- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
yok be kuzum her yumurtlama zamni hamillik olsydi etraf cocuktan gecinilmezdi nasiphiçbirşey yok tatlım eşimde baktirdi ondabkk978yuahgezda sıkıntı yok korkmaya başladım artık acaba tüplerim mi tıkalı diye
Aynen haklisin canım çok sağolyok be kuzum her yumurtlama zamni hamillik olsydi etraf cocuktan gecinilmezdi nasip
bende sewerim bordoyu birde murdum rengini:)bordodan vazgeçmem yaşam stilim
Yoo bence gayet ideal yaşın güzel düşün güzel olsun . Aynen yaşım küçük diye bekledim bende ama yaşlada alakalı değil senin şuan kendin diyorsun doktorada gitmişsin aksi bişey yok sonuçta :)benim yaşım 27 yanı zamanı diye düşünüyorum tatlım ondan çok istiyorum senin yaşın küçük galiba o yüzden keyfini çıkar :)
Aynen tatlım sanırım sürekli düşünmek beni mahvediyor stres etkiliyormuşYoo bence gayet ideal yaşın güzel düşün güzel olsun . Aynen yaşım küçük diye bekledim bende ama yaşlada alakalı değil senin şuan kendin diyorsun doktorada gitmişsin aksi bişey yok sonuçta :)
bende sewerim bordoyu birde murdum rengini:)
misal ben ilk geceden hamile kalmisim . cunku yikanammisti o gece sular bozuktu :) sansa. acidan kalkamistimAynen haklisin canım çok sağol
Muhakkak ya geçen ay ben bursa okuduğum bütün belirtileri psikolojik olarak yaşadım mesela sıkıntı stres olunca adet bile düzensizleşiyorAynen tatlım sanırım sürekli düşünmek beni mahvediyor stres etkiliyormuş
aslinda basaklar kahve tonlarinu sewer:)ben rengarenk takılıcam bana kalsada yaşadığım muhit bu deliliğe hazır değil
kuzu sen kapali misinben rengarenk takılıcam bana kalsada yaşadığım muhit bu deliliğe hazır değil
misal ben ilk geceden hamile kalmisim . cunku yikanammisti o gece sular bozuktu :) sansa. acidan kalkamistim
çocuğun var mı şu anmisal ben ilk geceden hamile kalmisim . cunku yikanammisti o gece sular bozuktu :) sansa. acidan kalkamistim
olmaz mi 3 tane:)çocuğun var mı şu an
ayy ne güzel :) Allahım bağışlasın inşallaholmaz mi 3 tane:)
Evet abla :)kuzu sen kapali misin
amin amin canm rabbim sizlerede bagislasin inss. ilk cocuk adami yoruyor diger ikisi gelince. kendini astim baska yok mu baska 6 ya kadar yolu var:)ayy ne güzel :) Allahım bağışlasın inşallah
bende:)Evet abla :)
Sağol canım :))Gece kuşlari muhahabbetiniz bol olsunnn
ayy sag ol balim hosgeldinGece kuşlari muhahabbetiniz bol olsunnn
amin amin canm rabbim sizlerede bagislasin inss. ilk cocuk adami yoruyor diger ikisi gelince. kendini astim baska yok mu baska 6 ya kadar yolu var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?