Rica ederim :)cok tesekurler canim
Hayırlısı olsun canım bizim için:)Canım benim göğüslerde bir durum yok, kasıkta şişlik Ağrı ve akıntım var bakalım :)
Hımmm bişy olmaz abla ya bnde önemli bişy sandm. Adam şaka yapms sana :) bnde artk eczaneye gidip test almaktan utanıyorm valla
utanma kiz bise olmaz para kazandiriyon onlaraHımmm bişy olmaz abla ya bnde önemli bişy sandm. Adam şaka yapms sana :) bnde artk eczaneye gidip test almaktan utanıyorm valla
bisey olmaz canm benm gec olsun guc olmasin inssYas kemale ermek uzre 35ten once bir hamile kalsaydim yumurtlama azlior malu
Amin arkadaşım kısmetimizde varsa olur bu ay, yoksa da bilir meleklerimiz geleceği ayı. Rabbim dualarımızı kabul eylesinHayırlısı olsun canım bizim için:)
Amin canım amiinnn herseyini hayırlısı zamanı önemli değil sağlıklı hayırlı bi evlat olsun yeterAmin arkadaşım kısmetimizde varsa olur bu ay, yoksa da bilir meleklerimiz geleceği ayı. Rabbim dualarımızı kabul eylesin
kiz varsa cikarYok canm idrara yeni çıkmstm sıvı almadan 3 saat falan tutup snra yapcam yıne
Bizi çatlatacak hanımkiz varsa cikar
Ayy hadi inşallah mutlu hayırlı haber verirsin bize guzelim heycanlandim vallahiKızlar bu arada dualarınızı bekliyorum
Adamlar arada sacmaliyo canım, bide biz kadınlar bu konuda çok hassasiz olumsuz bişe dedilermi sinirlerimiz zipliyo hemenOfff çok sinirliyim hala sinirim geçmedi. Deminde tarrıstk
Yaptım Testi attım Canım :/Hadi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz
Attım fotoyu canm bakar msnİnşallah allah hakkında hayırlısını versin canım benim. Eger çıkmazsada üzülme Rabbim en güzel zamanı bekliyor. Kendini şuan çıkmicak gbi şartlandurki hem çıkarsa süpriz olsun çıkmazsada zaten bunu sartlandırmıştın
Ne biliyim abla ya :)utanma kiz bise olmaz para kazandiriyon onlara
Ben yine birşey göremedimYaptım Testi attım Canım :/
Attım fotoyu canm bakar msn
Ne biliyim abla ya :)
HımmmBen yine birşey göremedim
Bu kuruma izi canım bendede çıkmıştı sonra adet gördüm bugun adet günün sanırım çıkması lazımdı baya belirgin bence sen adrt olacaksın üzgünümKızlar bişy görebilen var mı ??
Testi şimdi yaptm daha idrar yeri bile ıslak :)Bu kuruma izi canım bendede çıkmıştı sonra adet gördüm bugun adet günün sanırım çıkması lazımdı baya belirgin bence sen adrt olacaksın üzgünüm
İşte o sonra kuruyunca kalacak öyle benimde böyle oldu hatta cok arada kalfım ama adet gününe pembede olsa silik çıkıyor yani sen hamilesindir umarım ama böyle ümit edince adetimiz geçiyor ondan böyle konusuyorum yanlıs anlama sakınTesti şimdi yaptm daha idrar yeri bile ıslak :)
Bilmiyorm bakalım hayırlısı neyse o olsn :)
Canim sen çıplak gözle bişey gorebikiyomusun , ben fotoda bişey goremedim şimdilik ama bi 15 dk sonra tekrar bi bak bazen b-hcg düşük olunca hemen cikmayabiliyo bu testlerin hassasligi bence 40 ml den sonra anca olcebiliyo canımTesti şimdi yaptm daha idrar yeri bile ıslak :)
Bilmiyorm bakalım hayırlısı neyse o olsn :)
Yok canm neden yanlış anlayayım sen kuruma izi diyince ben testi yeni yaptıgımı söyledim.İşte o sonra kuruyunca kalacak öyle benimde böyle oldu hatta cok arada kalfım ama adet gününe pembede olsa silik çıkıyor yani sen hamilesindir umarım ama böyle ümit edince adetimiz geçiyor ondan böyle konusuyorum yanlıs anlama sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?