İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Geçen ay ben de iğnelere 450 verdim. Doktorum prof. 165 veriyorum. Tamamlayıcı sigortam var ama bizimki kısırlığa girdiği için karşılamıyor.

Amin canım saol. Senin çocuklar nasıl uyuttun mu ? Test yapmısmıydn sen bugun ?
yaptim negatif cikti ebeye danistim 10 gun daha bekle olmazsa kanda cikar dedi bakalim. yok canm bu saatte uymuyorlar esim disarda kizim babaanelerinde kucuk kizim uyuyor oglumda. cizgi film izliyor. 1 saate kadar hepsini uyutup kocisle film izleriz yetr ya azicikta biz keyiflenelim:)

Doktorum 215 benimde femara 115 igne 107 inefolikler 100 aman bu is bitmiuo yeterki olsun bu paralar gozumde degil inanli
Öyle canım. Olmadı tüp bebeğe kasar gideceğiz. O da çok pahalı.
Sen neredeydin canım? Doktorun kim?
Benim doktor prof.dr Petek Balkanlı. Instagramda var. Cuma 12. 30 da canlı yayın yapacak. Her hafta yapıyor. Millet soru soruyor o da cevaplıyor.

Hım hayırlısı olsun canm. Aynen aynen brazda siz.tadını çıkarın kafa dinleyin :)

Samsun medicana safak hatirnaz canim tup bebek bolumunda riskli gebelik uzmani

Abla bir degilki birde dis gebelik oldu ameliyatla sonlandi Allah verince insan katlaniyormus sadrce o duygu icine dusuyor iste istiyorsun tekrar
canim bak gercekci olmak lazim zaten sen o kisilige sahip birine benziyorsum demek ki saglikli gebelik. degil mis allah. tum evlatlarimiza saglik versin bir akrabam var o kadar cok zahmet cekti ki suan 33 haftalik gebe bebek dogar dogmaz yasamaz yada sakat dogacak hersey allahtan. o kadr cok uzuluyor ki bebek kac kere dusuk tehlikwsi atlatti saglikli bir gebelik degil di cokk zor hep sukur etmek lazm

Oyle abla zaten saglikliysa gelsin zaten isyan etmiyorum herseyde bi hayir vardir ama insan istiyo iste isterkende her zaman saglikli evlat diye dua ediyorum zaten herkesin sinavi varmis bu hayatta benimkide budur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…