İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar dün adet günümdü olmadım test yaptım cıkmadı dünden beri bel böbrek ayrısından ölüyorum ve mide bulantım var hala adet olmadım ne olabilir

K Kutsal Alerji sende durumlar nasil gorustun mu doktorla
Görüşmedim canım. Dün yazıcaktım vazgeçtim. Eşimi dinleyecem yaaa. Kendim adet olup bi ay kontrolsüz deneyelim. Eşim bu konuda ısrarlı :) onu dinlemeyince pişman oluyorum genelde :)) hala adet olmadım. Ilaca başladım. 5 gün kullanıcam, bi haftaya hasta olurum inşallah.

Kızlar dün adet günümdü olmadım test yaptım cıkmadı dünden beri bel böbrek ayrısından ölüyorum ve mide bulantım var hala adet olmadım ne olabilir
Canım böbrek değil de bel ağrım var benim de çok. 2 gündür daha iyi ama hala var. Adet olamadım ben de. Belki de bundandır.

Bende çatlatam iğne is yaptım. Bi hafta kadar sonra kahve akıntı ve çok ağrım oldu. Çok inandım bu defa oldu diye Ama olmadı işte :)
Anlamadım canım dikkat de ederim aslında derste bulantı ve agrıdan zor durdum yumurtlama testi yapmıştım günümü net de biliyorum niye olmadı anlamadım

Bende çatlatam iğne is yaptım. Bi hafta kadar sonra kahve akıntı ve çok ağrım oldu. Çok inandım bu defa oldu diye Ama olmadı işte :)
Adet oldun mu canım ? Adet olmadıkça ümitleneyim diyorum her dakika tuvalete gidiyorum fakat bu agrı da resmen öldürüyor beni gebelik imkansızdır diyoeum

Ins cnm hayırlısı olsun bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…