- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
aynen kuzum relaks ol .gene al testlwride bence sen esinle guzel anlar yasa yasaki aak bebisi olsunValla abla günde 3 tane ilaç verdi bugün daha iyiyim bebek içinde bu ay ovulasyonlardan alıp deniycem yumurtlama günüm hakkında hiç bi fikrim yok çünkü olursa olur abla ya rabbim ne zaman nasip ediyosa artık
cikmiyor ki. woocucugum hafif golge benm zaten degerim hep yuksek olunca cikiyorSende yarın bi kan ver yada tekrar idrar testi yap canım
A. Slm ohh güle güle kirlet darısı başıma inşallah
Hahahah gelimmi yardımaA. Slm ohh güle güle kirlet darısı başıma inşallah
Abla benim adam kalas gibi oğlan olursa hele yandım kız olsunki benim adam benle zor baş ediyo evdeki ittifakı beraber kurabileceğim biri lazım banaaynen kuzum relaks ol .gene al testlwride bence sen esinle guzel anlar yasa yasaki aak bebisi olsun
Canım yok yaaa, adet günü test yapmıştım negatif çıkmıştı biliyon. Sağol bize de dua ettiğin için. Allah kabul etsin canım.insllah dilza sen hamilesin bugun kuran da sizin icin cok dua ettimm
Çok geçmiş olsun canım. Neyseki kötü bi şey yokE abla yeni gelin olmak bunu gerektiyorbu arada bende dün hastahaneye gittim ya apantistin patlamış yada bağırsaklarında bi problem var dediler neyseki ikincisiymiş ilaçlarımı kullanıyorum iki gündür boşa eziyet çekiyomuşum ne varsa devlette varmış
Bu ay geçti yaaa. Değilim yani. Kaç kere negatifi görmem gerekİnşallah hamişsindir kuzum bu ay biz fıs çıktık elifle :) bende hep dua ediyorum allah anne olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapsın .
İnşallah canım. Beklemekten başka yapıcak bi şey yok :)Hayırlısı olsun inşallah canım hakkında ne iyiyse öyle olsun
İnşallah hayırlı haberle gelirsin canımYok canım gidemedim yarın inşallah :)
Olsun canım herşey beklemek üzerine zaten bende bekliyorum bakalım hayırlısı sonu güzel olsun daİnşallah canım. Beklemekten başka yapıcak bi şey yok :)
Sonu güzel olsun dediğin gibi :) bekleriz canım.Olsun canım herşey beklemek üzerine zaten bende bekliyorum bakalım hayırlısı sonu güzel olsun da
Bu akşam başlıyorum ilaca canım. Vakit kaybetmeyelim. Hayırlısıyla hepimiz en kısa zamanda güzel haberler verelim birbirimizeSelam kizlar nasilsiniz hasta olanlarA çok geçmiş olsun K Kutsal Alerji hala mi gelmedi yahuu başla istersen ilacada olsun bitsin ondn sonra devam çalişmaşara madem bebiş yok yinede sen bilirsin A Annelerin en yorgunu kiz banada etseydin dua Allah kabul etsin inşallahh
aynen kuzum relaks ol .gene al testlwride bence sen esinle guzel anlar yasa yasaki aak bebisi olsun
hepinize ettim canm inss tez zamnda gercek olurSelam kizlar nasilsiniz hasta olanlarA çok geçmiş olsun K Kutsal Alerji hala mi gelmedi yahuu başla istersen ilacada olsun bitsin ondn sonra devam çalişmaşara madem bebiş yok yinede sen bilirsin A Annelerin en yorgunu kiz banada etseydin dua Allah kabul etsin inşallahh
Şifa olsun inşalahh canımBu akşam başlıyorum ilaca canım. Vakit kaybetmeyelim. Hayırlısıyla hepimiz en kısa zamanda güzel haberler verelim birbirimize
İnşalalh canım sağolasinhepinize ettim canm inss tez zamnda gercek olur
hadi inşallah canım en yakın zamandaBu akşam başlıyorum ilaca canım. Vakit kaybetmeyelim. Hayırlısıyla hepimiz en kısa zamanda güzel haberler verelim birbirimize
İnşallah :*Şifa olsun inşalahh canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?