İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet orası neden öle yarım kalmıs anlamadım arkadaslar gerekli bilgileri yazmıslar gerçi ama kaliteli yumurtlamayı sağlıyor ayrıca kapsül ve şase diye ayrılıyor kapsül kilo problemi olanlara veriliyor doktora danışmadan almak doğru değil bence

Kİzlar okuyorum ama yetisemiyorum okuldu doktordu bende bu ay yumurtlama
AKintisini net olarak gordum doktorda solda 2 yumurtamin catladigini iki tane daha oldugunu soyledi sagdaki cok fazla buyumus catlamamis cAtlama ognesi verdi dun oldum sagdaki kist olmasin soldakilerde catlasin diye bu catlama
İgnesinin etkisi ne zaman gecer kizlar ne zaman test yapcam ben

bu konu hakkinda hic fikrim yok canm inss bizim kizlar yardimci olur ama sen bu anlari degerlendir

Aynen dikkat et :) benim yanlarım ve belim agırıyo yere eğilince acaba yumurta catladı ondan mı ? Yoksa enfeksiyon mu ? Gerçi enfeksiyon olsa sürekli agrı olurdu heralde
Yanlar derken eğer böbrek tarafları ise üşütmüş olabilirsin. Ama kasık ağrısı olur yumurtlama döneminde.

Bu günleri mutlaka değerlendir. Doktor demiştir zaten sana. Yaklaşık 12 gün sonra anca testte net çıkar canım.

Onun aslında kiloyla Alakası yokmuş bana kapsül verdi ama kimisi toz olan daha etkili diyor kimisi de kapsül . Ya işe yarasın da inşaAllah

Tam yumurtlama zamanında mı gitmiştin doktora adete yakın gidip baktırabilir miyiz ki saçma oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…