İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Salı günü git mutlaka. Bekleme artık

6. Haftaya girdik canım
Ben sanıyordum ki sabahları bulantı olur geçer ne mümkün 2 gündür su bile içemedim yatakta sağ sola dönerken bile başım dönüyor
canim bu aylarda boyle oluyor bir 12 haftaya kadar istahsiLik olbilir swn genede bebgi besle zaten. doktorsun daha iyi bilirsin bize sen yol gosterirsin

Kızlar bugün tavuk pişirdim söylemesi ayıp acayip tiskinti geldi masaya oturunca midem bulandı eşime verdim sonra ayranla patetes haslamash yedim midem bulanıyor hala sizce hamiş belirtisimi kasiklarim ara ara seyrelio batiyor

olabilir canim bende yemek yaparken margarinden. tiksindim bat ne zamn

Canım süt koruması falan hikaye aslında test yapsan kesin çıkar eşine söylesene bugün alsın bi tane yaap sende umarım gönlündeki gibi olur

6. Haftaya girdik canım
Ben sanıyordum ki sabahları bulantı olur geçer ne mümkün 2 gündür su bile içemedim yatakta sağ sola dönerken bile başım dönüyor
Umarım bi an önce geçer canım bulantı sağ sağlim alırsın kucağına kaçıncı haftada başladı bulantı

6. Haftaya girdik canım
Umarım bi an önce geçer canım bulantı sağ sağlim alırsın kucağına kaçıncı haftada başladı bulantı

Gebelige baktıgına eminmisin benim aldıgım kadarıyla sadece idrarına bakmış

Canım sende idrar yolu iltihabı var herhalde eritrosit yüksek çıkmış

Evet 0-3 arası normal kabul ediliyor enfeksiyon var galibs

Glukoz oluncaymış internetten baktım ama negatif seninki ama keşke kan verseymişsin dahada emin olurdun

Kızlar sonuçlar eski sonuçlarmış sumyak123 sağolsun o söyleyince farkettim yenileri hala çıkmamış e nabız dan bakıyorum ama yok yansımamış daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…