- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Amin Canım Allah Razı Olsun ❤
İkisi aynı koyuluktaysa yumurtan çatlayacak biri silikleşirse çatlamış oluyor canım@Meylen ve kızlar,, ovu testi pozitif çıktığında ve ardından negatif olması tam olarak ne demek?
aynen benBen her zaman haklı oluyorum valla hiç altta kalmıyorum zaten yarım saate barış imzalıyoruz eşimin o yönü çok iyi oluyor
Abla ben soru sordum kimse bana cevap vermedi yaneler kaynatiyorsunuz kizlar var mi pozitifi goren
ne sordun ki kuzum gormedimAbla ben soru sordum kimse bana cevap vermedi ya
:)uzman. dr gibi konustunİkisi aynı koyuluktaysa yumurtan çatlayacak biri silikleşirse çatlamış oluyor canım
Belim agrıyo kasıklarımda bıçaklar giryo çıkıyo karnım şiş kocaman bide karnımın sağ tarafı agrıyo tüp olan kısımne sordun ki kuzum gormedim
kuzum biraz adet belirtisine benziyor fakat hamileligin ilk dinemlerindeki yerlesme agrisinada benziyorBelim agrıyo kasıklarımda bıçaklar giryo çıkıyo karnım şiş kocaman bide karnımın sağ tarafı agrıyo tüp olan kısım
Adetime 1 hafta var daha ablakuzum biraz adet belirtisine benziyor fakat hamileligin ilk dinemlerindeki yerlesme agrisinada benziyor
İnşalalhh tatlim yaaa bat yarin benim dünki testi atmamiştim dün gölge gördüğüm yer koyulaşmiş ama umutlanmak istemiyorum
Senle batlar aynı canım. Benim de 21 i adet. Sol kasığımda da benim ağrım var , bide beyaz akıntım :/ bekleyelim bakalım. Bu ay umudum da yok fazla ilişki olmadı çünkü hayırlısı . Erken test alıp paramı çöpe de atasım yok, adetten bir gün önce falan yaparım galiba normal testAdetime 1 hafta var daha abla
Ya belimde agrı var öyle ki anlatamam benimde bat 21 bende öyle uğraşmadım yumurtlama falan bekletmede yapmadım kan verdim 9 gün kala çıkmadı ama agrılarım var göğüslerim patlıcak iyice damarlaştıSenle batlar aynı canım. Benim de 21 i adet. Sol kasığımda da benim ağrım var , bide beyaz akıntım :/ bekleyelim bakalım. Bu ay umudum da yok fazla ilişki olmadı çünkü hayırlısı . Erken test alıp paramı çöpe de atasım yok, adetten bir gün önce falan yaparım galiba normal test
cok dinleme kendini dedigim gibi yerlesme agrilarinada benziyor innss bebegin seninledirAdetime 1 hafta var daha abla
ayyyy gercekten mi atsana balimİnşalalhh tatlim yaaa bat yarin benim dünki testi atmamiştim dün gölge gördüğüm yer koyulaşmiş ama umutlanmak istemiyorum
Ay ablacım insallah ya öyle ki bıçak kesiyo sanki benicok dinleme kendini dedigim gibi yerlesme agrilarinada benziyor innss bebegin seninledir
inss bebistendir sana soyle bir yontem vereyim formlarda adete 1 hafta kala gebelik belirtisi diye ara bakayimAy ablacım insallah ya öyle ki bıçak kesiyo sanki beni
Tamam ablainss bebistendir sana soyle bir yontem vereyim formlarda adete 1 hafta kala gebelik belirtisi diye ara bakayim
Abla öyle bi form yokinss bebistendir sana soyle bir yontem vereyim formlarda adete 1 hafta kala gebelik belirtisi diye ara bakayim
Canim erken hamilelik belirtileri adlı bi konu vardı galiba bi bak istersen, link atabilirsem atıcamAbla öyle bi form yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?