İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

hamilelik şüphen var mı peki ben de birseyi merak ediyorum yumurtlama günümü 4 gün geçti beyaz koyu kıvamlı akintim var bu ne anlama geliyor koku ve kaşıntı yok hamilelik belirtisi olabilir mi?
benm. gunum 10 kecti sonra. sonra hastalndim ama hic agrim sizim olmadi kanamam da cok temizdi

aynen ya aksam yatmaz sabah kalkmaz oldun:) o dedigim rahatliktan oluyor cocuk olsun bir ayagin besikte. kafan yerde uyumaya calisirsin:)
Hahahah evet abla herkes tadını çıkar diyor etraftaki bebekleri sevmekle yetiniyorum ben şimdilik

ayy canim insallah dünden beri oldu ilişki yaşamak istedim ama misafirlikteydik yapamadık yarın yaparız umarım faydası olur
bencede bana gore hamilleik dusunuyorsaniz su gun yumurtlama bu demeyin adeten bir gun sonra duzenli calismaya baslarsak illa tutururz taki adete 1 hafta falan kala birakacan sansin yuzde 50 artar bir cok doktorun tavsiyesi adet bitikten sonra duzenli iki hafta boyunca. ilski hamileligi guclendiriyo

14 ay oldu canım evleneli ve ilk günden beri istiyorum hic korunmadik ama nasip demek ki insan düşünmeden edemiyor

Canım evleneli çokta olmamış olur bence herhalde çok takıyoruz ondan . Benimde 1 sene oldu gerçi ben 2 ay öncesine kadar hiç çocuk düşünmüyordum
benim yaşım 27 yanı zamanı diye düşünüyorum tatlım ondan çok istiyorum senin yaşın küçük galiba o yüzden keyfini çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…