Aaa hadi inşallah olmasında ilk gebe haberini sen verirsin bizeİnşallah canım innnşaaalllaaahhg❤ benim yarın adet olmam lazım bakalım ne olcak
Bencede biz kadınlar zaten her ay sürekli kasıgımız ağrıyor ama hep gebeliğe yoruyoruz düşünmeyince inan oluyor şey ben bir site duymuştum benim arkadaşım oyle hamile kaldı bir macun pcolu insanlar falan adeti düzensiz yada yumurtlayamanlar kullanıyor instagramda sitesi var isterseniz size diyim onuİnşallah canım. Pcolu olduğumdan öyle dedim. Bakalım nasıl olacak bu ay. Sadece test ve gün aşırı ilişki düşünüyorum. Onun dışında kendimi dinlemeyeceğim.. Bu aralar bike kasıklarımda ağrım oluyor..eskiden de olurdu zaten. Bi şeye yormayıp, ay bu ne acaba falan demeyip sadece işin zevkine bakacağım
İnşallah canımHayırlısı canım. Inşallah olur :)
İnşaallah kuzum geçmezse acil yolları gözüküyo bana sen naptın, nasılsınİnşaAllah korkulacak bir şey yoktur .Aklına kötü şeyler getirme . Olmazsa bi acile gidin baktırın için rahatlar kuzum . Öyle ağrılar oluyor diye biliyorum ama sen baktır gene .
Amiiiinnn inşallahhhAaa hadi inşallah olmasında ilk gebe haberini sen verirsin bize
Beklenen gün geldi belirtilerin varmi canimİnşallah canım innnşaaalllaaahhg❤ benim yarın adet olmam lazım bakalım ne olcak
İnşallah canım. Pcolu olduğumdan öyle dedim. Bakalım nasıl olacak bu ay. Sadece test ve gün aşırı ilişki düşünüyorum. Onun dışında kendimi dinlemeyeceğim.. Bu aralar bike kasıklarımda ağrım oluyor..eskiden de olurdu zaten. Bi şeye yormayıp, ay bu ne acaba falan demeyip sadece işin zevkine bakacağım
Çok şükür iyi sayılırım aynı benim , siz de hep iyi olun İnşaAllah:)İnşaallah kuzum geçmezse acil yolları gözüküyo bana sen naptın, nasılsın
sevgi pitircigi seni
uymadin mi gene:)Çok şükür iyi sayılırım aynı benim , siz de hep iyi olun İnşaAllah:)
Uyumaya çalışıyorum bademciğim sızlıyor resmen :) gece kuşları olarak ayaktayız :)uymadin mi gene:)
beni de alın araniza kızlar nasılsınız:)Uyumaya çalışıyorum bademciğim sızlıyor resmen :) gece kuşları olarak ayaktayız :)
selam peki en son adet yoğunluğun nasıldı ı ve kaç gün surduSelam kızlar iki aydır düzenli adet görüyorum ama bi yandan hamilelik şüphem var şişkinlik var vücudumda ve bel ağrılarım adetim yeni bitti yarın bi test alsam mı sizce
niye kuzu ya hasta mi oldun sen kiyamam sana. of nie dikkat etmiyorsun kendineUyumaya çalışıyorum bademciğim sızlıyor resmen :) gece kuşları olarak ayaktayız :)
Her zamanki gibi geldi yoğundu 6 gün sürdüselam peki en son adet yoğunluğun nasıldı ı ve kaç gün surdu
o zaman pek ihtimal yok tatlım test yaptın mı?Her zamanki gibi geldi yoğundu 6 gün sürdü
Yok yapmadım ama yapsam mı diye düşünüyorum aslında şuan pek istemiyorum hamile kalmako zaman pek ihtimal yok tatlım test yaptın mı?
bende test varsa elinde sabah yap ilk idrarla aklında durmasın sürekli çocuğun var mıYok yapmadım ama yapsam mı diye düşünüyorum aslında şuan pek istemiyorum hamile kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?