- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
ederim tabi ki niye etmeyeyim sana basimda gecen. bir olayi anlatayim. ins kafani sisirmem gecen sene bu zamnlarda hamile oldugumu ogrendim cok garipti bir arkadasimda cok cocum istiyordu .onun 10 gun gecikmesi oldu olmadi dogum kontrol hapi kullaniyordu hemde pkoliydu gecmis zamnlarda. ben hamile kalinca ona. sabaha karsi .dua ettim arkadasimi aradim bi ay mujdeli haberini bekliyorm. cok dua wttim sana diye. cok degil o da. hamile kaldi diyecegim su ki hamile kadinlarin duasi kabul olur hele ki dogum sancisi ceken kadinin duasi. cevrende var ise ondan hayir duasi iste ben buna cok inaniyorm hatta cocugu olmayan bir kadinada. dua etmistim. dun .dogum yaptiAy bendede var kapak hastaliği malesef Allahim gönlündekini bilir inşalalh çekemeyeceğin yükler yüklemez sana dua et bende edicem
Hahahhahaha ay yerimmmm onuayy keske. bir yandan kucugu salliyorm hala uyumadi kendini ee liyor. amA uyku yok cok cadi
Kızlaaaaar çok mutluyumhamile değilim ama ilk defa yumurtamın çatladıgını hissettim ve ilk defa böyle yoğun yumurta akı gibi uzayan bir akıntım geldi dün geceyi değerlendirdik. Bugunde devam ederiz belki. Ayyy çok heyvanlı birde tam gebelik testini açtm onu yapıcakken gördm. Testide yaptm o heycanla hey allahım ya
Amiiiiinnnnnn canım benm hayırlısı Allahtan ❤bende bu ay o kadar net hissettim ki anlatamambugün ve yarını da pas geçme canım Rabbim vesile kılsın inşallah hayırlı haberlerini alırız
Senin akıntın nasıl olmstu ? Çok çok afedersin ben demin lavaboya girince idrarı yaptıktan snra baktım vajinadan uzanmıs oyle up uzun yumurta akı gibi o şekil gördüm. İnşallah yani yumurtam çatlamıstır da onun akıntısıdr. Bir de gece lavaboya kalktıgım da belimde inanılmaz bir agrı vardı. Adet agrısı gibibende bu ay o kadar net hissettim ki anlatamambugün ve yarını da pas geçme canım Rabbim vesile kılsın inşallah hayırlı haberlerini alırız
Senin akıntın nasıl olmstu ? Çok çok afedersin ben demin lavaboya girince idrarı yaptıktan snra baktım vajinadan uzanmıs oyle up uzun yumurta akı gibi o şekil gördüm. İnşallah yani yumurtam çatlamıstır da onun akıntısıdr. Bir de gece lavaboya kalktıgım da belimde inanılmaz bir agrı vardı. Adet agrısı gibi
Ayyy inşallah bnmmde çatlamıstrbende neden bilmiyorum akıntı olmuyo çok yaben ondan anlayamıyorum ağrıdan anlıyorum aynen adet sancısına benzer batma şeklinde 2 gün şiddetli bi gün hafif ağrım oldu ordan anladım ovülasyonda yaptığım için dedim tamam ondan emin oldum yani
Ayyy inşallah bnmmde çatlamıstroff daha 14 gun gecmez bana
Aynen neyse hayırlısı bakalım :)aynen beklemek olsun sonu güzel olsun da beklemek bişey değilazıcık sabırlı olman lazım
Aynen neyse hayırlısı bakalım :)[/QUOTE
Ayyy inşallah bnmmde çatlamıstroff daha 14 gun gecmez bana birde sanki testimde çizgi beliriyor heycandan kafayı yedim galiba Sakin ol kızzz
Hakkin tabii değerlendir 3 gününü inşalalhh hadi bakalim sendende çift çizgiler görelim
Ayy inşallah hayırlısıyla :) sende son durum ne ?Hakkin tabii değerlendir 3 gününü inşalalhh hadi bakalim sendende çift çizgiler görelim
Akintim falan yok bir iki gün var daha doktorun demesine göreAyy inşallah hayırlısıyla :) sende son durum ne ?
Hım hayırlısı olsn canm :)Akintim falan yok bir iki gün var daha doktorun demesine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?