İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

he bu arada kizlar biliyor musunz bilmiyorum ama bu iliskiden sonra hemen ayaga kalkmayin birdr tuvalaet ihtiyacini yapmayin en az 1 saat falan iyice gitsin .ciciler

Tam yumurtlama zamanında mı gitmiştin doktora adete yakın gidip baktırabilir miyiz ki saçma oldu ama
CAnim benm doktoru sabit adetin 3. Gunu gittim femaraya basladik her ay tek yumurtam olurdu bu ilacla solda 4 sagda 1 yumurta 9. Gunde oldu hatta soldaki iki si 10. Gun catladi siger ikisi icin dun catlama ignesi oldum yani ben adetin 3. Gunu gittim 9. Gunu gittim ve dun gittim dusun

S Sabirla bekliyordu Peri Tozuu kızlar yumurtalar oluşmuş, inşallah çatlayacaklar ve değerlendirme ile inşallah döllenirler. Ancak nacizane size tavsiyem heyecan, stres yapmadan, kendinizi çok dinlemeden gerekeni yapmak ve sabırla beklemek. Hikayemi hatırlıyor musunuz bilmiyorum. Doktora gittiğimde yeterli büyüklüğe gelmiş bi yumurtam vardı. Iğneyi yaptık. Akşamına ağrım başladı. Pembe akıntım oldu. Doktor yumurta çatlamış olabilir değerlendirin dedi. Biz öncesinde de başlamıştık zaten ki ne gerekiyorsa yaptık. Bi hafta geçti kahve akıntım oldu ağrı ile beraber. Tüm bunlardan sonra 10 sonra kanda 5.88 i görünce çok çok inandım hamile olduğuma. Sonra negatifleri görünce resmen şok yaşadım. Onca şeyden sonra nasıl tutmamış olur dedim. Ciddi anlamda sarsıldım . Bu süreci kötü etkilenmesin diye hemen toparlanmaya çalıştım tabii ama olduğu kadar.
Aynı üzüntüyü yaşamanızı istemem. Nasipte ne zaman varsa o zaman olacak. Hayırlı ise er ya da geç olacak. Sabırlı olmalıyız. Ve hep duyduğumuz ama yapmakta zorlandığımız şeyi yapmaya çalışıp rahat olmalıyız.
Dilerim hayırlıdır da en kısa zamanda anne olmayı nasip eder Rabbim bize. Tüm samimiyetimle hepimiz için istiyorum bunu. Allah sabır versin bize ve yardımcımız olsun.

he bu arada kizlar biliyor musunz bilmiyorum ama bu iliskiden sonra hemen ayaga kalkmayin birdr tuvalaet ihtiyacini yapmayin en az 1 saat falan iyice gitsin .ciciler
Öyle yaptm yastıgı belimin altına koydm 20 dk falan kalmadm. Snra kalkıp hızlıca üzerimi giydim geri yattım hemen :) sabaha kadar lavaboya gitmedim

Saol canm bnm tavsiyen için. Bende öyle yapıyorm bu ay :) pek takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…