- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
allahtan umudumuzu kesmiyoruz canlarimmmm. youtbe dan gordum pcolu oldugu. haldr hamile kalmis bir izle istersenBen de bugün başladım yapmaya. Silik bugğn normal olarak. 8. Gün. Pcoluyum, ümidim yok ama yapıcam bakalım.
İzlerim canım. Sağolasın. Ümidimizi kaybetmek yok, evetallahtan umudumuzu kesmiyoruz canlarimmmm. youtbe dan gordum pcolu oldugu. haldr hamile kalmis bir izle istersen
helal bacima be:)İzlerim canım. Sağolasın. Ümidimizi kaybetmek yok, evet
Hayırlısı olsun canm yarın iyice koyu olur heralde ama sen bugunleride degerlendirTamam canım teşekkür ederim
Hımm hayırlısı şimdide sulu gibi. Bir öyle bir böyle anlayamadm bişy yarın belli olcakAdete yakın sarımsı akıntı gelir ama hayırlısı canım inşallah hamikesindir
Oyle düşünme belki vesile olur bu testler bize inşallah hayırlısı ile olurBen de bugün başladım yapmaya. Silik bugğn normal olarak. 8. Gün. Pcoluyum, ümidim yok ama yapıcam bakalım.
İnşallah hamikesindir canım inşallah. Ama değilsende üzülme bir dahaki ay olur inşHımm hayırlısı şimdide sulu gibi. Bir öyle bir böyle anlayamadm bişy yarın belli olcak
Aminninş ablacanmmm benim inss nasibinde vardir
25 yada 26 günde bir oluyorum canım şuan 11 gün kaldı bat a evet silinip tekrar koyulaşmaya başlaması şaşırttı beni günaşırı devam eyorum canımKaç günde bir adet oluyorsun? 10. Gün yok sonra görünmeye başlamış. Yarın öbürgün tekrar et bence. Gün aşırı değerlendirmeyi de ihmal etme.
Ben de aynısını yapıyorum 2 günde bir ilişki ve hergün ovu yapıyorumBu ay bende ilk defa deniyorum hç bir bilgim yok her ihtimale karşı 2 günde bir düzenli ilşkiye giriyorum nasip bakalım
Tamam canım inşallah yarın yine yapacağım ovu zaten atarım buraya ona göre degerlendiririz yine ben günaşırı ilişkiye de devam ediyorum zatenHayırlısı olsun canm yarın iyice koyu olur heralde ama sen bugunleride degerlendir
Hımmm iyi iyi o zmn :)Tamam canım inşallah yarın yine yapacağım ovu zaten atarım buraya ona göre degerlendiririz yine ben günaşırı ilişkiye de devam ediyorum zaten
İnşallah kuzum ❤ sende inşallah ❤İnşallah hamikesindir canım inşallah. Ama değilsende üzülme bir dahaki ay olur inş
İnşallah güzel haberlerimiz paylaşırız burdanHımmm iyi iyi o zmn :)
İnşallah canım innnşaaalllaaahhg❤ benim yarın adet olmam lazım bakalım ne olcakİnşallah güzel haberlerimiz paylaşırız burdan
Ben pcoluyum ya, yumurta oluşsa da çatlamaz diye düşündüm.ondan öyle dedim canım. Umut olmasaydı bu forumda bile olmazdım canım.helal bacima be:)
İnşallah canım. Pcolu olduğumdan öyle dedim. Bakalım nasıl olacak bu ay. Sadece test ve gün aşırı ilişki düşünüyorum. Onun dışında kendimi dinlemeyeceğim.. Bu aralar bike kasıklarımda ağrım oluyor..eskiden de olurdu zaten. Bi şeye yormayıp, ay bu ne acaba falan demeyip sadece işin zevkine bakacağımOyle düşünme belki vesile olur bu testler bize inşallah hayırlısı ile olur
Hayırlısı canım. Inşallah olur :)25 yada 26 günde bir oluyorum canım şuan 11 gün kaldı bat a evet silinip tekrar koyulaşmaya başlaması şaşırttı beni günaşırı devam eyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?