- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Geçen ay ben de iğnelere 450 verdim. Doktorum prof. 165 veriyorum. Tamamlayıcı sigortam var ama bizimki kısırlığa girdiği için karşılamıyor.Oyle valla hamile kalip dusuk yapmak kaybetmek dahada zor abla hayirlisi nasilsa oyle olsun Allah o zaman nasip etsin diyorum artik doktor ne derse yaptik olursa olur olmazsa olmaz bu ay inan 600 lira harcadim ilac muane igne gittigim doktorda pahali bicdoktor yani
Aynen canim bu isler nasip gercekten takmamk birazdaAynen. Olmayınca doktor da öyle dedi. Birbirlerini engellemişler
Bir daha yaşatmasın Allah canımBende bi kere düşük yaptm canm. Degerim 50ydi snra 65 çıktı kanamam falan basladı sonra 9 a düşmüştü
yaptim negatif cikti ebeye danistim 10 gun daha bekle olmazsa kanda cikar dedi bakalim. yok canm bu saatte uymuyorlar esim disarda kizim babaanelerinde kucuk kizim uyuyor oglumda. cizgi film izliyor. 1 saate kadar hepsini uyutup kocisle film izleriz yetr ya azicikta biz keyiflenelim:)Amin canım saol. Senin çocuklar nasıl uyuttun mu ? Test yapmısmıydn sen bugun ?
Doktorum 215 benimde femara 115 igne 107 inefolikler 100 aman bu is bitmiuo yeterki olsun bu paralar gozumde degil inanliGeçen ay ben de iğnelere 450 verdim. Doktorum prof. 165 veriyorum. Tamamlayıcı sigortam var ama bizimki kısırlığa girdiği için karşılamıyor.
Aynen canım. Bana da bekle diyordu da gel de bekle işte. Ama bundna sonra bekleyeceğim.Bende 14 gun sonra test yapicam canim kararliyim doktorda oyle dedi olursa olur olmazsa zaten cikmamis olur kafam rahat eder acaba demem 14 gune cikar nasilsa
Aaaa benimde 13 kasım :) tabi gecikmezse eger :)13 kasim benimki bakalam gun saycaz:)
Bende o konuda cok akillandim bosuna umutlanmak daha kotu oluyor yaAynen canım. Bana da bekle diyordu da gel de bekle işte. Ama bundna sonra bekleyeceğim.
Amin canm sanadaBir daha yaşatmasın Allah canım
Benim adet 17 ama canim zaten 3 gun gecikmeli oldum bu ay yumurtalarim erken catladi insalah erken ogrenirizAaaa benimde 13 kasım :) tabi gecikmezse eger :)
Öyle canım. Olmadı tüp bebeğe kasar gideceğiz. O da çok pahalı.Doktorum 215 benimde femara 115 igne 107 inefolikler 100 aman bu is bitmiuo yeterki olsun bu paralar gozumde degil inanli
Hım hayırlısı olsun canm. Aynen aynen brazda siz.tadını çıkarın kafa dinleyin :)yaptim negatif cikti ebeye danistim 10 gun daha bekle olmazsa kanda cikar dedi bakalim. yok canm bu saatte uymuyorlar esim disarda kizim babaanelerinde kucuk kizim uyuyor oglumda. cizgi film izliyor. 1 saate kadar hepsini uyutup kocisle film izleriz yetr ya azicikta biz keyiflenelim:)
İnşallah canın. Ama bu kez 13 kasımdan önce test yapmıycam sabredicem allah hayırlısını nasip etsin :)Benim adet 17 ama canim zaten 3 gun gecikmeli oldum bu ay yumurtalarim erken catladi insalah erken ogreniriz
Samsun medicana safak hatirnaz canim tup bebek bolumunda riskli gebelik uzmaniÖyle canım. Olmadı tüp bebeğe kasar gideceğiz. O da çok pahalı.
Sen neredeydin canım? Doktorun kim?
Benim doktor prof.dr Petek Balkanlı. Instagramda var. Cuma 12. 30 da canlı yayın yapacak. Her hafta yapıyor. Millet soru soruyor o da cevaplıyor.
Bende canim insallah beraber aliriz guzel haberleri zaman cabuk gecseİnşallah canın. Ama bu kez 13 kasımdan önce test yapmıycam sabredicem allah hayırlısını nasip etsin :)
canim bak gercekci olmak lazim zaten sen o kisilige sahip birine benziyorsum demek ki saglikli gebelik. degil mis allah. tum evlatlarimiza saglik versin bir akrabam var o kadar cok zahmet cekti ki suan 33 haftalik gebe bebek dogar dogmaz yasamaz yada sakat dogacak hersey allahtan. o kadr cok uzuluyor ki bebek kac kere dusuk tehlikwsi atlatti saglikli bir gebelik degil di cokk zor hep sukur etmek lazmAbla bir degilki birde dis gebelik oldu ameliyatla sonlandi Allah verince insan katlaniyormus sadrce o duygu icine dusuyor iste istiyorsun tekrar
heya ya gerci ona cok kiziyormm:)Hım hayırlısı olsun canm. Aynen aynen brazda siz.tadını çıkarın kafa dinleyin :)
Boşver düşünme düşündükce zaman gecmez. Ben pek dinlemiycem kendimi. :)Bende canim insallah beraber aliriz guzel haberleri zaman cabuk gecse
Niye ki :)heya ya gerci ona cok kiziyormm:)
Oyle abla zaten saglikliysa gelsin zaten isyan etmiyorum herseyde bi hayir vardir ama insan istiyo iste isterkende her zaman saglikli evlat diye dua ediyorum zaten herkesin sinavi varmis bu hayatta benimkide budur belkicanim bak gercekci olmak lazim zaten sen o kisilige sahip birine benziyorsum demek ki saglikli gebelik. degil mis allah. tum evlatlarimiza saglik versin bir akrabam var o kadar cok zahmet cekti ki suan 33 haftalik gebe bebek dogar dogmaz yasamaz yada sakat dogacak hersey allahtan. o kadr cok uzuluyor ki bebek kac kere dusuk tehlikwsi atlatti saglikli bir gebelik degil di cokk zor hep sukur etmek lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?