- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
Ddogumlarimi devlette yaptim hasta bakicisina kadar herkes parmak atip gidiyor. hasta bakici kadin tam atacakti at at bir sen kalmistin. parmaklamayan. bir bagirdim kadina:)Hahahha bu iyiydiiii gerçekten
vala buyuklerden duydugum bu .vala .benm koca gorse gel ben yaparim der:)A
Ayyy amaaan ablaayok valla en azından kendim yapamam
vala buyuklerden duydugum bu .vala .benm koca gorse gel ben yaparim der:)
hadi hadi ben de inandimNeyse kızlar ben uyumaya gdiyorumhepinizi öpüyorum iyi geceler Tatlı rüyalar
Abla ne fenasın hehadi hadi ben de inandimkolay gelsin iyi geceler sana:))
biz dunku cocuk degiliz balim sadece:)Abla ne fenasın he
Amin canım çok teşekkür ederimrahime buyuyor canim hic endiselenmme. birde sana bisey siyeyim miden ne kadar cok bulanirsa bebegin o kadar dusuk tehlikesi. azalir birak hamilelik belirtilerin tavN yapsin canm. cok seviniyormm senin adina insallah bizim kizlarada nasip olur
Hahahah tecrübe konuşuyorbiz dunku cocuk degiliz balim sadece:)
:)yatarken cocuklari doyurdum uyuttum pehh bizim kizlar yokkk:)galiba herkes calismalarda hadi kolay gelsin. bendw kocisimle sohbet edwrim:)
Aynı ben :)Hahahah tecrübe konuşuyorbenim kociş erken uyuyor bende gece yatmaz sabah kalkmaz işte
Okuduğumda aynı şeyleri düşünmüşüz onu gördüm :)hadi hadi ben de inandimkolay gelsin iyi geceler sana:))
:) ee yemek hizmet faslı derken telefona dahil olamıyo insan gecede şuna bakim ona bakiyim bi bakıyorum saat 3Aynı ben :)
Evet ya onlar maşallah uyuyorlar son günlerde sabahları da uyanamıyorum ben öğleye yaklaşıyor:) ee yemek hizmet faslı derken telefona dahil olamıyo insan gecede şuna bakim ona bakiyim bi bakıyorum saat 3
Siz ne diyorsunuz ben geçen gün 2 buçukta uyandım oglen neredeyse kocam gelicekEvet ya onlar maşallah uyuyorlar son günlerde sabahları da uyanamıyorum ben öğleye yaklaşıyor
Valla benimkinin işi zor soğukta dışarda akşama kadar araba altında elleri paramparça ağzı yüzü simsiyah geliyor sanayi olduğu için ağız açıp insan kızamıyorda akşama kadar rızık için bazen gelir gelmez yemek yiyip sızdığı dahi oluyor :) bazen ben ona diyorum saat geç olmuş insan kaldırır işin mi var evde devir totişi yat diyorEvet ya onlar maşallah uyuyorlar son günlerde sabahları da uyanamıyorum ben öğleye yaklaşıyor
Ben normalde 9 dedinmi kalkardım sapıttım bu ara 1 de zor uyanıyorumSiz ne diyorsunuz ben geçen gün 2 buçukta uyandım oglen neredeyse kocam gelicek
Tembelleştik neyse uyayalım çocuk olınca uyuyamayızBen normalde 9 dedinmi kalkardım sapıttım bu ara 1 de zor uyanıyorum
Klasik erkek lafları işte . :) Yani onlarda haklı yoruluyorlar daValla benimkinin işi zor soğukta dışarda akşama kadar araba altında elleri paramparça ağzı yüzü simsiyah geliyor sanayi olduğu için ağız açıp insan kızamıyorda akşama kadar rızık için bazen gelir gelmez yemek yiyip sızdığı dahi oluyor :) bazen ben ona diyorum saat geç olmuş insan kaldırır işin mi var evde devir totişi yat diyor
Ayy evet o zaman ne yapacağız yahuTembelleştik neyse uyayalım çocuk olınca uyuyamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?