İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Süpersin canım. Değerlendirin işte. En güzel tarafı kanımca

Kız benim öyle akıntılarım çok olur ki. Ben o zamanlar yumurtluyor muydum ki acaba. Aboooo

Kız benim öyle akıntılarım çok olur ki. Ben o zamanlar yumurtluyor muydum ki acaba. Aboooo
Takip et akıntılarını belirli araklırda mı yoksa srekli mi oluyor akıntı bnm genelde hep akıntım var ondan dolayı anlamıyorm ama bu kez net bir şekilde gördm.

Canlar yanlarımda ve belimde çok agrı var. Daha dogrusu yere egilince agrı oluyor. Acaba yumurtlamadan dolayı mı yoksa enfeksiyon mu ? İnşallah enfeksiyon degildir ya

İnofolic hakkında şunı biliyorum

Tabiki o uzayan akıntıyı gördüğünde mutlaka denemelisiniz
Ya benim akıntım hep olduğu için açıkçası bilmiyordum bunu. Normal akıntılarım sanıyordum. O yüzden sıklığını falan da hatırlamıyorum.
Inofolic hakkında ki şeyler yarım kalmış?

Takip et akıntılarını belirli araklırda mı yoksa srekli mi oluyor akıntı bnm genelde hep akıntım var ondan dolayı anlamıyorm ama bu kez net bir şekilde gördm.
Benim de hep akıntım olduğu için bilememişim. Ama anlattığın durumu yaşadığım zamanlar oldu. Sıklığını ve zamanını da hiç hatırlamıyorum normal akıntı sandığım için.. Bundan sonra takip ederim :)

Aynen dikkat et :) benim yanlarım ve belim agırıyo yere eğilince acaba yumurta catladı ondan mı ? Yoksa enfeksiyon mu ? Gerçi enfeksiyon olsa sürekli agrı olurdu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…