- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
İnşallah canım :)ooo gelsin o zamn bebislerr:)
Canim valla bende yasadim biliyosun bu ay 5 cikti kimyasal dediler kendimi cok kaptrmiyorum bu sefer sadece catlama ignesinden dolayi yalanci silik cizgiler gormek istemiyorum ignenin etkisi ne zaman gecer onu merak ediyorum elimden geleni yapiyorum olmuyorsa Allah tan hayirlisi boyleymis derizS Sabirla bekliyorduPeri Tozuu kızlar yumurtalar oluşmuş, inşallah çatlayacaklar ve değerlendirme ile inşallah döllenirler. Ancak nacizane size tavsiyem heyecan, stres yapmadan, kendinizi çok dinlemeden gerekeni yapmak ve sabırla beklemek. Hikayemi hatırlıyor musunuz bilmiyorum. Doktora gittiğimde yeterli büyüklüğe gelmiş bi yumurtam vardı. Iğneyi yaptık. Akşamına ağrım başladı. Pembe akıntım oldu. Doktor yumurta çatlamış olabilir değerlendirin dedi. Biz öncesinde de başlamıştık zaten ki ne gerekiyorsa yaptık. Bi hafta geçti kahve akıntım oldu ağrı ile beraber. Tüm bunlardan sonra 10 sonra kanda 5.88 i görünce çok çok inandım hamile olduğuma. Sonra negatifleri görünce resmen şok yaşadım. Onca şeyden sonra nasıl tutmamış olur dedim. Ciddi anlamda sarsıldım . Bu süreci kötü etkilenmesin diye hemen toparlanmaya çalıştım tabii ama olduğu kadar.
Aynı üzüntüyü yaşamanızı istemem. Nasipte ne zaman varsa o zaman olacak. Hayırlı ise er ya da geç olacak. Sabırlı olmalıyız. Ve hep duyduğumuz ama yapmakta zorlandığımız şeyi yapmaya çalışıp rahat olmalıyız.
Dilerim hayırlıdır da en kısa zamanda anne olmayı nasip eder Rabbim bize. Tüm samimiyetimle hepimiz için istiyorum bunu. Allah sabır versin bize ve yardımcımız olsun.
Geçen ay Beni de haftada iki defa çağırırdı. Şu gün gel fala derdi. Tabi ben bu sürede iğne vuruyordum kendime. Bi gittim solda 4 - 5 yumurta sağda koca bi kist. Kisti gözardı edip devam edeceğiz dedi. 3 gün sonra bi gittim kist kaybolmuş yerine bir sürü yumurta. İki tarafta toplam 20 civarı yumurta. Hooppp çatlatma iğnesi, ama tıırt çıktıCAnim benm doktoru sabit adetin 3. Gunu gittim femaraya basladik her ay tek yumurtam olurdu bu ilacla solda 4 sagda 1 yumurta 9. Gunde oldu hatta soldaki iki si 10. Gun catladi siger ikisi icin dun catlama ignesi oldum yani ben adetin 3. Gunu gittim 9. Gunu gittim ve dun gittim dusun
aynen canim insllah sifa olur sen tevvekul et gersi allahtanCanim valla bende yasadim biliyosun bu ay 5 cikti kimyasal dediler kendimi cok kaptrmiyorum bu sefer sadece catlama ignesinden dolayi yalanci silik cizgiler gormek istemiyorum ignenin etkisi ne zaman gecer onu merak ediyorum elimden geleni yapiyorum olmuyorsa Allah tan hayirlisi boyleymis deriz
Canim cok yumurta oluncada birbirini engelliyolarmis ben mayisda hamile kaldigimda tek yumurtam vardi bu isler nasip yaaaGeçen ay Beni de haftada iki defa çağırırdı. Şu gün gel fala derdi. Tabi ben bu sürede iğne vuruyordum kendime. Bi gittim solda 4 - 5 yumurta sağda koca bi kist. Kisti gözardı edip devam edeceğiz dedi. 3 gün sonra bi gittim kist kaybolmuş yerine bir sürü yumurta. İki tarafta toplam 20 civarı yumurta. Hooppp çatlatma iğnesi, ama tıırt çıktı
Bende bi kere düşük yaptm canm. Degerim 50ydi snra 65 çıktı kanamam falan basladı sonra 9 a düşmüştüGeçen ay Beni de haftada iki defa çağırırdı. Şu gün gel fala derdi. Tabi ben bu sürede iğne vuruyordum kendime. Bi gittim solda 4 - 5 yumurta sağda koca bi kist. Kisti gözardı edip devam edeceğiz dedi. 3 gün sonra bi gittim kist kaybolmuş yerine bir sürü yumurta. İki tarafta toplam 20 civarı yumurta. Hooppp çatlatma iğnesi, ama tıırt çıktı
