- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Canim idrar testinde cikar tek tarafli agrin varsa saplanma gibi tek kasigina vuruyosa dikkat et bide beta hcg iki gundr bir ikiye katlaamaz
Kızlar cumartesi günü adet oldum ama sadece 2 gün geldi 3 gün tamamen kesildi hala bişey yok iki gündürde sol kasığımdan ağrı giriyo ve karnım şiş 3 aylık hamile gibiyim resmen kötü bişey yoktur İnşallah idrar testi mi yapsam?ewet canim bildigim kadariyla gebelik belirtileri ayni. fakat yogun kasik agrisi cekiyorsan dis gebelik olabilir vanm
Normalde adetim 7 gün sürerKızlar cumartesi günü adet oldum ama sadece 2 gün geldi 3 gün tamamen kesildi hala bişey yok iki gündürde sol kasığımdan ağrı giriyo ve karnım şiş 3 aylık hamile gibiyim resmen kötü bişey yoktur İnşallah idrar testi mi yapsam?
Rabbim bir daha yaşatmasın canım inşaAllah. Sağlıklı gebeliklerin olur inşaAllahAbla bir degilki birde dis gebelik oldu ameliyatla sonlandi Allah verince insan katlaniyormus sadrce o duygu icine dusuyor iste istiyorsun tekrar
yap canim belki ustune gormussundurKızlar cumartesi günü adet oldum ama sadece 2 gün geldi 3 gün tamamen kesildi hala bişey yok iki gündürde sol kasığımdan ağrı giriyo ve karnım şiş 3 aylık hamile gibiyim resmen kötü bişey yoktur İnşallah idrar testi mi yapsam?
Üstüne görme 2 gün sürer mi canım yap canim belki ustune gormussundur
surer canm birde adet kani gibi olmazÜstüne görme 2 gün sürer mi canım
Yaa hiç bilmiyorum en iyisi yarın test alıp yapmak burcuya çok üzüldüm aklıma takıldı dış gebelik ondan cevapladığın icin teşekkür ederim :)surer canm birde adet kani gibi olmaz
Ben kapsül istemiştimde zayıfım diye onaylamadı ordan söyledi :)Ben de bu ay kullandım ama bana kimse bir şey demedi . Gün verdi sadece :)
Maşalalhh canım nasil herşey yolundadir inşalalhhhKızlar bugün biraz ağrım vardı doktora gittim ve kesemizi gördük çok şükür
Valla korktum bugün kaşığımda o kadar şiddetli ağrım vardı ki progestana devam baktı bi sıkıntı yok şimdilik ama en ufak bişeyde gel dedi canım 7 kasımda tekrar gidicem nasip olursaMaşalalhh canım nasil herşey yolundadir inşalalhhh
Yerleşme ağrisidir belkide inşallah kalp atişlarini duyarsin gittiginde ama sen yinede dikkat et ağir iş falan yapma dinlenmeye çaliş tadini çikar daha doğrusuuValla korktum bugün kaşığımda o kadar şiddetli ağrım vardı ki progestana devam baktı bi sıkıntı yok şimdilik ama en ufak bişeyde gel dedi canım 7 kasımda tekrar gidicem nasip olursa
Zayıf bi arkadaşla da konuştum da alakası yok dedi daha çok insülin direnci için ve folik asit içeriyor diye ilaç bile değil diyorlar . Hatta bir dahakine toz iste dediBen kapsül istemiştimde zayıfım diye onaylamadı ordan söyledi :)
İnşaAllah kalp atışını da duyarsın canım :)Kızlar bugün biraz ağrım vardı doktora gittim ve kesemizi gördük çok şükür
Bende saşe olanini kullanıyorum ilaç değil ztn gida takviyesiZayıf bi arkadaşla da konuştum da alakası yok dedi daha çok insülin direnci için ve folik asit içeriyor diye ilaç bile değil diyorlar . Hatta bir dahakine toz iste dedi
Evet kuzum ben de öyle biliyorum o da faydalıymış inşaAllah faydasını görürüz .Bende saşe olanini kullanıyorum ilaç değil ztn gida takviyesi
İnşalalhh içerken besmele çekip şifa niyetine diyorum ben istersen yap sendeEvet kuzum ben de öyle biliyorum o da faydalıymış inşaAllah faydasını görürüz .
Benim de içerken demişliğim var :) Rabbimin izniyle nasip olacak inşaAllah bize deİnşalalhh içerken besmele çekip şifa niyetine diyorum ben istersen yap sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?