- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Olmadım ama umut yok yaaa, 5.88 den 1.70 e düştü adete 3 kala. Adet günü de bi daha idrardan baktım yok yaniAdet oldun mu canım ? Adet olmadıkça ümitleneyim diyorum her dakika tuvalete gidiyorum fakat bu agrı da resmen öldürüyor beni gebelik imkansızdır diyoeum
Böbrek te kum dökmüştüm daha önce kasığa bele sırta vurmuştu ve çok mide bulandırmıştı ben de . Hamileyim sanmıştım böbrekte kum çıkmıştı . İnşallah senin bebektir .Adet oldun mu canım ? Adet olmadıkça ümitleneyim diyorum her dakika tuvalete gidiyorum fakat bu agrı da resmen öldürüyor beni gebelik imkansızdır diyoeum
iyiyiz biz sen nasılsın canım :)Slm kızlar nasılsınız
bazen idrar testleri. gebeligi algilamiyor diyormm canmAnlamadım canım dikkat de ederim aslında derste bulantı ve agrıdan zor durdum yumurtlama testi yapmıştım günümü net de biliyorum niye olmadı anlamadım
ben bugun giderim belki esim uyansa tabi en gec cumaya giderimA Annelerin en yorgunu cnm sende durumlar ne
Hoşgeldin canım. Doğru sonuç çıkar bence. Bu erken test değil miKızlar selam ben yeniyim buralarda bugün regl günüm ama regl olmadım yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum sizce doğru sonuç çıkar mı bu testi aldım foto ekliyorum
Bende iyiyim sukur cnm yegenlerime. Bakiyorum ablam doğum yaptiiyiyiz biz sen nasılsın canım :)
Hm hayrlii bklm ne cikcaak senin cok merak eddiyyorumben bugun giderim belki esim uyansa tabi en gec cumaya giderim
Çok teşekkür ederim canım. Allah size de nasip etsin inşallah bu duyguyuAllah tamamına erdirsin canım. Sağlıkla gelsin inşallah :) bize de dua et canım.
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun:) sağlıkla gelsin bebislertebrik ederim canım inşallah sağlıkla gelsin inşallah gözün aydın :)
aaa gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütsün :)Bende iyiyim sukur cnm yegenlerime. Bakiyorum ablam doğum yapti
Aminnnn canım inşallahhhh cümlemize nasip olsunÇok teşekkür ederim canım allah razı olsun:) sağlıkla gelsin bebisler
Saol cnm Allah razi olsunaaa gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütsün :)
gölge mi var sanki gözüm mü yanılıyor ?
canim benm yaptgim testlerde hep golge vAr kan testi yap bazen algilamiyor testler
Canım bi çizgi var ama ne çizgisi pek anlayamadım. Açmış olduğun için olabilir. Bu arada Kaseti neden açıyorsunuz? Ben de açayım ona göre :) ve nasıl açıyorsunuz ?
Bence negatif canım yaaa. Sen de hala adet olmadın değil mi? Bak stres de etkiliyor olabilir.
Umudunu kirmak istemem canım ama negatif gibi geçen ayki benim testlere benziyo 5 tane yaptim beşide böyleydi hatta dahada belirgindi ama kanda negatif istersen bide kan baktir belkide vardir allah gönlüne göre versin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?