- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
Bugün hiç bişe yemedim sadece meyve yedim çok fena midem bulanıyor başım dönüyor dün gece uyayamadım bileHahahaha de mi yaaa :)))
Tümör immünolojisi canımBölüm ne canım?
sana nedense. dila hanim demek geliyor icimden. vallah dusunmeden yazdim kusura bakma canm. caniniz cektiHahahaha de mi yaaa :)))
Canım çok çekerse kalkıp yaparım ben valla. Neden bi şey yemedin ki?Bugün hiç bişe yemedim sadece meyve yedim çok fena midem bulanıyor başım dönüyor dün gece uyayamadım bileşimdi soğan salatası diince aç olduğumu hissetttim üşenmesem kalkıp yapıcam valla
De canım, sakıncası yok :))) benim canım çekmedi. Benim açımdan no problem :)sana nedense. dila hanim demek geliyor icimden. vallah dusunmeden yazdim kusura bakma canm. caniniz cekti
Mide bulantılarım başladı başımda çok dönüyor tüm gün yattım yemek yeme fikri bile midemi bulandırdı bende meyve yiyebildimCanım çok çekerse kalkıp yaparım ben valla. Neden bi şey yemedin ki?
haa tamam o zamn ya:))De canım, sakıncası yok :))) benim canım çekmedi. Benim açımdan no problem :)
Ne kadar oldu senin? Allah yardımcın olsun yaaa.Mide bulantılarım başladı başımda çok dönüyor tüm gün yattım yemek yeme fikri bile midemi bulandırdı bende meyve yiyebildim
Yık kız çekmedi ama olsa affetmemmoyyy kuzum ya kusura bakma vallah dusunemedim canin cekti degil mi keske gercekte tanisak birbirimizde yesek beraber
Senin için de salıyı bekliyoruz. İnşallah başka bi şey yoktur. Hamilesindir diyecem ama olmasa daha çok sevinirsin sanırım :) umarım doğum sonrası normal dğzensizliktir.ve ben hala hastalanmadim. cok yogun beyaz akintim var eske hamileliklerimde ki gibi
allah seni. ne etmesin .Yık kız çekmedi ama olsa affetmemm
6. Haftaya girdik canımNe kadar oldu senin? Allah yardımcın olsun yaaa.
Sağlıkla gelsin inşallah canım. Sana da sabır diliyorum. Umarım çabuk geçer de keyfini çıkarırsın gebeliğin6. Haftaya girdik canım
Ben sanıyordum ki sabahları bulantı olur geçer ne mümkün 2 gündür su bile içemedim yatakta sağ sola dönerken bile başım dönüyor
Saol canım darısı sana isteyen herkeseSağlıkla gelsin inşallah canım. Sana da sabır diliyorum. Umarım çabuk geçer de keyfini çıkarırsın gebeliğin
Teşekkür ederim canım bakalım bundan sonrası ne olcak hayırlısıvhenüz kan da vermedim :)allah seni. ne etmesin .bu arada senin adina cok sewindim ya.
İnşallah yaaa. Hayırlı ise olsun :)Saol canım darısı sana isteyen herkese
Dualarımdasınız
İyi sabrediyorsun. Ben olsam çoktan vermiştim kanı :))Teşekkür ederim canım bakalım bundan sonrası ne olcak hayırlısıvhenüz kan da vermedim :)
canim. 40. coktiktan sonra bir guzel adet gordum cokto duzenli oldu zaten o ara tatildeydik esim istanbuldaydi. biz eylul 20 de geldik ben 25 hastalandim bi r 7 gun surdu o arada yumurtlamada oldu ve korumasiz iliski yasadk suan 4 gun gecikti senin aklina ne gelwbilir birdr .bebege. anne sutu disinda gunde iki kez mama veriyorm. sadece beni emse rahat olcamSenin için de salıyı bekliyoruz. İnşallah başka bi şey yoktur. Hamilesindir diyecem ama olmasa daha çok sevinirsin sanırım :) umarım doğum sonrası normal dğzensizliktir.
Ne zaman yapıcan?Teşekkür ederim canım bakalım bundan sonrası ne olcak hayırlısıvhenüz kan da vermedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?