İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ben uyumadım kuzum ama kızlar bugün erken uyudu galiba :)
Ya bende kasık ağrısı oluyor da normal mi ki ya doktora randevumda kan tahlillerimi göstermek için bunları sormak için ancak 19una randevu alabildim ters bişey var mıdır diye korkuyorum biraz kuzum onu sorcaktım

Ya bende kasık ağrısı oluyor da normal mi ki ya doktora randevumda kan tahlillerimi göstermek için bunları sormak için ancak 19una randevu alabildim ters bişey var mıdır diye korkuyorum biraz kuzum onu sorcaktım
İnşaAllah korkulacak bir şey yoktur . Aklına kötü şeyler getirme . Olmazsa bi acile gidin baktırın için rahatlar kuzum . Öyle ağrılar oluyor diye biliyorum ama sen baktır gene .

Kızlar moralim çok bozuk aklıma ölen bebegim geldi çok üzülüyorum Rabbim onun acısını birazda unutturucak bir evlat versin inşallah bana hayırlısıyla çok zor gerçekten şuan olsaydı 26 haftalık olucaktı

balim uzulme demek saglikli bir gebelik degilnis gerci uzulme desem fayda etmez en azinda sana ahirette sefaat edecek rabbim yasatmasin ama 10 cocugun olsa gene unutulmuyor

Kızlar ya sanırım ben hamile değilim bugün kac tane test yaptim hicbirinde dogru duzgun çizgi çıkmadı. ( dünkü golge bile yok. oyle bir cizgi var beyaz ama dunkunden cok daha belirsiz (

İnşallah abla bakalım yarın yada bu hafta içi olmam lazım hayırlısı olmazsada bir daha ki aya artk
vala anlattigin aey yerlesmeye benziyor yerlesirken dari yada cok koyu bole rengi cikoltaya bezer cok hafif. leke olur sonrasi gelmez ilk gebeligimde seker bembe gibi .kan degilde lekw gwlmisti hatta cahilligimden ben kizlik zari daha kaniyor diye endiswlwnmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…