- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Çok sağol canım. Hayırlısı artık. Kısmette varsa olsun. Şükür yine de umut var en azındancok kotuymus canm benm ya inan bazen .insanlar sukretmeli ama pes etme sen cok iyi guzel anne olacaksin bundan cok eminim
Canımmm belirgin seninki bence hemen kan ver güzel haberini bekliyoruz :)Buda testim kızlar
Ayyy hadi bakalım okudum şimdi akıntıda gelmiyomuş bide bakıyomuşsun şu adet görüpte hamile kalınlardanmışsın :) Rabbim gönlüne göre versin :)Evet evet 15 kasim bat bnm ama 1 kasimda randevum var ondan dedim bnm kasik agrilarim var kontrole gitcem bklm niyeymis adetim de biraz azdi bi umut bekliyorum bklm nolcak
Ins bklm ama bj yanim dio neden olmasin bi de diorum enfeksiyon falan olabilir kasik agrimin sebebi...Rabbim hepimizin gonlune gore versin insCanımmm belirgin seninki bence hemen kan ver güzel haberini bekliyoruz :)
Ayyy hadi bakalım okudum şimdi akıntıda gelmiyomuş bide bakıyomuşsun şu adet görüpte hamile kalınlardanmışsın :) Rabbim gönlüne göre versin :)
Teşekkür ederim canım benim herkese nasip etsin inşallah aynen bi kan verem netleşsin bakalım :)Canımmm belirgin seninki bence hemen kan ver güzel haberini bekliyoruz :)
Ayyy hadi bakalım okudum şimdi akıntıda gelmiyomuş bide bakıyomuşsun şu adet görüpte hamile kalınlardanmışsın :) Rabbim gönlüne göre versin :)
Gördüm canım evet teşekkür ederim :)bacim. yorumumu gordun mu bilmiyorm ama tebrik edeeim swni helal sana
NE güzel haberler sağlıcakla ilerlesin canım :)Gördüm canım evet teşekkür ederim :)
bence hamissinBuda testim kızlar
Amin canım 1 kasımı bekliydruz o zaman :)Ins bklm ama bj yanim dio neden olmasin bi de diorum enfeksiyon falan olabilir kasik agrimin sebebi...Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins
Evet aynrn ins onemli birsey yoktur da calismalara devam illa olacak demiyorum ne zmn iatersek o zmn ilişki düşünüyorum bu ay sen basladn mi calismalaraAmin canım 1 kasımı bekliydruz o zaman :)
Maşallahh bariz pozitif hayirli olsun canimBuda testim kızlar
Canım dediklerine göre pozitif çıktıktan sonra silikleştiğinde çatlamış oluyor yumurta. Pozitif ve sonrasında silik çıktığı günler önemli sanırım.En sondaki bugun ve iliski oldu yumurta aki olan seffaf akinti dun oldu daha ne kadar devam etmeliyim
Aminn herkese nasip etsin inşallahhhNE güzel haberler sağlıcakla ilerlesin canım :)
İnşallah herkese nasip olurrBen
bence hamissin
Teşekkür ederim canım herkese nasip etsin inşallahhhMaşallahh bariz pozitif hayirli olsun canim
Teşekkür ederim canım bi geçsin çalışmalara devam inşallahAnladım canım geçmiş olsun dikkat et
B-hcg yazmalı canımmistersen sonucu at biz bakalım :)Kizlar birşey soracağım ben bugün başka sebeplerden acile gittim orda idrarda gebeliğe baktılar ama sonucu bekleyemedim internetten baktım sonucuma hiçbirşey anlamıyorum nerede yazıyor acaba bilgisi olan var mı ne yazması lazım
Beta hcg yazar canım atabiliyosan at bakalımKizlar birşey soracağım ben bugün başka sebeplerden acile gittim orda idrarda gebeliğe baktılar ama sonucu bekleyemedim internetten baktım sonucuma hiçbirşey anlamıyorum nerede yazıyor acaba bilgisi olan var mı ne yazması lazım
Ay bide paylaşabilsemB-hcg yazmalı canımmistersen sonucu at biz bakalım :)
Yukarı yazdım canım sanada cevap olsunBeta hcg yazar canım atabiliyosan at bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?