İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Umarım bi an önce geçer canım bulantı sağ sağlim alırsın kucağına kaçıncı haftada başladı bulantı
Aslında benim çok erken bulandı canım sanırım 3.haftaydı tekne turundaydık denizden çıkmıştım orda baya bulandı, şüphelendim ama hem üşüttüm hemde sallantıdan oluyor sandım. Sonra tatil bitimi dönüş yolunda çok bulandı yine yoldandır dedim. Sonra bidaha hiç yaşamamıştım uzun araç yolculuklarında oluyordu. Ama tam 5+6 da başladı bulantı baş dönmesi, bugün daha iyiym, çözümü salatalık ve naneli sakızda buldum :)

Galetave çubuk kraker de mide bastırır sende işe yarar mı bilmem de bi denersin canım :)

Galetave çubuk kraker de mide bastırır sende işe yarar mı bilmem de bi denersin canım :)
Saol canım çubuk krakeri denedim biraz bastırdı ama paketli gıda çok tüketmek istemedim.. annem saolsun kandil simidi fln yaptı kahvaltıyı onla geçiştirdim çok şükür bugün iyiym

herkesr gunaydinlar kizlar mide bulantisindan bahsetmeyin vala buraciga ogurecem. sabah ogluma corpa yapiyordum ne igrenc geldi kokusuu

Bekleseydin keşke sonucu hastanede
Eşim ise gidecekti mecbur kaldık yaklaşık 4 saat kaldık ama baştan yapılamadı bende niyeyse bu ay hic beklemiyorum zaten normalde geçmeden bile test falan yapardım bu ay onu düşünmedim bile bakalım nasip inşallah Allah hayırlısını versin

Anladım canım inşallah vardır o zaman hayırlısoyla

Bende dün test yaptırdım akşam yarım saat içinde çıktı netten baktım hç hastanede kalmadım. Çıkardı normal şartlarda
Allah allah ya ben e nabız yükledim ondanda kontrol ediyorum sürekli tahlil sonuçları malesef yok ama acilden giriş yaptığım ve yapılan işlemler yazıyor fakat tahlil sonucum yok

Allah allah ya ben e nabız yükledim ondanda kontrol ediyorum sürekli tahlil sonuçları malesef yok ama acilden giriş yaptığım ve yapılan işlemler yazıyor fakat tahlil sonucum yok
Devletten mi yaptırdın? Hastanenin sitesine girip bi baksan. Barkodun sendeyse üzerindeki no lazım sadece sanırım.

Canlar napıyorsunuz kaç gündür adam akıllı giremedim kına düğün derken yoruldum baya kimse hamileliği bilmediği için Naz’da yapamıyorum :) var mı yeni gelişmeler

Devletten mi yaptırdın? Hastanenin sitesine girip bi baksan. Barkodun sendeyse üzerindeki no lazım sadece sanırım.
Evet devletten ordan da bakıyorum ama yok malesef neden böyle oldu anlamadım eğer olmazsam perşembe gününe kadın doğuma sıra aldım bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…