İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Buda testim kızlar
Canımmm belirgin seninki bence hemen kan ver güzel haberini bekliyoruz :)
Evet evet 15 kasim bat bnm ama 1 kasimda randevum var ondan dedim bnm kasik agrilarim var kontrole gitcem bklm niyeymis adetim de biraz azdi bi umut bekliyorum bklm nolcak
Ayyy hadi bakalım okudum şimdi akıntıda gelmiyomuş bide bakıyomuşsun şu adet görüpte hamile kalınlardanmışsın :) Rabbim gönlüne göre versin :)

Ins bklm ama bj yanim dio neden olmasin bi de diorum enfeksiyon falan olabilir kasik agrimin sebebi...Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins

Teşekkür ederim canım benim herkese nasip etsin inşallah aynen bi kan verem netleşsin bakalım :)

En sondaki bugun ve iliski oldu yumurta aki olan seffaf akinti dun oldu daha ne kadar devam etmeliyim

Eklentiler

• 20181028_135204.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 41
En sondaki bugun ve iliski oldu yumurta aki olan seffaf akinti dun oldu daha ne kadar devam etmeliyim
Canım dediklerine göre pozitif çıktıktan sonra silikleştiğinde çatlamış oluyor yumurta. Pozitif ve sonrasında silik çıktığı günler önemli sanırım.

Kizlar birşey soracağım ben bugün başka sebeplerden acile gittim orda idrarda gebeliğe baktılar ama sonucu bekleyemedim internetten baktım sonucuma hiçbirşey anlamıyorum nerede yazıyor acaba bilgisi olan var mı ne yazması lazım

B-hcg yazmalı canımmistersen sonucu at biz bakalım :)

Beta hcg yazar canım atabiliyosan at bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…