Bende bugun bat dun az bisey akinti geldi durdu hala adet olmadim test yaptim negatif bari adet olsaydimda onumuzdeki maclara baksaydikHaklısın canım daha var nasilsa bakalim zaman ne gosterecek
Sabredip beklemek cok zorBende ruyamda
Bende bugun bat dun az bisey akinti geldi durdu hala adet olmadim test yaptim negatif bari adet olsaydimda onumuzdeki maclara baksaydik
belki testlerde cikmiyordur kuzu kan testi yapBende ruyamda
Bende bugun bat dun az bisey akinti geldi durdu hala adet olmadim test yaptim negatif bari adet olsaydimda onumuzdeki maclara baksaydik
Rengi çokda koyu değil ama. Kremrengi gibi çok çok hafif sarımsı. Bakalım hayırlısıvala anlattigin aey yerlesmeye benziyor yerlesirken dari yada cok koyu bole rengi cikoltaya bezer cok hafif. leke olur sonrasi gelmez ilk gebeligimde seker bembe gibi .kan degilde lekw gwlmisti hatta cahilligimden ben kizlik zari daha kaniyor diye endiswlwnmistim
Yeterince koyu değil henuzKızlar yorumlayabilir misiniz bat a 11 gün var
Tamam canım teşekkür ederimYeterince koyu değil henuz
Birde ilk herşeyi onunla yaşamıştım ilk heyecanım onunlaydıö Rabbim inşalalhh unuttururbalim uzulme demek saglikli bir gebelik degilnis gerci uzulme desem fayda etmez en azinda sana ahirette sefaat edecek rabbim yasatmasin ama 10 cocugun olsa gene unutulmuyor
Adete yakın sarımsı akıntı gelir ama hayırlısı canım inşallah hamikesindirRengi çokda koyu değil ama. Kremrengi gibi çok çok hafif sarımsı. Bakalım hayırlısı
Bence biraz daha bekle hemen yapma kan da bile yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyor oda hemen döllenirseBata 6 gün kalacak yarın erken gebelik testinde çıkar mı acaba ? Yumurtlama 3-4 Kasımdı
Valla canım kaç gündür benimde aynı çıkıyor hep seninkiyle aynı hep ikinci çizgi silik ama belliKızlar bat a 11 gün var yorumlarsanız sevinirim
Neden öyle çıkıyor kiValla canım kaç gündür benimde aynı çıkıyor hep seninkiyle aynı hep ikinci çizgi silik ama belli
Kaç günde bir adet oluyorsun? 10. Gün yok sonra görünmeye başlamış. Yarın öbürgün tekrar et bence. Gün aşırı değerlendirmeyi de ihmal etme.Kızlar bat a 11 gün var yorumlarsanız sevinirim
Bu ay bende ilk defa deniyorum hç bir bilgim yok her ihtimale karşı 2 günde bir düzenli ilşkiye giriyorum nasip bakalımNeden öyle çıkıyor ki
unutulmaz bacim .olunceye kadar hep dusunursun ama yerinde olsam ona kavusacagin ani sefaat olcagi gunu dusunup avunurum unutma ayrilik sadece dunyada ibaret. cok uzuldugunu biliyorum amA rabbim bu dunyda yiyecek ekmegi yokmus ki almis onu senden hersry bir sinav sukredip onunuze bakmaliyiz guzel bacimBirde ilk herşeyi onunla yaşamıştım ilk heyecanım onunlaydıö Rabbim inşalalhh unutturur
Ben de bugün başladım yapmaya. Silik bugğn normal olarak. 8. Gün. Pcoluyum, ümidim yok ama yapıcam bakalım.Bu ay bende ilk defa deniyorum hç bir bilgim yok her ihtimale karşı 2 günde bir düzenli ilşkiye giriyorum nasip bakalım
canmmm benim inss nasibinde vardirBu ay bende ilk defa deniyorum hç bir bilgim yok her ihtimale karşı 2 günde bir düzenli ilşkiye giriyorum nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?