İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canlar napıyorsunuz kaç gündür adam akıllı giremedim kına düğün derken yoruldum baya kimse hamileliği bilmediği için Naz’da yapamıyorum :) var mı yeni gelişmeler
Ben iyiyim sen nasılsın çok yorma kendini dikkat et canım :)

@Meylen selam canım. Çok yormadan yap istediğini canım :) biz takılıyoruz buralarda. Sabırla bekliyoruz :) bugün ilaca başlayayım diyorum da hala kararsızım. Arada kasıkkarımda ağrılarım oluyor.

@Meylen selam canım. Çok yormadan yap istediğini canım :) biz takılıyoruz buralarda. Sabırla bekliyoruz :) bugün ilaca başlayayım diyorum da hala kararsızım. Arada kasıkkarımda ağrılarım oluyor.
Olmadın dimi adet ? Eğer onla olman gerekiyorsa ol canım boşuna strese girme tabi zararı var mı yok mu onuda bilmiyorum ama

Selam hanımlar napıyorsunuz dün dışardaydım bugün de evi dip köşe temizleyip ancak buralara bakabildim

a selam hanim efendi temizle afferin sana caliskan gelin
E abla yeni gelin olmak bunu gerektiyor bu arada bende dün hastahaneye gittim ya apantistin patlamış yada bağırsaklarında bi problem var dediler neyseki ikincisiymiş ilaçlarımı kullanıyorum iki gündür boşa eziyet çekiyomuşum ne varsa devlette varmış

aynen kuzm cok gecmis olsun ya. simdi naslsin insallah

İnşallah hamişsindir kuzum bu ay biz fıs çıktık elifle :) bende hep dua ediyorum allah anne olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapsın .
kiz daha cok gencsiniz bise olmaz bebek dusunmesen esinle beraber ol. yani. kafadan o pskoloji yi at bak ondan sonra derain abla test yaptim hamileyim yaaa:))

aynen kuzm cok gecmis olsun ya. simdi naslsin insallah
Valla abla günde 3 tane ilaç verdi bugün daha iyiyim bebek içinde bu ay ovulasyonlardan alıp deniycem yumurtlama günüm hakkında hiç bi fikrim yok çünkü olursa olur abla ya rabbim ne zaman nasip ediyosa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…