İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Him anladim canım ya inşallah kurtulursun çaresi yok mu konuya tam hakim değilim pko için
Maalesef canım. Pconun tedavisi yok. Doğuştan geliyor. Çocuk anne karnında iken yunurtlıklar oluşurken daha bu hastalık oluşuyor. Ama çocuk için olmaz diye bi şey yok. Kişiden kişiye değişse de tedavi ile ihtimal yok değil

yanlis anlamzsan ne zamandan beridir var bu rahatsizlik
Yok canım niye yanlış anlayayım. conun tedavisi yok. Doğuştan geliyor. Çocuk anne karnında iken yunurtlıklar oluşurken daha bu hastalık oluşuyor. Ama çocuk için olmaz diye bi şey yok. Kişiden kişiye değişse de tedavi ile ihtimal yok değil. Üniversiteden sonra düzensiz olmaya başladı. Bi süre sonea ilaçsız olmadı. Çünkü bu polikistler prolaktini yükseltiyor. O da bi yandan engel oluyor. Prolaktin için de ayrıca ilaç içiyordum normal seviyede kalsın diye.

Aynen ben bazı topiklerde gördüm hamile kalan pko ile o yüzden hiç sıkıntı etme içini ferah tut rabbim senin gibi gönlü güzel yavrucaklar nasip eder insallah en kısa zamanda

oy oyy. cok zor. sen birde bu kpss sinav okul ogretmenlik falan hepsinden dolayi dongulerinde. skinti yaratmis demk ki stres. bu hormunun dostu genelde bu hormon emziren kadinda olur

oy oyy. cok zor. sen birde bu kpss sinav okul ogretmenlik falan hepsinden dolayi dongulerinde. skinti yaratmis demk ki stres. bu hormunun dostu genelde bu hormon emziren kadinda olur
Aynen geçen kış bende de yüksekti iki defa dostinex bitirdim sekizli olanından şimdi de sınırda inşallah yükselmez kadın olmak zor valla

Aynen geçen kış bende de yüksekti iki defa dostinex bitirdim sekizli olanından şimdi de sınırda inşallah yükselmez kadın olmak zor valla
Evet canım. Dostinex kullandım yıllarca brn de. Psikoloji ilaçları gibi onlar da. Hemen bırakmıyorsun. Azaltarak bıraktırdılar bana.

cokk cokk ozel dile getiremem yani. su kadarini deyim au pozisyonda cocuk olur. su sekilde ikiz olur:) benm son hamilelgim ikizdi biri tutunamamisti.
Ne var kız söyle. Benim eşim şöyle der mesela. Erkek ne kadar çok istekli olursa giden sperm sayısı o kadar çok olurmuş. Bu da benden size bir tüyo. Ön sevişmeyi uzatıyoruz yani kızlar

ama artk sterrs yapmiyoruz bebis yapiyorz olsa senin kesin ikizin falan olur bence :) bak dwmedi deme
Hadi bakalım :))) demiştin derim inşallah .isterim yani.
Kuzum hiç stresim yok şükür. Mutlu, huzurlu bi evliliğim var şükür. Her şey güzel.. Bi de anne olsam tam olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…