- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
14 gün sonra adet olmak lazım bekle biraz daha canım bazen bir hafta on gün sonra anca çıkarKızlar yumurtlamadan kaç gün sonra adet olunur ? Benim yumurtlama üzerinden 16 gün gecti hala olmadım testler negatif
İnşaAllah canım hakkında hayırlısı olsun.Evet kızlar regl oluyorum akıntıyla birlikte başlamış sanırım çok şükür ki önümüzde ki aya bakabilicem
olda kurtul en azından canım ne kadar erken o kadar iyi :)Evet kızlar regl oluyorum akıntıyla birlikte başlamış sanırım çok şükür ki önümüzde ki aya bakabilicem
Sağol canım peki ovulasyonda koyu gördüğümüzden 14 gün sonra mı silikleştikten 14 gün sonra mı14 gün sonra adet olmak lazım bekle biraz daha canım bazen bir hafta on gün sonra anca çıkar
yaptim canm negatif cikti saglik ocagindaki ebeyi aradim bir. 10 gun daha adet olmazsan kandan bakariz dedi bakalimA Annelerin en yorgunu test yapacaktın?
Nrgatifse o zaman yoktur yoksa şimdiye kadar çoktan çıkması gerekirdi. Çok stres yaptın diye geç kaldi kesinyaptim canm negatif cikti saglik ocagindaki ebeyi aradim bir. 10 gun daha adet olmazsan kandan bakariz dedi bakalim
aynen canim haklisin suan cok rahatim hic bir yerim agrimiyo gece .bide sabah midem bulaniyor. bakalim ne olcakNrgatifse o zaman yoktur yoksa şimdiye kadar çoktan çıkması gerekirdi. Çok stres yaptın diye geç kaldi kesin
Süpersin canım. Değerlendirin işte. En güzel tarafı kanımcaKızlaaaaar çok mutluyumhamile değilim ama ilk defa yumurtamın çatladıgını hissettim ve ilk defa böyle yoğun yumurta akı gibi uzayan bir akıntım geldi dün geceyi değerlendirdik. Bugunde devam ederiz belki. Ayyy çok heyvanlı birde tam gebelik testini açtm onu yapıcakken gördm. Testide yaptm o heycanla hey allahım ya
Kız benim öyle akıntılarım çok olur ki. Ben o zamanlar yumurtluyor muydum ki acaba. AbooooSenin akıntın nasıl olmstu ? Çok çok afedersin ben demin lavaboya girince idrarı yaptıktan snra baktım vajinadan uzanmıs oyle up uzun yumurta akı gibi o şekil gördüm. İnşallah yani yumurtam çatlamıstır da onun akıntısıdr. Bir de gece lavaboya kalktıgım da belimde inanılmaz bir agrı vardı. Adet agrısı gibi
Stres işte hepaynen canim haklisin suan cok rahatim hic bir yerim agrimiyo gece .bide sabah midem bulaniyor. bakalim ne olcak
Takip et akıntılarını belirli araklırda mı yoksa srekli mi oluyor akıntı bnm genelde hep akıntım var ondan dolayı anlamıyormKız benim öyle akıntılarım çok olur ki. Ben o zamanlar yumurtluyor muydum ki acaba. Aboooo
Tabiki o uzayan akıntıyı gördüğünde mutlaka denemelisinizKız benim öyle akıntılarım çok olur ki. Ben o zamanlar yumurtluyor muydum ki acaba. Aboooo
Aynen bu sabah gördm ben. Bu dün akşamı degerlendirmiştik zaten. Bu akşamıda degerlendiririz inş.İnofolic hakkında şunı biliyorum
Tabiki o uzayan akıntıyı gördüğünde mutlaka denemelisiniz
Ya benim akıntım hep olduğu için açıkçası bilmiyordum bunu. Normal akıntılarım sanıyordum. O yüzden sıklığını falan da hatırlamıyorum.İnofolic hakkında şunı biliyorum
Tabiki o uzayan akıntıyı gördüğünde mutlaka denemelisiniz
Bence senin yoğunluk, yorgunluk, doğum falan hepsi üst üste geldi de gecikti canım.yaptim canm negatif cikti saglik ocagindaki ebeyi aradim bir. 10 gun daha adet olmazsan kandan bakariz dedi bakalim
Benim de hep akıntım olduğu için bilememişim. Ama anlattığın durumu yaşadığım zamanlar oldu. Sıklığını ve zamanını da hiç hatırlamıyorum normal akıntı sandığım için.. Bundan sonra takip ederim :)Takip et akıntılarını belirli araklırda mı yoksa srekli mi oluyor akıntı bnm genelde hep akıntım var ondan dolayı anlamıyormama bu kez net bir şekilde gördm.
Aynen dikkat et :) benim yanlarım ve belim agırıyo yere eğilince acaba yumurta catladı ondan mı ? Yoksa enfeksiyon mu ? Gerçi enfeksiyon olsa sürekli agrı olurdu heraldeBenim de hep akıntım olduğu için bilememişim. Ama anlattığın durumu yaşadığım zamanlar oldu. Sıklığını ve zamanını da hiç hatırlamıyorum normal akıntı sandığım için.. Bundan sonra takip ederim :)
Yumurtlama da ağrı batma şeklinde oluyor canım benim pKo olduğu için çok ağrım olurduAynen dikkat et :) benim yanlarım ve belim agırıyo yere eğilince acaba yumurta catladı ondan mı ? Yoksa enfeksiyon mu ? Gerçi enfeksiyon olsa sürekli agrı olurdu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?