allah birdaha yasatmasin canmmBende bi kere düşük yaptm canm. Degerim 50ydi snra 65 çıktı kanamam falan basladı sonra 9 a düşmüştü
Oyle valla hamile kalip dusuk yapmak kaybetmek dahada zor abla hayirlisi nasilsa oyle olsun Allah o zaman nasip etsin diyorum artik doktor ne derse yaptik olursa olur olmazsa olmaz bu ay inan 600 lira harcadim ilac muane igne gittigim doktorda pahali bicdoktor yaniaynen canim insllah sifa olur sen tevvekul et gersi allahtan
Allah bi daha yasatmasin canim bende 7 haftalik kaybettim bebek gorundu ama kalp atisi olmadi kurtajla aldilar kese bozulduBende bi kere düşük yaptm canm. Degerim 50ydi snra 65 çıktı kanamam falan basladı sonra 9 a düşmüştü
Iğnenin 10. Gününde 5.88 gördüm. 13. Günde 1.70. Yani iğneden 2 hafta sonra etkisi geçer bence. Çünkü benim yükseliş iğnedendi. Ama geçen ay iğneden 12 gün sonra 0.6 çıkmıştıCanim valla bende yasadim biliyosun bu ay 5 cikti kimyasal dediler kendimi cok kaptrmiyorum bu sefer sadece catlama ignesinden dolayi yalanci silik cizgiler gormek istemiyorum ignenin etkisi ne zaman gecer onu merak ediyorum elimden geleni yapiyorum olmuyorsa Allah tan hayirlisi boyleymis deriz
Amin canm sanada. İnşallah saglıkla gelir bebişlerimiz ❤ :)Allah bi daha yasatmasin canim bende 7 haftalik kaybettim bebek gorundu ama kalp atisi olmadi kurtajla aldilar kese bozuldu
Bende 14 gun sonra test yapicam canim kararliyim doktorda oyle dedi olursa olur olmazsa zaten cikmamis olur kafam rahat eder acaba demem 14 gune cikar nasilsaIğnenin 10. Gününde 5.88 gördüm. 13. Günde 1.70. Yani iğneden 2 hafta sonra etkisi geçer bence. Çünkü benim yükseliş iğnedendi. Ama geçen ay iğneden 12 gün sonra 0.6 çıkmıştı
suan ki psikolojini o kadar cok anliyorm ki 10 tane cocugun olsun gene kayiplar insani darman duman ediyor uzulme canim hepsi sinav ama sen guclusun atlatmissinOyle valla hamile kalip dusuk yapmak kaybetmek dahada zor abla hayirlisi nasilsa oyle olsun Allah o zaman nasip etsin diyorum artik doktor ne derse yaptik olursa olur olmazsa olmaz bu ay inan 600 lira harcadim ilac muane igne gittigim doktorda pahali bicdoktor yani
Amin canım saol. Senin çocuklar nasıl uyuttun mu ? Test yapmısmıydn sen bugun ?allah birdaha yasatmasin canmm
İnsallah canimAmin canm sanada. İnşallah saglıkla gelir bebişlerimiz ❤ :)
Bnde 14 gun snra yapcam canm :)Bende 14 gun sonra test yapicam canim kararliyim doktorda oyle dedi olursa olur olmazsa zaten cikmamis olur kafam rahat eder acaba demem 14 gune cikar nasilsa
Allah bi daha yaşatmasın canım. Uzak olsun bizden. Sağlıklı güzel gebelikler nasip olur inşallah.Allah bi daha yasatmasin canim bende 7 haftalik kaybettim bebek gorundu ama kalp atisi olmadi kurtajla aldilar kese bozuldu
Abla bir degilki birde dis gebelik oldu ameliyatla sonlandi Allah verince insan katlaniyormus sadrce o duygu icine dusuyor iste istiyorsun tekrarsuan ki psikolojini o kadar cok anliyorm ki 10 tane cocugun olsun gene kayiplar insani darman duman ediyor uzulme canim hepsi sinav ama sen guclusun atlatmissin
Aynen. Olmayınca doktor da öyle dedi. Birbirlerini engellemişlerCanim cok yumurta oluncada birbirini engelliyolarmis ben mayisda hamile kaldigimda tek yumurtam vardi bu isler nasip yaaa
13 kasim benimki bakalam gun saycaz:)Bnde 14 gun snra yapcam canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?