İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ay bide paylaşabilsem bta diye birşey yazmıyor o yüzden bulamadım kan tahlilinde ne güzel üstte yazıyor bunda başka şeyler yazıyor

Yukarı yazdım canım sanada cevap olsun
Canım sadece idrarsa orada görünmeyebilir onu tam bilmiyorum, ben kan sanmıştım :))

Kizlar yükledim

Eklentiler

• 20181028_193641.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 61
Gebelige baktıgına eminmisin benim aldıgım kadarıyla sadece idrarına bakmış
Yok canim gebeliğe bakalim dedi ilk sonra bakmışken bide şuna bakalım dedi ama gebelik için test yaptırdı asıl ama ayrı ayrı mi çıkıyor sonuçlar

Yok canim gebeliğe bakalim dedi ilk sonra bakmışken bide şuna bakalım dedi ama gebelik için test yaptırdı asıl ama ayrı ayrı mi çıkıyor sonuçlar
Ayrı ayrı çıkar kan verdinmi sen ben de daha demin kan verdim yeni çıktı sonucu negatif çıktı 0.100

Ayrı ayrı çıkar kan verdinmi sen ben de daha demin kan verdim yeni çıktı sonucu negatif çıktı 0.100
Vermedim kan canım benim sabah uykuda burnum kanadı burun kanamasıyla uyandım baya kötüydü sonra mide bulantim devam edince gittim tansiyonum yüksekmiş dil altı verdiler hastanede isim bittikten sonra giderken doktor gebelik şüphen var mı bakalım mi dedi oylelikle baktik ama anlamadim hicbisey
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım sende idrar yolu iltihabı var herhalde eritrosit yüksek çıkmış
Allah Allah bilemedim internetten baktım ama normal gözüküyor da hiçbişey anlamadım. Aslında gebeliğe bakıldı yanında diğerlerine de bakalım dediler ama gebelik sonucu sonradan mı çıkıyor acaba anlamadım ki

Amin inşallah cnm

Bildiğim kadarıyla lökosit yüksekliği olunca hamilelik oluşuyormuş ama o da 4 çıkmış eritrositte yüksek cıkmıs bu yüzden idrar yolu iltihabı var gibi duruyor ama yinede sen bir doktora göster sonucunu

Glukoz oluncaymış internetten baktım ama negatif seninki ama keşke kan verseymişsin dahada emin olurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…