gölge mi var sanki gözüm mü yanılıyor ?
canim benm yaptgim testlerde hep golge vAr kan testi yap bazen algilamiyor testler
Canım bi çizgi var ama ne çizgisi pek anlayamadım. Açmış olduğun için olabilir. Bu arada Kaseti neden açıyorsunuz? Ben de açayım ona göre :) ve nasıl açıyorsunuz ?
Bence negatif canım yaaa. Sen de hala adet olmadın değil mi? Bak stres de etkiliyor olabilir.
Kızlar bencede negatif gölge gibi duruyo kuruma çizgisine benzettim bende yok yani inş adetim bir an önce gelirUmudunu kirmak istemem canım ama negatif gibi geçen ayki benim testlere benziyo 5 tane yaptim beşide böyleydi hatta dahada belirgindi ama kanda negatif istersen bide kan baktir belkide vardir allah gönlüne göre versin canm
Ben bugün elimde normal gebelik testi vardı onu yaptım bakim nasıl çıkıyo diye hemen çıktı canımKızlar bencede negatif gölge gibi duruyo kuruma çizgisine benzettim bende yok yani inş adetim bir an önce gelir
Ay hadi hayırlısı inşallahMerhaba kızlar eşim ben geç kalcam dedi bende acile gittim kan verdim az önce geldim bakalım ne çıkıcak :)
Ay inşallah ya inşallah saglıklı bir şekilde gebelik vardır :)Merhaba kızlar eşim ben geç kalcam dedi bende acile gittim kan verdim az önce geldim bakalım ne çıkıcak :)
Bende göremedim canım malesef
Evet seninki çıkmıştır hamilesin ne güzel olmayınca benim gibi gölge görüyo insan :)Ben bugün elimde normal gebelik testi vardı onu yaptım bakim nasıl çıkıyo diye hemen çıktı canım
Bende göremiyorum hayali görüyorumBende göremedim canım malesef
Ay hadi hayırlısı inşallah
Ay inşallah ya inşallah saglıklı bir şekilde gebelik vardır :)[/QUOTEamin kızlar inşallah merakla bekliyorum hayırlısı olsun]
keşki öyle olmasaydııBende göremiyorum hayali görüyorum
4 gün gecikince net görünüyormuş demek ki tabi o kadar bekleyemediğim için ilk defa bu kadar koyuyu gördümEvet seninki çıkmıştır hamilesin ne güzel olmayınca benim gibi gölge görüyo insan :)
İki gün daha olmazsam teste gideceğim canım sen oldun mubazen idrar testleri. gebeligi algilamiyor diyormm canm
Bize de at kız foto, acık çift çizgi görek . Negatiflerden gına geldi4 gün gecikince net görünüyormuş demek ki tabi o kadar bekleyemediğim için ilk defa bu kadar koyuyu gördüm
Hadi heyecanla bekliyoruz bizde :)Merhaba kızlar eşim ben geç kalcam dedi bende acile gittim kan verdim az önce geldim bakalım ne çıkıcak :)
Öyle deme canım ya inşallah en kısa zamanda hepiniz göreceksiniz :)Bize de at kız foto, acık çift çizgi görek . Negatiflerden gına geldi
Hadi hayırlı sonuc olsun insMerhaba kızlar eşim ben geç kalcam dedi bende acile gittim kan verdim az önce geldim bakalım ne çıkıcak :)
Ayy hadii inşalalhhh şöyle bi 100 lerde bi değer çikarrrrMerhaba kızlar eşim ben geç kalcam dedi bende acile gittim kan verdim az önce geldim bakalım ne çıkıcak :)
Hakkatten yaaa gözümüz gönlümüz açilsinBize de at kız foto, acık çift çizgi görek . Negatiflerden gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?