İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bugün hiç bişe yemedim sadece meyve yedim çok fena midem bulanıyor başım dönüyor dün gece uyayamadım bile şimdi soğan salatası diince aç olduğumu hissetttim üşenmesem kalkıp yapıcam valla
Canım çok çekerse kalkıp yaparım ben valla. Neden bi şey yemedin ki?

6. Haftaya girdik canım
Ben sanıyordum ki sabahları bulantı olur geçer ne mümkün 2 gündür su bile içemedim yatakta sağ sola dönerken bile başım dönüyor
Sağlıkla gelsin inşallah canım. Sana da sabır diliyorum. Umarım çabuk geçer de keyfini çıkarırsın gebeliğin

Senin için de salıyı bekliyoruz. İnşallah başka bi şey yoktur. Hamilesindir diyecem ama olmasa daha çok sevinirsin sanırım :) umarım doğum sonrası normal dğzensizliktir.
canim. 40. coktiktan sonra bir guzel adet gordum cokto duzenli oldu zaten o ara tatildeydik esim istanbuldaydi. biz eylul 20 de geldik ben 25 hastalandim bi r 7 gun surdu o arada yumurtlamada oldu ve korumasiz iliski yasadk suan 4 gun gecikti senin aklina ne gelwbilir birdr .bebege. anne sutu disinda gunde iki kez mama veriyorm. sadece beni emse rahat olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…