İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Keşke gidip kan versen bilirim bu belirsizlik çok kötü canım aslında bizi yıpratanda bu süreç :/

Keşke gidip kan versen bilirim bu belirsizlik çok kötü canım aslında bizi yıpratanda bu süreç :/
Çokda takmıyorm aslında nedense. İçimde bi rahatlık var. Sanki adet olmuycamda hamile oldugumu öğrwnicek gibi hissediyorum. Hamile değilsemde vardır rabbimin bir bildiği kendimi boş yere strese sokmakda istemiyorm artık. Rabbim ne zaman yazmıssa o zmn gelicek miniğim bana ❤

Neyse kızlar bana bol boll dua edin. En iyisi ben şimdi gidip bir test alıp geleyim. 3 saat falan sıvı almadan idrarımı tutayım. Saat 2 3 gibi testi yapcam. Sizden tek isteğim bana dua edin. Hayırlısı olsun. Rabbim ne yazmıssa o olcak. En azından belirtisizlik olmasn. Bakalım. Ya Allah Ya Bismillah ❤

Haydi hayırlısı insallahhh :)

etmezmiyim. ruyalarima giriyon peri su pozitifi sdnden daha cok ben istiyorm:)

aynen canmmm dogrudurrr
Ben size bişey sormak istiyorum canlıanne abla:) benim Ekim 22 bat günümdü bi gün gecikti 23 Ekim’de oldum normal adet sancısından çok farklı bi agrım vardı hele ilk gün çok agrım oldu iki gün sürdü 3. Gün çok azaldı ve 5. Gün nerdeyse kesildi ama benim adetim 6 gün sürüyo sonra 7 8 gün sonra hamilelik belirtilerim başladı ben acaba üstüne mi kaldım öyle olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…