İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

@Meylen canim gözünaydin degerin katlanıyor çok şükür. İlk kan tahlili adete kac gün kala yaptin? Ben adete 3 gün kala yaptım 14 çıktı,bügun beklenen adet günü (yurtdışında yaşıyorum arada 8 saat fark var burda henüz gündüz) Gittim Bugun yine kan verdim henüz çıkmadı sonuç :) öyle yazmak istedim sana teşekkürler

4 gün kala yaptım canım çok şükür darısı başına inşallah güzel haberlerle gel :)

İnşaAllah canımmm kan ver Cuma’ya bırakma istersen
bende cok istiyorm esim. gece bekcisi gunduz uyuyor gece nobeti oluyor cok kotysen yarin gideriz diyor. bi alsilik olmazsa uarin gideiz ayin 1. de egitimi. var gece. zaten yok cuma izinli lesin. giderz .bakalim eczanesen bu sefer degisik bir marla test alacam .sabahtan. yapacm

Yap kuzum eşin de haklı tabi zor izin alamıyorlar da yani benim eşim de öyle . İnşaAllah güzel haberler gelsin tek önemli bir şey olmasın da . Olmadı sabah test yaparsın cuma günü gidersiniz .

Yap kuzum eşin de haklı tabi zor izin alamıyorlar da yani benim eşim de öyle . İnşaAllah güzel haberler gelsin tek önemli bir şey olmasın da . Olmadı sabah test yaparsın cuma günü gidersiniz .
elimde hic testim kalmadi yarin markete cikma bahanesiyle eczaneye ugrarim allahtan yakin. bir kac tane alirim bildigin bir marka varmi

elimde hic testim kalmadi yarin markete cikma bahanesiyle eczaneye ugrarim allahtan yakin. bir kac tane alirim bildigin bir marka varmi
Laboquick kullanmıştım ben doğruluğu yüksek dediler ama ben de çizgi çıkıp kanda negatif çıktı . Ben gebelik testlerinde şanssızlık yaşadım. Ne desem yalan olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…