- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Hadi artık sizden duyalım güzel haberleri :)Akşam gelsin eşim inşallah gidicem bu kkadar sabrettik daha doğrusu edemedik ama olsun
İyi şükür. Sen nasılsın?Slm kızlar nasılsınız
Bende iyiyim cok şükür canımİyi şükür. Sen nasılsın?
Abla benim adam kalas gibi oğlan olursa hele yandım kız olsunki benim adam benle zor baş ediyo evdeki ittifakı beraber kurabileceğim biri lazım bana
İyi canım sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız
Bende iyiyim kuzum şükür iyi diyelim iyi olalim ne zmn kan vericeksin senİyi canım sen nasılsın
olmazss oyle yaparim artkKayinvalidenize biraksaniz?
Kızlar dün adet günümdü olmadım test yaptım cıkmadı dünden beri bel böbrek ayrısından ölüyorum ve mide bulantım var hala adet olmadım ne olabilir
Anlamadım canım dikkat de ederim aslında derste bulantı ve agrıdan zor durdum yumurtlama testi yapmıştım günümü net de biliyorum niye olmadı anlamadımbazen idrar testleri hemen algilamiyor bakalim usuttun mu acaba
Görüşmedim canım. Dün yazıcaktım vazgeçtim. Eşimi dinleyecem yaaa. Kendim adet olup bi ay kontrolsüz deneyelim. Eşim bu konuda ısrarlı :) onu dinlemeyince pişman oluyorum genelde :)) hala adet olmadım. Ilaca başladım. 5 gün kullanıcam, bi haftaya hasta olurum inşallah.K Kutsal Alerji sende durumlar nasil gorustun mu doktorla
Canım böbrek değil de bel ağrım var benim de çok. 2 gündür daha iyi ama hala var. Adet olamadım ben de. Belki de bundandır.Kızlar dün adet günümdü olmadım test yaptım cıkmadı dünden beri bel böbrek ayrısından ölüyorum ve mide bulantım var hala adet olmadım ne olabilir
Anlamadım canım dikkat de ederim aslında derste bulantı ve agrıdan zor durdum yumurtlama testi yapmıştım günümü net de biliyorum niye olmadı anlamadım
Adet oldun mu canım ? Adet olmadıkça ümitleneyim diyorum her dakika tuvalete gidiyorum fakat bu agrı da resmen öldürüyor beni gebelik imkansızdır diyoeumBende çatlatam iğne is yaptım. Bi hafta kadar sonra kahve akıntı ve çok ağrım oldu. Çok inandım bu defa oldu diye Ama olmadı işte :)
Ins cnm hayırlısı olsun bklmGörüşmedim canım. Dün yazıcaktım vazgeçtim. Eşimi dinleyecem yaaa. Kendim adet olup bi ay kontrolsüz deneyelim. Eşim bu konuda ısrarlı :) onu dinlemeyince pişman oluyorum genelde :)) hala adet olmadım. Ilaca başladım. 5 gün kullanıcam, bi haftaya hasta olurum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?