- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
4 gün kala yaptım canım çok şükür darısı başına inşallah güzel haberlerle gel :)@Meylen canim gözünaydin degerin katlanıyor çok şükür. İlk kan tahlili adete kac gün kala yaptin? Ben adete 3 gün kala yaptım 14 çıktı,bügun beklenen adet günü (yurtdışında yaşıyorum arada 8 saat fark var burda henüz gündüz) Gittim Bugun yine kan verdim henüz çıkmadı sonuç :) öyle yazmak istedim sana teşekkürler
İnşallah canım sağol :)4 gün kala yaptım canım çok şükür darısı başına inşallah güzel haberlerle gel :)
Hayırlısı olsn canm. :)Koşturuyorum valla :) Söylemedik kimseye nasip olurda kalp atışını gördükten sonra ailelere sölicez :)
Var mı bi haber :)İnşallah canım sağol :)
iyiyizKızlar nasılsınız :)
Hoş buldum kuzummmmooo benm bacilarimmm. gelmis hos gelsinzz
nasilsin canmmm iyi misinHoş buldum kuzummmm
kizimin adida minaİyiyim ablacım :)
Çok şükür iyi diyelim daha da iyi olalım :) sen nasılsın nasıl oldun ?nasilsin canmmm iyi misin
bende iyiyim canm bulantilarim baslsdi uyku hali. falan bilmiyorm yarin gidcegiz artk olmazsa en gec cumaya kadar kan verecem bu kesinlestiÇok şükür iyi diyelim daha da iyi olalım :) sen nasılsın nasıl oldun ?
İnşaAllah canımmm kan ver Cuma’ya bırakma istersenbende iyiyim canm bulantilarim baslsdi uyku hali. falan bilmiyorm yarin gidcegiz artk olmazsa en gec cumaya kadar kan verecem bu kesinlesti
bende cok istiyorm esim. gece bekcisi gunduz uyuyor gece nobeti oluyor cok kotysen yarin gideriz diyor. bi alsilik olmazsa uarin gideiz ayin 1. de egitimi. var gece. zaten yok cuma izinli lesin. giderz .bakalim eczanesen bu sefer degisik bir marla test alacam .sabahtan. yapacmİnşaAllah canımmm kan ver Cuma’ya bırakma istersen
Yap kuzum eşin de haklı tabi zor izin alamıyorlar da yani benim eşim de öyle . İnşaAllah güzel haberler gelsin tek önemli bir şey olmasın da . Olmadı sabah test yaparsın cuma günü gidersiniz .bende cok istiyorm esim. gece bekcisi gunduz uyuyor gece nobeti oluyor cok kotysen yarin gideriz diyor. bi alsilik olmazsa uarin gideiz ayin 1. de egitimi. var gece. zaten yok cuma izinli lesin. giderz .bakalim eczanesen bu sefer degisik bir marla test alacam .sabahtan. yapacm
elimde hic testim kalmadi yarin markete cikma bahanesiyle eczaneye ugrarim allahtan yakin. bir kac tane alirim bildigin bir marka varmiYap kuzum eşin de haklı tabi zor izin alamıyorlar da yani benim eşim de öyle . İnşaAllah güzel haberler gelsin tek önemli bir şey olmasın da . Olmadı sabah test yaparsın cuma günü gidersiniz .
Laboquick kullanmıştım ben doğruluğu yüksek dediler ama ben de çizgi çıkıp kanda negatif çıktı . Ben gebelik testlerinde şanssızlık yaşadım. Ne desem yalan olur :)elimde hic testim kalmadi yarin markete cikma bahanesiyle eczaneye ugrarim allahtan yakin. bir kac tane alirim bildigin bir marka varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?