İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

sen ne yaptin ne zamn gidecen doktora
Canım ben adet olunca 1. Günü gidiyorum iğne takvimini çıkarıyor. Arada yumurta kontrolüne çağırıyor. Ama hala adet olmadım. Olursam da eşim bu defa iğnesiz devam edelim diğer adetine gidersin diyor. Normalde farklı konularda eşimi dinlemediğim zamanlarda hep sonuç istediğim gibi olmuyor. O yüzden bu adetimde gitmeyeceğim. Bakalım nasıl olacak. :)
Adet olmazsam progestan alıp olacağım. Beklemedeyim yani şu an canım.

nie olmadin ki acaba duzenli mi beki

Kızlar normalde bnm tahmini yumurtlqmadan once hafif akintilarim başlıyordu 31 ekim tahmjni yum günü hic akintim yok acaba grc mi yumurtlaycm ki ya da hic akinti olmdan yumurtlama olur mu ki sizin kac gun sürüyor yum akintinz

Kızlar normalde bnm tahmini yumurtlqmadan once hafif akintilarim başlıyordu 31 ekim tahmjni yum günü hic akintim yok acaba grc mi yumurtlaycm ki ya da hic akinti olmdan yumurtlama olur mu ki sizin kac gun sürüyor yum akintinz
Benim olmuyo :) çok nadirdir ben uzayan akıntı görürüm bu ay görmedim mesela :)

Benim olmuyo :) çok nadirdir ben uzayan akıntı görürüm bu ay görmedim mesela :)
Himm tamam cnm her ihtimalde biz degerlendrmeyr basladim bklm ins tutarsa nasip gecen ay akintidan bilmistim yum gununu ben bu ay nolcak bklm hyrlisi saol cnm

nie olmadin ki acaba duzenli mi beki
Yok kız düzen yok bende. Yıllarca doğum kontrol haplarıyla oldum. Bu doktoruma onlardan sıkıldım artık dedim. O da progestan verdi. Onu düzenli kullandık 1.5 sene önce. Sonra bekle olmazsan 50.gün al derdi. Bi süre de öyle gittik. Yani 50 gün bekliyorum olmayınca ilaçla oluyorum. Düzen falan hiç bi şey yok yani. Sonra da iğne tedavisine başladık zaten.

Artık öyle bişey olsada devlette ücretli hasta diye giriş yapılıyor SSK yoksa yakınlarda yok mu uygun ücrete kan testi yapan bizim burda 25 TL’ye var mesela devlette aynı parayı alıyo zaten
Eğer acilden girmezsen alıyolar para cnm ssk yoksa ama acil gidersen almıyolar kürtajı devlette oldum 1 lira ödemedim acilden girdiğim için ordan biliyprum canım

cok kotuymus canm benm ya inan bazen .insanlar sukretmeli ama pes etme sen cok iyi guzel anne olacaksin bundan cok eminim

Bnm gecikmew yok silik cizGi yok ama brlirtiler full time devam gece daha da cogaliyor sanki kasik karın agrimdan yatakta dönüp duruyorum belim de felaket surekli acaba mi diorum 1 kasimi nasil yapixam bilmiorum
Canım geçen ay birlikte beklemiştik senin bat 17 eylül değilmiydi adet döngün mü değişti anlamadım

Canım geçen ay birlikte beklemiştik senin bat 17 eylül değilmiydi adet döngün mü değişti anlamadım
Evet evet 15 kasim bat bnm ama 1 kasimda randevum var ondan dedim bnm kasik agrilarim var kontrole gitcem bklm niyeymis adetim de biraz azdi bi umut bekliyorum bklm nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…