- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Hala adet olamayanlar burda mı
İlaç kullanmadan adet olman daha iyi aslında .Kızlar ilaç kullanacağım adet olmak için. Geçen cuma olmalıydım. Sizce olmayı beklemelimiyim biraz daha yoksa bir an önce ilaca başlayıp adet göreyim mi?
Normalde olmam canım ama. 50 gün bekler,, olmayınca ilaçla olurum. Pcoluyum. Bi yumurtam vardı. Iğne yaptık ama çatlamadı demek ki kanamadım. Beklersem olur muyum bilmiyorum ki.İlaç kullanmadan adet olman daha iyi aslında .
Gebelik olmadığına emin misin ? Bi doktora görün gene o versin ilaç .Normalde olmam canım ama. 50 gün bekler,, olmayınca ilaçla olurum. Pcoluyum. Bi yumurtam vardı. Iğne yaptık ama çatlamadı demek ki kanamadım. Beklersem olur muyum bilmiyorum ki.
Doktorum veriyor progestanı zaten de bilemedim işte.Gebelik olmadığına emin misin ? Bi doktora görün gene o versin ilaç .
Bnde düşünüyorum 36 gün oldu soğansuyumu içsem diyorumDoktorum veriyor progestanı zaten de bilemedim işte.
21. Gün 5.88 çıktı hcg, 24. Gün 1.70. Çatlatma iğnesi yapmıştık. O da yükseltirmiş hcg yi. Ona bağladım ben.Gebelik olmadığına emin misin ? Bi doktora görün gene o versin ilaç .
Soğan suyunu yapamam ben. Sabah 7.30 da çıkıyorum,, 16 da dönüyorum eve. Gündüz yapamam ki.Bnde düşünüyorum 36 gün oldu soğansuyumu içsem diyorum
Sonra tekrar baktırmadın mı canım? Ya da doktor ne dedi? Sonra bakalım demedi mi21. Gün 5.88 çıktı hcg, 24. Gün 1.70. Çatlatma iğnesi yapmıştık. O da yükseltirmiş hcg yi. Ona bağladım ben.
Doktora gitmeden kendim yaptırdım canım. 1.70 e düşünce bi daha da yaptırmadım. İğne yükseltmiş belli ki hcg yi. Adet günü yani geçtiğimiz cuma 26 sında idrar yaptım temiz bi T çıktı :)Sonra tekrar baktırmadın mı canım? Ya da doktor ne dedi? Sonra bakalım demedi mi
Akşam yap canımSoğan suyunu yapamam ben. Sabah 7.30 da çıkıyorum,, 16 da dönüyorum eve. Gündüz yapamam ki.
Ama kisti büyüttüğünü de duymuştum. Benim o yumurta çatlamadıysa büyüyüp kiste dönüşmüştür. Soğan suyuyla daha da büyümesinden korkarım.Akşam yap canım
İşten gelince aç karna 1 bardak birde yatmadan önce bir bardak içersin önemli olan günde 2 kez yapmak. Saraçoğlu videolarında çalışan kadınlar için bu şekilde öneriyor
Kisti büyüten incir kürü diye biliyorum. Ben de bayaa geç regl oluyordum ama hiç ilaç kullanmadım soğan kürünü önceden pek yapamamıştım 2 gün içmiştim 25 gün sonra regl olmuştum. Reglmden sonra hemen hamile kaldım ama biliyorsun kaybettim bebeğimi. Bu seferde ameliyattan sonra ilk reglimi oldum hemen soğan kürüne başladım antibiyotik kullandığım için tamamlayamadım 10gün içtim adet olamadım çünkü hamile kalmışım.Ama kisti büyüttüğünü de duymuştum. Benim o yumurta çatlamadıysa büyüyüp kiste dönüşmüştür. Soğan suyuyla daha da büyümesinden korkarım.
İnşaAllah bebek vardır ya da kendiliğinden adet olursunAma kisti büyüttüğünü de duymuştum. Benim o yumurta çatlamadıysa büyüyüp kiste dönüşmüştür. Soğan suyuyla daha da büyümesinden korkarım.
5.88 den 1.70 e olan düşüşten sonra umudum kalmadı bu aydan canım. Olmadı belli. Adetle ilgili Napsam bilemiyorum. Kendiliğinden olmayı beklersem uzun sürebilir.İnşaAllah bebek vardır ya da kendiliğinden adet olursun
Gerçekten mi? Adaçayı almıştı bugün eşim.Kızlar bide adet döneminde ve sonrasında yani yumurtlama dönemine kadar adaçayı içmek baya faydalı. Burda başka topiklerde okumuştu hem regl sancılarına iyi geliyor hemde yumurtlama gelişime katkı sağlıyor
Bakarlar bence. Özel açıktır hep. Bu hormona Bugün baktırmam lazım de.Acilde progesteron hormonu bakarlar mı ? 29 Ekim olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?