- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Sağolasın canım. Soğanı çok severim zaten. Her salatanın içine mutlaka doğrar yetmez bi de ayrı yeriz sumak ve limonlu. Sarımsağı bile çiğ çiğ yemeğin yanında yeriz biz eşimleO zamn kullan canım adet olman kistide atar öyle bir artısı olur en azından ama bence adetinden sonra mutlaka soğan kürüne şans ver hiç bişe kaybetmezsin. Kür olarak uygulamazsan akşamları yemeğin yanına bir soğanı ince ince doğra bol sumak ve limonla ye
Annem bana yıllarca söyledi kızım nolur şu kürü uygula diye hiç dinlemedim şimdi faydasını görünce kendimi böyle anlatma zorunluğunda hissediyorum.
aynen vallah su ortamda o kadar bilgi sahibi oldum ki aslinda hic bisey bilmiyor musum bunu anladimİyi geceler :) valla doktor arkadaşıma bazen soru soruyorum, bu sorular nerden geliyor aklına diyor Tez konumda bile böyle sorular yok diyorbiz çok evham yapıyoruz yaaa
Ben tıpta doktora yapıyorum sözde kanser çalışıyorum ama kadındoğumcularla bile didişiyorumhayirle geceler hanimlar massalah tip okumamiz lazimmis ama teget gecmissZ)
Düşün bakalım sen bi canım :)Evet. Yaş 31 zaten. Vakit kaybetmek istemiyorum çok.
cookkk. yorgunnum balim ya iki tencerw sarma sardik yarin cocugun kurani var sizin icinde hayir duasi isteyecegimHoş geldin nasılsın :)
Offf canım çektiSağolasın canım. Soğanı çok severim zaten. Her salatanın içine mutlaka doğrar yetmez bi de ayrı yeriz sumak ve limonlu. Sarımsağı bile çiğ çiğ yemeğin yanında yeriz biz eşimle
İyi geceler canım valla birbirimize yardımcı olmaya çalışıyorız işte elimizden geldiğincehayirle geceler hanimlar massalah tip okumamiz lazimmis ama teget gecmissZ)
Ciddi misin :)Ben tıpta doktora yapıyorum sözde kanser çalışıyorum ama kadındoğumcularla bile didişiyorum
İyi geceler cnm hsgldn aynen vala ha burada yazilanlari okudukca alla alla oyle mi oluyormus diorum ;Dhayirle geceler hanimlar massalah tip okumamiz lazimmis ama teget gecmissZ)
gercekten mi. eger dwdgin gibiyse meslegin cok guzelBen tıpta doktora yapıyorum sözde kanser çalışıyorum ama kadındoğumcularla bile didişiyorum
Allah kabıl etsin canım şimdiden olsa da sarma yesek bayılırım :))cookkk. yorgunnum balim ya iki tencerw sarma sardik yarin cocugun kurani var sizin icinde hayir duasi isteyecegim
Hahahaha de mi yaaa :)))Offf canım çekti
hosbulduk canm aynen. vallah. burayi cok sewdim bu yuzdenİyi geceler cnm hsgldn aynen vala ha burada yazilanlari okudukca alla alla oyle mi oluyormus diorum ;D
oyyy kuzum ya kusura bakma vallah dusunemedim canin cekti degil mi keske gercekte tanisak birbirimizde yesek beraberAllah kabıl etsin canım şimdiden olsa da sarma yesek bayılırım :))
Çok severerek yapıyorum ama fazlasıyla emek istiyor 30 yaşındayım hala okuyorumgercekten mi. eger dwdgin gibiyse meslegin cok guzel
Bölüm ne canım?Çok severerek yapıyorum ama fazlasıyla emek istiyor 30 yaşındayım hala okuyorum
vallah kusura bakmayin keske sizde olsanizOfff canım çekti
helal olsun sana gercekten taktir ettim seniÇok severerek yapıyorum ama fazlasıyla emek istiyor 30 yaşındayım hala okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?