- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Hadi hayırlısı :)Ay kizlar sanirim o şeffaf akintiyı gördüüüümmm ağrim vardi zatn bugun hep az önce lavoboya gittim ve ben şok
1 buçuk ay oldu kullaniyorum ilk ay olmadi bakalim kismet bu aya inşalllahhh canımmBenim de içerken demişliğim var :) Rabbimin izniyle nasip olacak inşaAllah bize deHaftaya adet tarihim bekliyorum ben de . Öksürürken kasıklarım ağrıyor . Sen ne zamandır kullanıyorsun var mı bi değişiklik .
İnşaAllah canımmm1 buçuk ay oldu kullaniyorum ilk ay olmadi bakalim kismet bu aya inşalllahhh canımm
Kaç tane içiyosun sen günde cnmİnşaAllah canımmmBen bir kutu bitirdim bakalım nasıl olacak .
Hiç bişey yapmıyorum İnan inşallah vanım hayırlısıylaYerleşme ağrisidir belkide inşallah kalp atişlarini duyarsin gittiginde ama sen yinede dikkat et ağir iş falan yapma dinlenmeye çaliş tadini çikar daha doğrusuu
İnşallah canım aminnnnİnşaAllah kalp atışını da duyarsın canım :)
Kaç tane içiyosun sen günde cnm
İki tane içmiştim sabah ve akşam olarak canım senKaç tane içiyosun sen günde cnm
2 sabah 2 akşam iç dedi ama doktor bana bulanti yapti 1 er tane içiyorumİki tane içmiştim sabah ve akşam olarak canım sen
Toz olanı 4 kere veriyorlarmış kapsül bir ya da iki tane alınıyormuş . Duyduklarım böyle . Şaşe toz mu oluyor canım2 sabah 2 akşam iç dedi ama doktor bana bulanti yapti 1 er tane içiyorum
Evet canım saşe benimkiToz olanı 4 kere veriyorlarmış kapsül bir ya da iki tane alınıyormuş . Duyduklarım böyle . Şaşe toz mu oluyor canım
Evt toz olan canımEvet canım saşe benimki
rahime buyuyor canim hic endiselenmme. birde sana bisey siyeyim miden ne kadar cok bulanirsa bebegin o kadar dusuk tehlikesi. azalir birak hamilelik belirtilerin tavN yapsin canm. cok seviniyormm senin adina insallah bizim kizlarada nasip olurHiç bişey yapmıyorum İnan inşallah vanım hayırlısıyla
Ayyy yok kız ben yapamam vallaya biraz detayli anlatayim. o zamn. boyle oturur pozisyondayken. parmaklarinizi guzelce dezenfekte edip kontrol edebilirsiniz bunu ben buyuklerimden cok duydum kadinin en dogurgan oldugu zamnmis
Bnmkide aynen ama biraz agır abi takılıyo ooyy oyy bzimki .3 tane cocugu var hala arkadaslariyla kankali falan konusur .o anda bir tane parlatmak istiyorm .zaten gorsen hic 3 cocuk babasi gibi degil. cocuk gibi tipi var :)
yaparain balim yaparsin hersey bebek icin hem bebek olsun dogum esnasinda kac kisi parmak atacak;(Ayyy yok kız ben yapamam valla
aynen aynen:)Bnmkide aynen ama biraz agır abi takılıyo o
Hahahha bu iyiydiiii gerçektenyaparain balim yaparsin hersey bebek icin hem bebek olsun dogum esnasinda kac kisi parmak atacak;(
Ayyy amaaan ablaayaparain balim yaparsin hersey bebek icin hem bebek olsun dogum esnasinda kac kisi parmak atacak;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?