Ben iyiyim sen nasılsın çok yorma kendini dikkat et canım :)Canlar napıyorsunuz kaç gündür adam akıllı giremedim kına düğün derken yoruldum baya kimse hamileliği bilmediği için Naz’da yapamıyorum :) var mı yeni gelişmeler
İyiyim çok şükür Mecbur canım napıcaksın:) n’aptın gidebildin mi senBen iyiyim sen nasılsın çok yorma kendini dikkat et canım :)
İyi canm sen napıyosun. :) Neden bilmiyormsizinkilerCanlar napıyorsunuz kaç gündür adam akıllı giremedim kına düğün derken yoruldum baya kimse hamileliği bilmediği için Naz’da yapamıyorum :) var mı yeni gelişmeler
Olmadın dimi adet ? Eğer onla olman gerekiyorsa ol canım boşuna strese girme tabi zararı var mı yok mu onuda bilmiyorum ama@Meylen selam canım. Çok yormadan yap istediğini canım :) biz takılıyoruz buralarda. Sabırla bekliyoruz :) bugün ilaca başlayayım diyorum da hala kararsızım. Arada kasıkkarımda ağrılarım oluyor.
Koşturuyorum valla :) Söylemedik kimseye nasip olurda kalp atışını gördükten sonra ailelere sölicez :)İ
İyi canm sen napıyosun. :) Neden bilmiyormsizinkiler
cok haldizim idrar yolu enfeksoyonu diyecem yanma kadinti hic bise yok cok akintim var bazen adet oldum diyorm yok bsna kan yolu gozuktu agzim cok tstsizHadi yaaa sen hamilesin galibaa bu kadar belirti başka bişry olmaz heralde
Olmadım canım. Doktora yazdım artık. Ne diyecek bakalım ona göre hareket ederim.Olmadın dimi adet ? Eğer onla olman gerekiyorsa ol canım boşuna strese girme tabi zararı var mı yok mu onuda bilmiyorum ama
a selam hanim efendi temizle afferin sana caliskan gelinSelam hanımlar napıyorsunuz dün dışardaydım bugün de evi dip köşe temizleyip ancak buralara bakabildim
insllah dilza sen hamilesin bugun kuran da sizin icin cok dua ettimmOlmadım canım. Doktora yazdım artık. Ne diyecek bakalım ona göre hareket ederim.
E abla yeni gelin olmak bunu gerektiyora selam hanim efendi temizle afferin sana caliskan gelin
İnşallah hamişsindir kuzum bu ay biz fıs çıktık elifle :) bende hep dua ediyorum allah anne olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapsın .Olmadım canım. Doktora yazdım artık. Ne diyecek bakalım ona göre hareket ederim.
aynen kuzm cok gecmis olsun ya. simdi naslsin insallahE abla yeni gelin olmak bunu gerektiyorbu arada bende dün hastahaneye gittim ya apantistin patlamış yada bağırsaklarında bi problem var dediler neyseki ikincisiymiş ilaçlarımı kullanıyorum iki gündür boşa eziyet çekiyomuşum ne varsa devlette varmış
kiz daha cok gencsiniz bise olmaz bebek dusunmesen esinle beraber ol. yani. kafadan o pskoloji yi at bak ondan sonra derain abla test yaptim hamileyim yaaa:))İnşallah hamişsindir kuzum bu ay biz fıs çıktık elifle :) bende hep dua ediyorum allah anne olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapsın .
Hayırlısı olsun inşallah canım hakkında ne iyiyse öyle olsunOlmadım canım. Doktora yazdım artık. Ne diyecek bakalım ona göre hareket ederim.
Yok canım gidemedim yarın inşallah :)İyiyim çok şükür Mecbur canım napıcaksın:) n’aptın gidebildin mi sen
Sende yarın bi kan ver yada tekrar idrar testi yap canımcok haldizim idrar yolu enfeksoyonu diyecem yanma kadinti hic bise yok cok akintim var bazen adet oldum diyorm yok bsna kan yolu gozuktu agzim cok tstsiz
Valla abla günde 3 tane ilaç verdi bugün daha iyiyim bebek içinde bu ay ovulasyonlardan alıp deniycem yumurtlama günüm hakkında hiç bi fikrim yok çünkü olursa olur abla ya rabbim ne zaman nasip ediyosa artıkaynen kuzm cok gecmis olsun ya. simdi naslsin insallah
A. Slm ohh güle güle kirlet darısı başıma inşallahSelam hanımlar napıyorsunuz dün dışardaydım bugün de evi dip köşe temizleyip ancak buralara bakabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?