- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
Bnde bu akşam ruyamda öyle gördüm :/bende her gun. ruyamda test yapiyorm hep poItif cikiyor nasl bir bilinc altiysa:)
inss. balim ruyan gercek olur umudunu. yetirmeBnde bu akşam ruyamda öyle gördüm :/
İnşallah ablaaa. Bakalım hayırlsı :/inss. balim ruyan gercek olur umudunu. yetirme
Birde bugun hafif kremsi kremrengi gibi sarıya çalan bi akıntım var. Acaba adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi yasadın mı hiç abla ?inss. balim ruyan gercek olur umudunu. yetirme
Ya bende kasık ağrısı oluyor da normal mi ki ya doktora randevumda kan tahlillerimi göstermek için bunları sormak için ancak 19una randevu alabildim ters bişey var mıdır diye korkuyorum biraz kuzum onu sorcaktımBen uyumadım kuzum ama kızlar bugün erken uyudu galiba :)
İnşaAllah korkulacak bir şey yoktur .Ya bende kasık ağrısı oluyor da normal mi ki ya doktora randevumda kan tahlillerimi göstermek için bunları sormak için ancak 19una randevu alabildim ters bişey var mıdır diye korkuyorum biraz kuzum onu sorcaktım
3 tane yasadimm kuzum ve yerlesmeye benziyor. bzlim innss hsmileliktrBirde bugun hafif kremsi kremrengi gibi sarıya çalan bi akıntım var. Acaba adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi yasadın mı hiç abla ?
canm sonucn ne oldu cok nerak ettimGunaydin herkese. Benim de sonucum 4 den sonra cikacakmis.Hala beklemedeyim.
canim daha yeni ogrendim.doktor o kadar yogundu ki, baglanamadim bir turlu.sonucum negatif canim malesef.canm sonucn ne oldu cok nerak ettim
balim uzulme demek saglikli bir gebelik degilnis gerci uzulme desem fayda etmez en azinda sana ahirette sefaat edecek rabbim yasatmasin ama 10 cocugun olsa gene unutulmuyorKızlar moralim çok bozuk aklıma ölen bebegim geldi çok üzülüyorum Rabbim onun acısını birazda unutturucak bir evlat versin inşallah bana hayırlısıyla çok zor gerçekten şuan olsaydı 26 haftalık olucaktı
olsun canin sag olsun. balimcanim daha yeni ogrendim.doktor o kadar yogundu ki, baglanamadim bir turlu.sonucum negatif canim malesef.
ama kuzum senin batina var bunu sen bilemezsin at bi fotyuKızlar ya sanırım ben hamile değilim bugün kac tane test yaptim hicbirinde dogru duzgun çizgi çıkmadı.( dünkü golge bile yok. oyle bir cizgi var beyaz ama dunkunden cok daha belirsiz (
İnşallah abla bakalım yarın yada bu hafta içi olmam lazım hayırlısı olmazsada bir daha ki aya artk3 tane yasadimm kuzum ve yerlesmeye benziyor. bzlim innss hsmileliktr
vala anlattigin aey yerlesmeye benziyor yerlesirken dari yada cok koyu bole rengi cikoltaya bezer cok hafif. leke olur sonrasi gelmez ilk gebeligimde seker bembe gibi .kan degilde lekw gwlmisti hatta cahilligimden ben kizlik zari daha kaniyor diye endiswlwnmistimİnşallah abla bakalım yarın yada bu hafta içi olmam lazım hayırlısı olmazsada bir daha ki aya artk
Haklısın canım daha var nasilsa bakalim zaman ne gosterecekdungukiler daha belirgindi ama kuzum senin batina var yazik o testlere biraz sabir et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?