- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
benm. gunum 10 kecti sonra. sonra hastalndim ama hic agrim sizim olmadi kanamam da cok temizdihamilelik şüphen var mı peki ben de birseyi merak ediyorum yumurtlama günümü 4 gün geçti beyaz koyu kıvamlı akintim var bu ne anlama geliyor koku ve kaşıntı yok hamilelik belirtisi olabilir mi?
Hahahah evet abla herkes tadını çıkar diyor etraftaki bebekleri sevmekle yetiniyorum ben şimdilikaynen ya aksam yatmaz sabah kalkmaz oldun:) o dedigim rahatliktan oluyor cocuk olsun bir ayagin besikte. kafan yerde uyumaya calisirsin:)
test yapsaydın yabenm. gunum 10 kecti sonra. sonra hastalndim ama hic agrim sizim olmadi kanamam da cok temizdi
bencede bana gore hamilleik dusunuyorsaniz su gun yumurtlama bu demeyin adeten bir gun sonra duzenli calismaya baslarsak illa tutururz taki adete 1 hafta falan kala birakacan sansin yuzde 50 artar bir cok doktorun tavsiyesi adet bitikten sonra duzenli iki hafta boyunca. ilski hamileligi guclendiriyoayy canim insallah dünden beri oldu ilişki yaşamak istedim ama misafirlikteydik yapamadık yarın yaparız umarım faydası olur
hahaahy benim de ona yakin tarihler ama :)Bakalım benim yumurtlama tarihimde ortalama 17 18 19 u gösteriyor dikkat edicem akıntıma
14 ay oldu canım evleneli ve ilk günden beri istiyorum hic korunmadik ama nasip demek ki insan düşünmeden edemiyorbencede bana gore hamilleik dusunuyorsaniz su gun yumurtlama bu demeyin adeten bir gun sonra duzenli calismaya baslarsak illa tutururz taki adete 1 hafta falan kala birakacan sansin yuzde 50 artar bir cok doktorun tavsiyesi adet bitikten sonra duzenli iki hafta boyunca. ilski hamileligi guclendiriyo
ay ne testi yapacam kuzum belliki adet olmusum sadece temiz agrisiz kanama tuafima gitti canimiz sag olsun yuzumuz gulsun yetr:)test yapsaydın ya
Valla abla bu ay takmamaya karar verdim adet olcam diye alıştırıyorum kendimihahaahy benim de ona yakin tarihler ama :)
demekki nasip balim. sen hic sansini kacirma ha birde hemen dus almak iyi degil tuvalete falanda gitmeyecen iliskiden sonra14 ay oldu canım evleneli ve ilk günden beri istiyorum hic korunmadik ama nasip demek ki insan düşünmeden edemiyor
ayy ne güzel pozitifsin masallah sana canım ya hep gülsün güzel yüzün :)ay ne testi yapacam kuzum belliki adet olmusum sadece temiz agrisiz kanama tuafima gitti canimiz sag olsun yuzumuz gulsun yetr:)
hah soyle kirmizi cok sewerizValla abla bu ay takmamaya karar verdim adet olcam diye alıştırıyorum kendimi
tsk canm hep beraber gulelim:)ayy ne güzel pozitifsin masallah sana canım ya hep gülsün güzel yüzün :)
evet canım gitmiyorum yatıyorum ayaklarımı havaya dikiyorum şekilden şekile giriyorumdemekki nasip balim. sen hic sansini kacirma ha birde hemen dus almak iyi degil tuvalete falanda gitmeyecen iliskiden sonra
Aynen abla normal dede hastasıyımdır kormızınınhah soyle kirmizi cok sewerizzaten
oyy oyy bu kadinlarin nedir cektigi her hangibi bir skintin. yoktr ins yani hastalik felanevet canım gitmiyorum yatıyorum ayaklarımı havaya dikiyorum şekilden şekile giriyorum
Canım evleneli çokta olmamış olur bence herhalde çok takıyoruz ondan . Benimde 1 sene oldu gerçi ben 2 ay öncesine kadar hiç çocuk düşünmüyordumevet canım gitmiyorum yatıyorum ayaklarımı havaya dikiyorum şekilden şekile giriyorum
ben butun renkleri sewerim turuncu haric:)Aynen abla normal dede hastasıyımdır kormızının
hiçbirşey yok tatlım eşimde baktirdi onda da sıkıntı yok korkmaya başladım artık acaba tüplerim mi tıkalı diyeoyy oyy bu kadinlarin nedir cektigi her hangibi bir skintin. yoktr ins yani hastalik felan
benim yaşım 27 yanı zamanı diye düşünüyorum tatlım ondan çok istiyorum senin yaşın küçük galiba o yüzden keyfini çıkar :)Canım evleneli çokta olmamış olur bence herhalde çok takıyoruz ondan . Benimde 1 sene oldu gerçi ben 2 ay öncesine kadar hiç çocuk düşünmüyordum
bordodan vazgeçmem yaşam stilimben butun renkleri sewerim turuncu haric:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?