Hcg diye bak canım :)Ay bide paylaşabilsembta diye birşey yazmıyor o yüzden bulamadım kan tahlilinde ne güzel üstte yazıyor bunda başka şeyler yazıyor
Yukarı yazdım canım sanada cevap olsun
Canım sadece idrarsa orada görünmeyebilir onu tam bilmiyorum, ben kan sanmıştım :))Ay bide paylaşabilsembta diye birşey yazmıyor o yüzden bulamadım kan tahlilinde ne güzel üstte yazıyor bunda başka şeyler yazıyor
Yukarı yazdım canım sanada cevap olsun
Idrarda gebelik testi yaptıCanım sadece idrarsa orada görünmeyebilir onu tam bilmiyorum, ben kan sanmıştım :))
Uygulamadan yüklenmiyormuş normal sayfadan gir netten ordan yükle canımIdrarda gebelik testi yaptınasıl yükleyeceğim resim ki
Ay canım çok sağol bilmiyordum hemen yüklüyorumUygulamadan yüklenmiyormuş normal sayfadan gir netten ordan yükle canım
Gebelige baktıgına eminmisin benim aldıgım kadarıyla sadece idrarına bakmışKizlar yükledim
Yok canim gebeliğe bakalim dedi ilk sonra bakmışken bide şuna bakalım dedi ama gebelik için test yaptırdı asıl ama ayrı ayrı mi çıkıyor sonuçlarGebelige baktıgına eminmisin benim aldıgım kadarıyla sadece idrarına bakmış
Ayrı ayrı çıkar kan verdinmi sen ben de daha demin kan verdim yeni çıktı sonucu negatif çıktı 0.100Yok canim gebeliğe bakalim dedi ilk sonra bakmışken bide şuna bakalım dedi ama gebelik için test yaptırdı asıl ama ayrı ayrı mi çıkıyor sonuçlar
Vermedim kan canım benim sabah uykuda burnum kanadı burun kanamasıyla uyandım baya kötüydü sonra mide bulantim devam edince gittim tansiyonum yüksekmiş dil altı verdiler hastanede isim bittikten sonra giderken doktor gebelik şüphen var mı bakalım mi dedi oylelikle baktik ama anlamadim hicbiseyAyrı ayrı çıkar kan verdinmi sen ben de daha demin kan verdim yeni çıktı sonucu negatif çıktı 0.100
Canım sende idrar yolu iltihabı var herhalde eritrosit yüksek çıkmışYok canim gebeliğe bakalim dedi ilk sonra bakmışken bide şuna bakalım dedi ama gebelik için test yaptırdı asıl ama ayrı ayrı mi çıkıyor sonuçlar
Allah Allah bilemedim internetten baktım ama normal gözüküyor da hiçbişey anlamadım. Aslında gebeliğe bakıldı yanında diğerlerine de bakalım dediler ama gebelik sonucu sonradan mı çıkıyor acaba anlamadım kiCanım sende idrar yolu iltihabı var herhalde eritrosit yüksek çıkmış
Amin inşallah cnmVermedim kan canım benim sabah uykuda burnum kanadı burun kanamasıyla uyandım baya kötüydü sonra mide bulantim devam edince gittim tansiyonum yüksekmiş dil altı verdiler hastanede isim bittikten sonra giderken doktor gebelik şüphen var mı bakalım mi dedi oylelikle baktik ama anlamadim hicbisey
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bildiğim kadarıyla lökosit yüksekliği olunca hamilelik oluşuyormuş ama o da 4 çıkmış eritrositte yüksek cıkmıs bu yüzden idrar yolu iltihabı var gibi duruyor ama yinede sen bir doktora göster sonucunuAllah Allah bilemedim internetten baktım ama normal gözüküyor da hiçbişey anlamadım. Aslında gebeliğe bakıldı yanında diğerlerine de bakalım dediler ama gebelik sonucu sonradan mı çıkıyor acaba anlamadım ki
Evet 0-3 arası normal kabul ediliyor enfeksiyon var galibsCanım sende idrar yolu iltihabı var herhalde eritrosit yüksek çıkmış
Hayirli olsun inşalla darisi bizlereeTeşekkür ederim canım herkese nasip etsin inşallahhh
Canım tarihlere bak eski bunlar diğer sayfaya bak istersenKizlar yükledim
Aminn canım inşallahhHayirli olsun inşalla darisi bizleree
2017 6 . Ayinin sonucu bunlar tekrardan belki şimdi çikmiştirKizlar yükledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?