Bata kac gün var canımCanım gün aşırıya devam biz. Geçen gün meylen i dinledim 2 gün üst üste değerlendirdik.
Bu arada adetten sonra sarı leke bırakan sarımsı beyaz yoğun kıvamda akıntım vardı. Geçtiğimiz 2 gün şeffaf uzayan akıntı oldu. Bugğn tekrar sarı leke bırakana döndü.
cok az kalmis skinti yapma balim ne kadar rahat olursan o kadr cabuk olurAynen konuya daldıkça sıkıntı bastı :) benim bata 4 gün var inan o kadar çok istiyorum ki bebiş olmasını
Benim bat yok canım. Ne zaman ilaç içersem :))) pcoluyum. Adet lerim ilaçsız olmuyor.Bata kac gün var canım
Yani gebe kalırsam anca testlerle anlarım. Gecikme olayı yok bende.Benim bat yok canım. Ne zaman ilaç içersem :))) pcoluyum. Adet lerim ilaçsız olmuyor.
bence yumurtan catlamis. erkenden. aslinda adetten sonra denemek .cok mantikli :) sanirim bende yumurtladimCanım gün aşırıya devam biz. Geçen gün meylen i dinledim 2 gün üst üste değerlendirdik.
Bu arada adetten sonra sarı leke bırakan sarımsı beyaz yoğun kıvamda akıntım vardı. Geçtiğimiz 2 gün şeffaf uzayan akıntı oldu. Bugğn tekrar sarı leke bırakana döndü.
Hayırlı ise olsun inşallah canım. Rahat ol.Aynen konuya daldıkça sıkıntı bastı :) benim bata 4 gün var inan o kadar çok istiyorum ki bebiş olmasını
Aklimdan bir çıkarabilsem zaten olacak heralde ama çıkmıyor maalesef bir işle meşgul olsam aklıma gelmez evde boşum hepcok az kalmis skinti yapma balim ne kadar rahat olursan o kadr cabuk olur
aynen. canim iliskinin uzerinden 14 gun sora teste anlarsinYani gebe kalırsam anca testlerle anlarım. Gecikme olayı yok bende.
Canım ya soğan suyu denedin mi hiç pko için ıyi geliyormuşYani gebe kalırsam anca testlerle anlarım. Gecikme olayı yok bende.
İnşallah canım. O iki günü değerlendirdik üst üste. Akıntı değişti şimdi. Bakalım neler olacak :)bence yumurtan catlamis. erkenden. aslinda adetten sonra denemek .cok mantikli :) sanirim bende yumurtladim
aynen. canim iliskinin uzerinden 14 gun sora teste anlarsin
Inşallah olur canlarım rabbim güzel gönüllerinize göre versin inşallah ❤bence yumurtan catlamis. erkenden. aslinda adetten sonra denemek .cok mantikli :) sanirim bende yumurtladim
bence boyle neten tariflerw bak pastalar boreklee r falan yap boslugum olunca. direk bunu yapiyorm:)Aklimdan bir çıkarabilsem zaten olacak heralde ama çıkmıyor maalesef bir işle meşgul olsam aklıma gelmez evde boşum hep
Amin inşallah canımHayırlı ise olsun inşallah canım. Rahat ol.
Denemek istemiyorum onu canım. Çünkü kişiden kişiye değişiyor.. Zarar vermesinden endişe ediyorum. Buradaki pcolular dan farklı benimki. Onlar düzensiz de olsa adet oluyor. Ben ilaçsız olmam.Canım ya soğan suyu denedin mi hiç pko için ıyi geliyormuş
Him anladim canım ya inşallah kurtulursun çaresi yok mu konuya tam hakim değilim pko içinDenemek istemiyorum onu canım. Çünkü kişiden kişiye değişiyor.. Zarar vermesinden endişe ediyorum. Buradaki pcolular dan farklı benimki. Onlar düzensiz de olsa adet oluyor. Ben ilaçsız olmam.
amin ins:) aslinda. biraz utaniyorm esim bana dun sey dedi sen kesin hamile kalacan dedi :)Inşallah olur canlarım rabbim güzel gönüllerinize göre versin inşallah ❤
Senin kadar enerjik ve hayat dolu olmak çok güzel olurdu ya :) ben pek sevmiyorum pasta börek beceremiyorum da acikcasi :) genelde yemek yapmayı seviyorumbence boyle neten tariflerw bak pastalar boreklee r falan yap boslugum olunca. direk bunu yapiyorm:)
yanlis anlamzsan ne zamandan beridir var bu rahatsizlikDenemek istemiyorum onu canım. Çünkü kişiden kişiye değişiyor.. Zarar vermesinden endişe ediyorum. Buradaki pcolular dan farklı benimki. Onlar düzensiz de olsa adet oluyor. Ben ilaçsız olmam.
vala ben hem yapmasini hemde yemesini seviyorm:)Senin kadar enerjik ve hayat dolu olmak çok güzel olurdu ya :) ben pek sevmiyorum pasta börek beceremiyorum da acikcasi :) genelde yemek yapmayı seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?