İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canim idrar testinde cikar tek tarafli agrin varsa saplanma gibi tek kasigina vuruyosa dikkat et bide beta hcg iki gundr bir ikiye katlaamaz

ewet canim bildigim kadariyla gebelik belirtileri ayni. fakat yogun kasik agrisi cekiyorsan dis gebelik olabilir vanm
Kızlar cumartesi günü adet oldum ama sadece 2 gün geldi 3 gün tamamen kesildi hala bişey yok iki gündürde sol kasığımdan ağrı giriyo ve karnım şiş 3 aylık hamile gibiyim resmen kötü bişey yoktur İnşallah idrar testi mi yapsam?

Selam kizlar pek bakamadim bugun buralara bi kşsmini okuyabildim bazilarina fena güldümm bugun acayip kasiklarm ağriyo bilemedim neden bide bugun aklima geldi ağrim olunca doktorum yumurtlama günlernde ne kadar ağrin olursa olsun ağri kesici alma çatlamaya engel dedi hberiniz olsun

Valla korktum bugün kaşığımda o kadar şiddetli ağrım vardı ki progestana devam baktı bi sıkıntı yok şimdilik ama en ufak bişeyde gel dedi canım 7 kasımda tekrar gidicem nasip olursa
Yerleşme ağrisidir belkide inşallah kalp atişlarini duyarsin gittiginde ama sen yinede dikkat et ağir iş falan yapma dinlenmeye çaliş tadini çikar daha doğrusuu

İnşalalhh içerken besmele çekip şifa niyetine diyorum ben istersen yap sende
Benim de içerken demişliğim var :) Rabbimin izniyle nasip olacak inşaAllah bize deHaftaya adet tarihim bekliyorum ben de . Öksürürken kasıklarım ağrıyor . Sen ne zamandır kullanıyorsun var mı bi değişiklik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…