İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar ilaç kullanacağım adet olmak için. Geçen cuma olmalıydım. Sizce olmayı beklemelimiyim biraz daha yoksa bir an önce ilaca başlayıp adet göreyim mi?

Sonra tekrar baktırmadın mı canım? Ya da doktor ne dedi? Sonra bakalım demedi mi
Doktora gitmeden kendim yaptırdım canım. 1.70 e düşünce bi daha da yaptırmadım. İğne yükseltmiş belli ki hcg yi. Adet günü yani geçtiğimiz cuma 26 sında idrar yaptım temiz bi T çıktı :)

Soğan suyunu yapamam ben. Sabah 7.30 da çıkıyorum,, 16 da dönüyorum eve. Gündüz yapamam ki.
Akşam yap canım
İşten gelince aç karna 1 bardak birde yatmadan önce bir bardak içersin önemli olan günde 2 kez yapmak. Saraçoğlu videolarında çalışan kadınlar için bu şekilde öneriyor

Akşam yap canım
İşten gelince aç karna 1 bardak birde yatmadan önce bir bardak içersin önemli olan günde 2 kez yapmak. Saraçoğlu videolarında çalışan kadınlar için bu şekilde öneriyor
Ama kisti büyüttüğünü de duymuştum. Benim o yumurta çatlamadıysa büyüyüp kiste dönüşmüştür. Soğan suyuyla daha da büyümesinden korkarım.

Ama kisti büyüttüğünü de duymuştum. Benim o yumurta çatlamadıysa büyüyüp kiste dönüşmüştür. Soğan suyuyla daha da büyümesinden korkarım.
Kisti büyüten incir kürü diye biliyorum. Ben de bayaa geç regl oluyordum ama hiç ilaç kullanmadım soğan kürünü önceden pek yapamamıştım 2 gün içmiştim 25 gün sonra regl olmuştum. Reglmden sonra hemen hamile kaldım ama biliyorsun kaybettim bebeğimi. Bu seferde ameliyattan sonra ilk reglimi oldum hemen soğan kürüne başladım antibiyotik kullandığım için tamamlayamadım 10gün içtim adet olamadım çünkü hamile kalmışım.

Soğan suyu enfenksiyon ve kisti temizliyor tabi yinede her vücut aynı değil canım sonuçta ilaçlarda hormon

Kızlar bide adet döneminde ve sonrasında yani yumurtlama dönemine kadar adaçayı içmek baya faydalı. Burda başka topiklerde okumuştu hem regl sancılarına iyi geliyor hemde yumurtlama gelişime katkı sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…