluyorum. Düzen falan hiç bi şey yok yani. Sonra da iğne tedavisine başladık zaten.nie olmadin ki acaba duzenli mi beki
Teşekkür ederim darısı inşallah başınıza olsun önümüzde ki ay sizden de güzel haberler alırız çokça aminnnnGünaydın kızlar.
woowoo bence hemen git kan ver canım. Gölge bile değil. Silik yani. Git de birine daha sevinelim bacım :)
Eğer acilden girmezsen alıyolar para cnm ssk yoksa ama acil gidersen almıyolar kürtajı devlette oldum 1 lira ödemedim acilden girdiğim için ordan biliyprum canımArtık öyle bişey olsada devlette ücretli hasta diye giriş yapılıyor SSK yoksa yakınlarda yok mu uygun ücrete kan testi yapan bizim burda 25 TL’ye var mesela devlette aynı parayı alıyo zaten
cok kotuymus canm benm ya inan bazen .insanlar sukretmeli ama pes etme sen cok iyi guzel anne olacaksin bundan cok eminimYok kız düzen yok bende. Yıllarca doğum kontrol haplarıyla oldum. Bu doktoruma onlardan sıkıldım artık dedim. O da progestan verdi. Onu düzenli kullandık 1.5 sene önce. Sonra bekle olmazsan 50.gün al derdi. Bi süre de öyle gittik. Yani 50 gün bekliyorum olmayınca ilaçla oluyorum. Düzen falan hiç bi şey yok yani. Sonra da iğne tedavisine başladık zaten.
bacim. yorumumu gordun mu bilmiyorm ama tebrik edeeim swni helal sanaEğer acilden girmezsen alıyolar para cnm ssk yoksa ama acil gidersen almıyolar kürtajı devlette oldum 1 lira ödemedim acilden girdiğim için ordan biliyprum canım
Ben ağrıdan anlıyorum oda her ay olmuyo ama bazen net hissediyorumHimm tamam cnm her ihtimalde biz degerlendrmeyr basladim bklm ins tutarsa nasip gecen ay akintidan bilmistim yum gununu ben bu ay nolcak bklm hyrlisi saol cnm
Sende Allah a emanetsin cnm kolay gelsim afiyet olshn kuzularaneyse guzel insanlar cocuklara yemek verecegimmm hepiniz allaa emanet olunnn simdilik
Anldim cnm saolasinBen ağrıdan anlıyorum oda her ay olmuyo ama bazen net hissediyorum
O zaman iyi canım karnım ağrıyo diye gidebilirsin :)Eğer acilden girmezsen alıyolar para cnm ssk yoksa ama acil gidersen almıyolar kürtajı devlette oldum 1 lira ödemedim acilden girdiğim için ordan biliyprum canım
Canım geçen ay birlikte beklemiştik senin bat 17 eylül değilmiydi adet döngün mü değişti anlamadımBnm gecikmew yok silik cizGi yok ama brlirtiler full time devam gece daha da cogaliyor sanki kasik karın agrimdan yatakta dönüp duruyorum belim de felaket surekli acaba mi diorum 1 kasimi nasil yapixam bilmiorum
Evet evet 15 kasim bat bnm ama 1 kasimda randevum var ondan dedim bnm kasik agrilarim var kontrole gitcem bklm niyeymis adetim de biraz azdi bi umut bekliyorum bklm nolcakCanım geçen ay birlikte beklemiştik senin bat 17 eylül değilmiydi adet döngün mü değişti anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?