- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
ohaaaa meraktan catlayacm bugun varsa cikar kuzumValla abla kalmadı elimde. Olmazsam eger gidip alcam yarın sabah ilk idrarla yapcam
Adet olmayı bekliycem. Olmazsam snra yapcam.ohaaaa meraktan catlayacm bugun varsa cikar kuzum
neyse bir gun daha sabir edelim:)Adet olmayı bekliycem. Olmazsam snra yapcam.
Aynen aynen hayırlısı allahtan. Ama hiç adet belirtisi falan yok. Göğüslerimde falanda hiç değişiklik yok. Normalde adet olmadan önce gmğüslerim hassaslasır. Ama hamileykende olur ne biliyim karısık çok belirtisizimneyse bir gun daha sabir edelim:)
Keşke gidip kan versen bilirim bu belirsizlik çok kötü canım aslında bizi yıpratanda bu süreç :/Aynen aynen hayırlısı allahtan. Ama hiç adet belirtisi falan yok. Göğüslerimde falanda hiç değişiklik yok. Normalde adet olmadan önce gmğüslerim hassaslasır. Ama hamileykende olur ne biliyim karısık çok belirtisizim
Çokda takmıyorm aslında nedense. İçimde bi rahatlık var. Sanki adet olmuycamda hamile oldugumu öğrwnicek gibi hissediyorum. Hamile değilsemde vardır rabbimin bir bildiği kendimi boş yere strese sokmakda istemiyorm artık. Rabbim ne zaman yazmıssa o zmn gelicek miniğim bana ❤Keşke gidip kan versen bilirim bu belirsizlik çok kötü canım aslında bizi yıpratanda bu süreç :/
Haydi hayırlısı insallahhh :)Neyse kızlar bana bol boll dua edin. En iyisi ben şimdi gidip bir test alıp geleyim. 3 saat falan sıvı almadan idrarımı tutayım. Saat 2 3 gibi testi yapcam. Sizden tek isteğim bana dua edin. Hayırlısı olsun. Rabbim ne yazmıssa o olcak. En azından belirtisizlik olmasn. Bakalım. Ya Allah Ya Bismillah ❤
etmezmiyim. ruyalarima giriyon peri su pozitifi sdnden daha cok ben istiyorm:)Çokda takmıyorm aslında nedense. İçimde bi rahatlık var. Sanki adet olmuycamda hamile oldugumu öğrwnicek gibi hissediyorum. Hamile değilsemde vardır rabbimin bir bildiği kendimi boş yere strese sokmakda istemiyorm artık. Rabbim ne zaman yazmıssa o zmn gelicek miniğim bana ❤
Merhaba kizlar adetime 2 gun var ama bu sabah yerlesme kanamasi dedikleri boyle kahverengi gibi kivamli akinti geldi cok az sizce oylemidir
Bu sabaha karsı yıne bir bebek ruyası gördüm. Annemin kucagında erkek bir bebek vardı. Ama kimin bebegiydi bilmiyorum. Seviyordm falan hayırlsıı inşallahetmezmiyim. ruyalarima giriyon peri su pozitifi sdnden daha cok ben istiyorm:)
senin bebegindir ins canmm benmmBu sabaha karsı yıne bir bebek ruyası gördüm. Annemin kucagında erkek bir bebek vardı. Ama kimin bebegiydi bilmiyorum. Seviyordm falan hayırlsıı inşallah
Amiiin inşallah. Şimdi sana yazdıktan snra netten ruya tabirine baktm sevindirici haber falan yazıyor. Ayyyy hadiii inşalllaaahhhhhsenin bebegindir ins canmm benmm
benmm ruyalarimda genelde yuzde seksen cikiyor kuzummm inss. peri olcak bu sefer innss birdaki kardeslerimizin. istekleri kabul olurAmiiin inşallah. Şimdi sana yazdıktan snra netten ruya tabirine baktm sevindirici haber falan yazıyor. Ayyyy hadiii inşalllaaahhhhh
ne zamn yapAcan testiAmiiin inşallah. Şimdi sana yazdıktan snra netten ruya tabirine baktm sevindirici haber falan yazıyor. Ayyyy hadiii inşalllaaahhhhh
benmm ruyalarimda genelde yuzde seksen cikiyor kuzummm inss. peri olcak bu sefer innss birdaki kardeslerimizin. istekleri kabul olur
Hayırlısı abla bakalım.ne zamn yapAcan testi
Ben size bişey sormak istiyorum canlıanne abla:) benim Ekim 22 bat günümdü bi gün gecikti 23 Ekim’de oldum normal adet sancısından çok farklı bi agrım vardı hele ilk gün çok agrım oldu iki gün sürdü 3. Gün çok azaldı ve 5. Gün nerdeyse kesildi ama benim adetim 6 gün sürüyo sonra 7 8 gün sonra hamilelik belirtilerim başladı ben acaba üstüne mi kaldım öyle olabilir miaynen canmmm dogrudurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?