- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
benimde gunum 1 hafata gecse bile silik zor ve goruniyor galiba. deger cok yuksek cikack ki net olsun yarin bakalim bir 4 tane alayimLaboquick kullanmıştım ben doğruluğu yüksek dediler ama ben de çizgi çıkıp kanda negatif çıktı . Ben gebelik testlerinde şanssızlık yaşadım. Ne desem yalan olur :)
Umduğundan emin kıldırsın Rabbimbenimde gunum 1 hafata gecse bile silik zor ve goruniyor galiba. deger cok yuksek cikack ki net olsun yarin bakalim bir 4 tane alayim
Yok canım çoktan çıkması gerekiyordu ama cikmadi halaVar mı bi haber :)
Alla alla neyse hayırlı haber gelsin de geç gelsinYok canım çoktan çıkması gerekiyordu ama cikmadi hala
cunku evde 3 tane cocuk var kime biracamYanlış anlamayın da test yapmak için neden eşinize ihtiyacınız var ki?
Kayinvalidenize biraksaniz?cunku evde 3 tane cocuk var kime biracam
Maşallah 4 haftalık hamilesin :) betana gore rabbim kucagına almayı nasip etsin inş çok sevindimmmmCanım şimdi çıktı sonuç bugünki beta hcg tam olarak 100 :)
Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sence dusuk degil mi beta? Dün beklenen adet günüyduMaşallah 4 haftalık hamilesin :) betana gore rabbim kucagına almayı nasip etsin inş çok sevindimmmm
Yok degil canım gayet iyi bir beta için rahat olsun allah bizede nasip etsin inşallah.Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sence dusuk degil mi beta? Dün beklenen adet günüydu
Beta iyi canım benim adet gecikmesinden 4 güün sonra 231 çıkmıştı kızım da sağlıcakla gelssin inşallahCanım şimdi çıktı sonuç bugünki beta hcg tam olarak 100 :)
Hiç hayır demem hahahHahahah gelimmi yardıma
Akşam gelsin eşim inşallah gidicem bu kkadar sabrettik daha doğrusu edemedik ama olsun
Aminn hepimiz inşallah canımİnşallah hayırlı haberle gelirsin canım
Canım şimdi çıktı sonuç bugünki beta hcg tam olarak 100 :)
4 değil 2 yanlış olmuşBeta iyi canım benim adet gecikmesinden 4 güün sonra 231 çıkmıştı kızım da sağlıcakla gelssin inşallah
hadi sende mutlu haberi ver artıkAminn hepimiz inşallah canım
Allah tamamına erdirsin canım. Sağlıkla gelsin inşallah :) bize de dua et canım.Canım şimdi çıktı sonuç bugünki beta hcg tam olarak 100 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?