- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Aaa canım hiç farketmedim çok sağol gerçekten eskiymis demekki daha yeni sonuçlar çıkmamış kontrol edeyim2017 6 . Ayinin sonucu bunlar tekrardan belki şimdi çikmiştir
Rica ederim inşallhh beklediğin sonucu alirsin tatlimAaa canım hiç farketmedim çok sağol gerçekten eskiymis demekki daha yeni sonuçlar çıkmamış kontrol edeyim
Sağol canım inşallah baktım ama yine aynısı çıkıyor 1. Sonuç 2nci sonuç yazıyor yukarda ama bakılacak yer yok nerden bakacağım acabaRica ederim inşallhh beklediğin sonucu alirsin tatlim
çikmamiştir belki kaç saat oldu kiSağol canım inşallah baktım ama yine aynısı çıkıyor 1. Sonuç 2nci sonuç yazıyor yukarda ama bakılacak yer yok nerden bakacağım acaba
6 buçuk falan di saat 2 saat olduçikmamiştir belki kaç saat oldu ki
Hayırdır inşallah canım acaba üşüttün mü kiKızlar iyi akşamlar. Bende de ara ara böbrek ağrısı olmaya başladı ya
Sanırım üşüttüm kasık ağrımda var bir de tam olarak kabızım diyemem de biraz öyle . Üşüttüm galiba üşüyorum zaten canım .Hayırdır inşallah canım acaba üşüttün mü ki
Dikkat et kendine canım böbrek ağrısı kötü belini sar güzelce sıcak tutSanırım üşüttüm kasık ağrımda var bir de tam olarak kabızım diyemem de biraz öyle . Üşüttüm galiba üşüyorum zaten canım .
Allah razı olsun canım benim zaten bir ara kum dökmüştüm zor oluyor .Dikkat et kendine canım böbrek ağrısı kötü belini sar güzelce sıcak tut
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et. Yapabileceğin şeyleri yap ama geçmezse görün bi doktoraKızlar iyi akşamlar. Bende de ara ara böbrek ağrısı olmaya başladı ya
İnşallah canım en iyisi ben bu ay 26 da oldumEvet aynrn ins onemli birsey yoktur da calismalara devam illa olacak demiyorum ne zmn iatersek o zmn ilişki düşünüyorum bu ay sen basladn mi calismalara
İnşallah canım benim yok ben iki gün önce adet oldum bitincede ovulasyon testiyle denicem bu ayEvet aynrn ins onemli birsey yoktur da calismalara devam illa olacak demiyorum ne zmn iatersek o zmn ilişki düşünüyorum bu ay sen basladn mi calismalara
Anladım cnm ina hayırlısı ya bu ay tutar ins hayrlisiylaİnşallah canım en iyisi ben bu ay 26 da oldum
İnşallah canım benim yok ben iki gün önce adet oldum bitincede ovulasyon testiyle denicem bu ay
İnşallah canım güzel haberleri buraya yazmak nasip olur İnşallah :)Anladım cnm ina hayırlısı ya bu ay tutar ins hayrlisiyla
Ins cnmİnşallah canım güzel haberleri buraya yazmak nasip olur İnşallah :)
Çok teşekkür ederim kuzum sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi ama işte .Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et. Yapabileceğin şeyleri yap ama geçmezse görün bi doktora
Bazen ne yapsak da korunamıyoruz işte :)Çok teşekkür ederim kuzum sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi ama işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?