- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
Hatta rahim kaslarını uyardığı için adet söktürücü özelliğide var :)Gerçekten mi? Adaçayı almıştı bugün eşim.
Gebelikte bitki çayları zararlı diye biliyorum.Hatta rahim kaslarını uyardığı için adet söktürücü özelliğide var :)
Ya bilemiyorum. Herkeste aynı etki olmuyordur. Bana nasıl bi etki yapar bilemiyorum. İlacın ise net olarak adet söktürücü olduğunu biliyorum sonuçta. Hatta gebelik varsa düşüğü önlüyor bu ilaç o yüzden zarar vermiyor.Hatta rahim kaslarını uyardığı için adet söktürücü özelliğide var :)
Yok gebelik düşünüyorsan bile içme diyorlarGebelikte bitki çayları zararlı diye biliyorum.
İstersen başka doktora gidip muayne ol bakalım o ne diycek canım yada başla gebelik varımdır bilmiyorum ama en azından yoksa da regl olup bidaha ki ay çalışmalara başlarsınYa bilemiyorum. Herkeste aynı etki olmuyordur. Bana nasıl bi etki yapar bilemiyorum. İlacın ise net olarak adet söktürücü olduğunu biliyorum sonuçta. Hatta gebelik varsa düşüğü önlüyor bu ilaç o yüzden zarar vermiyor.
O nasıl kullanılıyormuş acaba?Çörekotunun da çatlamayı kolaylaştırdığını okudum burda kızlar ben
tabiki zararlı canım o yüzden başta belirttim yumurtlama dönemine kadar içiliyor. Ama bazı kaynaklar günde 1 fincandan bişe olmaz diyor. Şahsen ben o riski göze almak istemem özellikle ilk 3 ayda düşüğe sebep olabiliyorlarGebelikte bitki çayları zararlı diye biliyorum.
Çörek otu, bal ve tarçındı sanırım bunları karıştırıp yiyormuşsun baya oldu tabi tam olarak hatırlamıyorum bakarsan bulabilirsin canımO nasıl kullanılıyormuş acaba?
Canım ben çok doktor değiştirdim. Buna 2 yıldır gidiyorum. Kadın prof.geçmiş tedavileri testleri anlattım. Beni muayene ettikten sonra uzun uzun pcoyu anlattı ve test istemedi bile. Ne çıkacağını biliyorum dedi gerek yok. Bu zamana kadar da bi sorun yaşamadım. Devam etmek istiyorum ona. Çocuk tedavisine yeni başladık zaten.İstersen başka doktora gidip muayne ol bakalım o ne diycek canım yada başla gebelik varımdır bilmiyorum ama en azından yoksa da regl olup bidaha ki ay çalışmalara başlarsın
Ben üniversiteye ilk başladığım yıllarda kullandım psikolojimi bozmuştu östrojen içeren hormon olduğu için çok duygusaldım. Bidaha kullanmadım sonra öğrendim ki vucudu sadece kandırıyor tedavi etmiyorYa bilemiyorum. Herkeste aynı etki olmuyordur. Bana nasıl bi etki yapar bilemiyorum. İlacın ise net olarak adet söktürücü olduğunu biliyorum sonuçta. Hatta gebelik varsa düşüğü önlüyor bu ilaç o yüzden zarar vermiyor.
Doktoruna güveniyosan ilacı kullanmanı öneririm ben o zaman sana sana canım tabi ki yine de sen kararını verCanım ben çok doktor değiştirdim. Buna 2 yıldır gidiyorum. Kadın prof.geçmiş tedavileri testleri anlattım. Beni muayene ettikten sonra uzun uzun pcoyu anlattı ve test istemedi bile. Ne çıkacağını biliyorum dedi gerek yok. Bu zamana kadar da bi sorun yaşamadım. Devam etmek istiyorum ona. Çocuk tedavisine yeni başladık zaten.
Tedavi amaçlı değil bu canım zaten. Aslında düşük önleyici ilaç bu. Gebelik yoksa söktürücü görevi görüyor.Ben üniversiteye ilk başladığım yıllarda kullandım psikolojimi bozmuştu östrojen içeren hormon olduğu için çok duygusaldım. Bidaha kullanmadım sonra öğrendim ki vucudu sadece kandırıyor tedavi etmiyor
ya aslında mesaj atıp sorabilirim de ama eşim ne sor ne de gidelim diyor. Adet ol bi ay kendimiz bakalım. Olmadı tekrar ilaçla adet olursun gideriz diyor. Ben de kararsızım.Doktoruna güveniyosan ilacı kullanmanı öneririm ben o zaman sana sana canım tabi ki yine de sen kararını ver
Şu durumda aslında beklemek de bana mantıksız geliyo canım günün baya geçti sonuçtaya aslında mesaj atıp sorabilirim de ama eşim ne sor ne de gidelim diyor. Adet ol bi ay kendimiz bakalım. Olmadı tekrar ilaçla adet olursun gideriz diyor. Ben de kararsızım.
İyi geceler :) valla doktor arkadaşıma bazen soru soruyorum, bu sorular nerden geliyor aklına diyor Tez konumda bile böyle sorular yok diyorhayirle geceler hanimlar massalah tip okumamiz lazimmis ama teget gecmissZ)
O zamn kullan canım adet olman kistide atar öyle bir artısı olur en azından ama bence adetinden sonra mutlaka soğan kürüne şans ver hiç bişe kaybetmezsin. Kür olarak uygulamazsan akşamları yemeğin yanına bir soğanı ince ince doğra bol sumak ve limonla yeTedavi amaçlı değil bu canım zaten. Aslında düşük önleyici ilaç bu. Gebelik yoksa söktürücü görevi görüyor.
Evet. Yaş 31 zaten. Vakit kaybetmek istemiyorum çok.Şu durumda aslında beklemek de bana mantıksız geliyo canım günün baya geçti sonuçta
Hoş geldin nasılsın :)hayirle geceler hanimlar massalah tip okumamiz lazimmis ama teget gecmissZ)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?