- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Hoşbuldumm şekerim nasılsınız bakalşmmayy sag ol balim hosgeldin
pes pese yapip sonra kendimi dinlenme moduna alacam guzelll taraflari cok fazla cocukla cocuk oluyon ben cocuklarin ellerini tutup kutu kutu pense oynuyorum. yoruluyorum ama degiyor onlarla oynamabayağı aşmışsın kendini canım ama ne güzel yA heveslendim şuan:)
iyiyim balim adetimin. bitti. yarin temizlenirim tabi leke daha devam etmezse su pet olayindan nefret edyorm:)Hoşbuldumm şekerim nasılsınız bakalşmm
Sen kocaman bı Rabbiim sana bagişlasin inşallahh hak ettin canimpes pese yapip sonra kendimi dinlenme moduna alacam guzelll taraflari cok fazla cocukla cocuk oluyon ben cocuklarin ellerini tutup kutu kutu pense oynuyorum. yoruluyorum ama degiyor onlarla oynama
hadi geçmiş olsunn ay sormaa yaaa helede yazinnniyiyim balim adetimin. bitti. yarin temizlenirim tabi leke daha devam etmezse su pet olayindan nefret edyorm:)
Hiç mi hiç çekilmiyoooSen kocaman bı Rabbiim sana bagişlasin inşallahh hak ettin canim
hadi geçmiş olsunn ay sormaa yaaa helede yazinnn
keske erkeklerde olsa adeletsizlik bu ya:)Hiç mi hiç çekilmiyooo
yok kuzum peri tozu yarin test yapacak oda ins gebe kalir yazik kizaBugun pozitifi gören oldumu ben kaçirim inşallahh vardirrrr
inşaallaah görür kopkoyu çift çizgiii gözümüz gönlümüz açilirrryok kuzum peri tozu yarin test yapacak oda ins gebe kalir yazik kiza
valla ya valla periyi ruyamda goruyorum her gun test yapip bak pozif cikti diyor bende seviniyorum inss hepinizin olurr bu ay nedense periden ve. senden cok umutluyuminşaallaah görür kopkoyu çift çizgiii gözümüz gönlümüz açilirrr
Canım benşm inşallahh ama ndendşr bilmiyorum hiç umudum yok geçen ay çok yıprattim kendşmi çiok da umutluydum ondanmidir nedir test almak aklima bile gelmiyorrvalla ya valla periyi ruyamda goruyorum her gun test yapip bak pozif cikti diyor bende seviniyorum inss hepinizin olurr bu ay nedense periden ve. senden cok umutluyum
Allah daha büyük dert vermesin de bademciklerim ikidir acıyor ya kuzumniye kuzu ya hasta mi oldun sen kiyamam sana. of nie dikkat etmiyorsun kendine
Gel canım gel :) hoş geldin :) teşekkür ederim sen nasılsınbeni de alın araniza kızlar nasılsınız:)
Hiç bir belirti yok. Bakalım gun içinde adet olcam mı :/Beklenen gün geldi belirtilerin varmi canim
kuzum bizim batlara var onlarin bugun yarin die dedim:)Abla benden umutlu değilmisin i
peri test var mi kuzuDemin şiddetli bir agrı girdi kasıklarıma nerdeyse çığlık atıcaktm nefesim kesildi o derece. Gaz sancısı tarzında ama kasıklarda. Normalde leke ile baslar adetim suan bişy yok. Bakalım adet olcak mıyım :/
Valla abla kalmadı elimde. Olmazsam eger gidip alcam yarın sabah ilk idrarla yapcamperi test var mi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?