- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Bende canim zaten dinledikce tum hamilelik belirtilerini yasadim yani dusun ama hamileBoşver düşünme düşündükce zaman gecmez. Ben pek dinlemiycem kendimi. :)
adam nobetten geliyo uyuyor. satt 2 oluyor uyandiroyorm kahvaltilik mi hazirliyim yoksa yemek mi bana bagirdi uyyacam bende kaldirmadim saat 4 oldu beni niye kaldirmadin askim diyor bu erkekler cok menf@atci fazla yuz vermeyecen:)Niye ki :)
Bakalım ne olcak sabrın sonu selamettir. İnşallah ikimizdr pozitif bir sonuc alırız :)Bende canim zaten dinledikce tum hamilelik belirtilerini yasadim yani dusun ama hamile
Degildim mayisdads asla
Hamile olamam diye test yaptim pat cift cizgi ben inanmiyorum adet oncesi bu kadar belirtiye zTen beta hcg yaratiyo o belirtilerin cogunu ods adet zamani yukseliyo zAten
aynen canm bubyuzden onune bak hayat cok guzel heraeye ragmenOyle abla zaten saglikliysa gelsin zaten isyan etmiyorum herseyde bi hayir vardir ama insan istiyo iste isterkende her zaman saglikli evlat diye dua ediyorum zaten herkesin sinavi varmis bu hayatta benimkide budur belki
Ahahahhah allah seni yaadam nobetten geliyo uyuyor. satt 2 oluyor uyandiroyorm kahvaltilik mi hazirliyim yoksa yemek mi bana bagirdi uyyacam bende kaldirmadim saat 4 oldu beni niye kaldirmadin askim diyor bu erkekler cok menf@atci fazla yuz vermeyecen:)
off off hepsi ayni kafa akkilari maca kahveye birdr seye calisiyor:)Ahahahhah allah seni yahepsi aynı. Benmkide bni çok sinir ediyor. Geceleri bırakmıyo yatayım ya gece su içmeye lavaboya falan uyanınca bnide uyandırıyor bidr konusuyor. Bende bi uyandım mı uyuyamıyorm. Kızıyorm niye uykumu bölüyorsn diye nolms sanki diyo Gece gece adamın canı sıkılıyo galiba
Hımmm nasıl oluyo ya acaba öyle anlamam galiba benkizlar size bir bilgi daha vermek istiyorm eger ki akintiniz falan yoksa cok ayiptr soylemesi boyle rahim asaga dusermis burun seklini alirmis bunu cok kolay his edebilir siniz. o zamn cocuk yapmak icin en guzel zamndir
İnsallah canim hayirlisi bakalmBakalım ne olcak sabrın sonu selamettir. İnşallah ikimizdr pozitif bir sonuc alırız :)
off off hepsi ayni kafa akkilari maca kahveye birdr seye calisiyor:)
Amin canım :)İnsallah canim hayirlisi bakalm
ya biraz detayli anlatayim. o zamn. boyle oturur pozisyondayken. parmaklarinizi guzelce dezenfekte edip kontrol edebilirsiniz bunu ben buyuklerimden cok duydum kadinin en dogurgan oldugu zamnmisHımmm nasıl oluyo ya acaba öyle anlamam galiba ben
oyy oyy bzimki .3 tane cocugu var hala arkadaslariyla kankali falan konusur .o anda bir tane parlatmak istiyorm .zaten gorsen hic 3 cocuk babasi gibi degil. cocuk gibi tipi var :)bnmki kahveye gitmez ama arkadaslarıyla takılır. Maçda zaten 7/24 izler
Evet ya halbuki ne kadar zorvalla erkeklr .hic takar mi yumurtlamaymis ne onlara gore cekwtini atsan hamile kalirsin:))
Bende inofolic kullanıyorum doktorum bana böyle söylediOnun aslında kiloyla Alakası yokmuş bana kapsül verdi ama kimisi toz olan daha etkili diyor kimisi de kapsül . Ya işe yarasın da inşaAllah
hele dogumu bakimi. daha zor canmEvet ya halbuki ne kadar zor
Ben de bu ay kullandım ama bana kimse bir şey demedi . Gün verdi sadece :)Bende inofolic kullanıyorum doktorum bana böyle söyledi
ewet canim bildigim kadariyla gebelik belirtileri ayni. fakat yogun kasik agrisi cekiyorsan dis gebelik olabilir vanmİyi akşamlar kızlar dış gebelik hakkında konuşmuşsunuz dış gebeliğin belirli bir belirtisi var mı gebelik testinde çıkıyor mu?
Canim idrar testinde cikar tek tarafli agrin varsa saplanma gibi tek kasigina vuruyosa dikkat et bide beta hcg iki gundr bir ikiye katlaamazİyi akşamlar kızlar dış gebelik hakkında konuşmuşsunuz dış gebeliğin belirli bir belirtisi var mı gebelik testinde çıkıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?