- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Maalesef canım. Pconun tedavisi yok. Doğuştan geliyor. Çocuk anne karnında iken yunurtlıklar oluşurken daha bu hastalık oluşuyor. Ama çocuk için olmaz diye bi şey yok. Kişiden kişiye değişse de tedavi ile ihtimal yok değilHim anladim canım ya inşallah kurtulursun çaresi yok mu konuya tam hakim değilim pko için
Bundan mi utandin yanaklarinda pembelesti mi :)) insallah dediği gibi olur içine doğdu belkide :)amin ins:) aslinda. biraz utaniyorm esim bana dun sey dedi sen kesin hamile kalacan dedi :)
Yok canım niye yanlış anlayayım. conun tedavisi yok. Doğuştan geliyor. Çocuk anne karnında iken yunurtlıklar oluşurken daha bu hastalık oluşuyor. Ama çocuk için olmaz diye bi şey yok. Kişiden kişiye değişse de tedavi ile ihtimal yok değil. Üniversiteden sonra düzensiz olmaya başladı. Bi süre sonea ilaçsız olmadı. Çünkü bu polikistler prolaktini yükseltiyor. O da bi yandan engel oluyor. Prolaktin için de ayrıca ilaç içiyordum normal seviyede kalsın diye.yanlis anlamzsan ne zamandan beridir var bu rahatsizlik
Bundan mi utandin yanaklarinda pembelesti mi :)) insallah dediği gibi olur içine doğdu belkide :)[/QUOT. olmaz mi:) aslinda kizlar size bisey deyim mi bi erkeklwr bizden daha iyi biliyorlar nasl hamile kalinacagini .esimin agzindan oyle seyler . duydum ki agzim acik kaldi
Aynen ben bazı topiklerde gördüm hamile kalan pko ile o yüzden hiç sıkıntı etme içini ferah tut rabbim senin gibi gönlü güzel yavrucaklar nasip eder insallah en kısa zamandaMaalesef canım. Pconun tedavisi yok. Doğuştan geliyor. Çocuk anne karnında iken yunurtlıklar oluşurken daha bu hastalık oluşuyor. Ama çocuk için olmaz diye bi şey yok. Kişiden kişiye değişse de tedavi ile ihtimal yok değil
Amin canım. Inşallah . İsteyen herkese nasip olsun inşallah.Aynen ben bazı topiklerde gördüm hamile kalan pko ile o yüzden hiç sıkıntı etme içini ferah tut rabbim senin gibi gönlü güzel yavrucaklar nasip eder insallah en kısa zamanda
oy oyy. cok zor. sen birde bu kpss sinav okul ogretmenlik falan hepsinden dolayi dongulerinde. skinti yaratmis demk ki stres. bu hormunun dostu genelde bu hormon emziren kadinda olurYok canım niye yanlış anlayayım. conun tedavisi yok. Doğuştan geliyor. Çocuk anne karnında iken yunurtlıklar oluşurken daha bu hastalık oluşuyor. Ama çocuk için olmaz diye bi şey yok. Kişiden kişiye değişse de tedavi ile ihtimal yok değil. Üniversiteden sonra düzensiz olmaya başladı. Bi süre sonea ilaçsız olmadı. Çünkü bu polikistler prolaktini yükseltiyor. O da bi yandan engel oluyor. Prolaktin için de ayrıca ilaç içiyordum normal seviyede kalsın diye.
Aynen geçen kış bende de yüksekti iki defa dostinex bitirdim sekizli olanından şimdi de sınırda inşallah yükselmez kadın olmak zor vallaoy oyy. cok zor. sen birde bu kpss sinav okul ogretmenlik falan hepsinden dolayi dongulerinde. skinti yaratmis demk ki stres. bu hormunun dostu genelde bu hormon emziren kadinda olur
Stres de vardı maalesef. Sonra hepten bozuldu düzen işte.oy oyy. cok zor. sen birde bu kpss sinav okul ogretmenlik falan hepsinden dolayi dongulerinde. skinti yaratmis demk ki stres. bu hormunun dostu genelde bu hormon emziren kadinda olur
cokk cokk ozelNe dedi merak ettim özel değilse tabi tatlım aynen fenalar hemde çok :))
Ben işe dalınca unuttm telefonu ver kuzum sımdı gectı ama bask zamana yapatımsana cok kolay pratik bir tarif vereyimm mi harika bir tarif
Evet canım. Dostinex kullandım yıllarca brn de. Psikoloji ilaçları gibi onlar da. Hemen bırakmıyorsun. Azaltarak bıraktırdılar bana.Aynen geçen kış bende de yüksekti iki defa dostinex bitirdim sekizli olanından şimdi de sınırda inşallah yükselmez kadın olmak zor valla
Bende cok merak ettım bakcokk cokk ozeldile getiremem yani. su kadarini deyim au pozisyonda cocuk olur. su sekilde ikiz olur:) benm son hamilelgim ikizdi biri tutunamamisti.
ama artk sterrs yapmiyoruz bebis yapiyorz olsa senin kesin ikizin falan olur bence :) bak dwmedi demeStres de vardı maalesef. Sonra hepten bozuldu düzen işte.
Ne var kız söyle. Benim eşim şöyle der mesela. Erkek ne kadar çok istekli olursa giden sperm sayısı o kadar çok olurmuş. Bu da benden size bir tüyo. Ön sevişmeyi uzatıyoruz yani kızlarcokk cokk ozeldile getiremem yani. su kadarini deyim au pozisyonda cocuk olur. su sekilde ikiz olur:) benm son hamilelgim ikizdi biri tutunamamisti.
ayip:)Bende cok merak ettım bak
cokk cokk ozeldile getiremem yani. su kadarini deyim au pozisyonda cocuk olur. su sekilde ikiz olur:) benm son hamilelgim ikizdi biri tutunamamisti.
Hadi bakalım :))) demiştin derim inşallah .isterim yani.ama artk sterrs yapmiyoruz bebis yapiyorz olsa senin kesin ikizin falan olur bence :) bak dwmedi deme
Iyi fikir :))Ne var kız söyle. Benim eşim şöyle der mesela. Erkek ne kadar çok istekli olursa giden sperm sayısı o kadar çok olurmuş. Bu da benden size bir tüyo. Ön sevişmeyi uzatıyoruz yani kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?