Nerde o eski günler öğretmeni görünce saygıdan korkardık ismek istemezdik şimdi ise tam tersi öğretmen öğrenciden korkar oldu nasıl bir hâle geldik ama hep yetkililer yüzünden öğretmenlik mesleğini mahvettileraynen oyle benim annem cahil bir kadindi cahillikten kastim okuma yazmasi yoktu ama bana insan olmayi kotu olmammayi ogretmesi. benim okulda basarili bir ogrenci olmami sagladi hersey para degil okula ac gidedik bazen ama ogretmenimize karsi gelmezdik. ufak sakalar yapardk
Valla ben de yataktan yazıyorum şu an. Eşim de yanımda TV izliyordu ama yattı şimdi. Demez bana bi şey :)Gel abla gel konuşalım da benim eşim hala uyumadı yatakta telle ugrasıncada çok kızıyo :/
Amin canım Allah razı olsun ❤Hayırlısı canım. Ikisi birden olur inşallah. Gönlünce olsun her şey
Maalesef canım. Valla dersine giren öğretmene zar zor saygı. Diğer dersine girmediğim sınıflar için ha öğretmen ha dışardan biri hiç farketmiyor. Kimiz ki biz.Nerde o eski günler öğretmeni görünce saygıdan korkardık ismek istemezdik şimdi ise tam tersi öğretmen öğrenciden korkar oldu nasıl bir hâle geldik ama hep yetkililer yüzünden öğretmenlik mesleğini mahvettiler
Bende öyle eşim uyudu telefonla uğraşıyorum bu saatlerde kafa dengini bulursan burda ki sohbet çok güzel sarıyor:)Valla ben de yataktan yazıyorum şu an. Eşim de yanımda TV izliyordu ama yattı şimdi. Demez bana bi şey :)
vala bende bundan cok korkuyorum onceden calistigim icin buyuk kizimla ilgilenemiyordm hep kaynanamdaydi cocukla ne zamn vakit gecirmeye basladim adam gibi konusmaya sarkilar bilmecele ilahiler oyunlar. ne biliym tuvalte gitmetiyi ogrendi yemek aliskanligi. bir suru sey anne. lik bambaska bisey hersey annede bitiyor iki yasindaki oglum buyuk kizimdan daha duzenli suanİnan okulda bi çok çocuğun ayakkabı bağıcıkları hep açık. Hep söylüyorum, bağlayın bak düşersiniz diye. En son benim sınıfta 10 yaşında çocuk bağlamayı bilmiyorum diyince oturdum onunla öğrettim bağlamayı. Ben Matematik öğretmeniyim ama kendi sınıfımda Türkçe ödevini mi yapmamış hemen aileye mesaj atıyorum, yanlış bi davranış mı var düzeltilmesi,, takip edilmesi gereken,, hemen aileyle görüşüyorum ne yapabiliriz diye. Ama yetemiyoruz çoğu zaman çünkü aile destek vermiyor bizim kadar.
Öğretmenlik meslek kanunu çıkaracaklarmış bitirdikleri mesleğe kanun çıkarıyorlar artık ilerde okul diye bir kavram olmayacak diye korkuyorum şimdikiler internetteki hocalar okuldakinden ıyi anlatıyor diye yakınıyorMaalesef canım. Valla dersine giren öğretmene zar zor saygı. Diğer dersine girmediğim sınıflar için ha öğretmen ha dışardan biri hiç farketmiyor. Kimiz ki biz.
hersey anadan onun ogretmesi laZim oyy oyyMaalesef canım. Valla dersine giren öğretmene zar zor saygı. Diğer dersine girmediğim sınıflar için ha öğretmen ha dışardan biri hiç farketmiyor. Kimiz ki biz.
ahhahh daha neler yaÖğretmenlik meslek kanunu çıkaracaklarmış bitirdikleri mesleğe kanun çıkarıyorlar artık ilerde okul diye bir kavram olmayacak diye korkuyorum şimdikiler internetteki hocalar okuldakinden ıyi anlatıyor diye yakınıyor
Ya valla artık yaptıkları şeylere şaşırmıyorum. Düzeleceğine umudum yok şimdilik. Vicdanıyla öğretmenlik yapanlar ne yaparsa artık bu sistemle.Öğretmenlik meslek kanunu çıkaracaklarmış bitirdikleri mesleğe kanun çıkarıyorlar artık ilerde okul diye bir kavram olmayacak diye korkuyorum şimdikiler internetteki hocalar okuldakinden ıyi anlatıyor diye yakınıyor
Öyle ya ee lise yada iki yıllık mezunu matematik dersine ücretli ogretmen olarak girdiriyorlar haliyle çocuk da bunları söylüyor kardeşlerimden biliyorumahhahh daha neler ya
Kesinlike öyle tamamen vicdan para için yapılıyorsa zaten her ay yatıyor hic de umurlarında olmuyor çalıştığım okulda sosyal bilgiler öğretmeni birgün beni çevirdi ben çocuklara çok test etkinlik çıkarırdım bana dedi kadrolu fen öğretmen senin üç katın maaş alıyor senin 3 te birin kadar çalışmıyor kendini bu kadar yorma dedi bende olsun hocam aldığım o parayı hakkıyla yemek istiyorum içime sinmiyor diğer şekilde dedim sonra sustu sen bilirsin dediYa valla artık yaptıkları şeylere şaşırmıyorum. Düzeleceğine umudum yok şimdilik. Vicdanıyla öğretmenlik yapanlar ne yaparsa artık bu sistemle.
dogru demis biciriklar ne varsa eskilerde var valhhÖyle ya ee lise yada iki yıllık mezunu matematik dersine ücretli ogretmen olarak girdiriyorlar haliyle çocuk da bunları söylüyor kardeşlerimden biliyorum
Bu saatten sonra değişmez hiçbirşey kolay kolay benim de umudum yokYa valla artık yaptıkları şeylere şaşırmıyorum. Düzeleceğine umudum yok şimdilik. Vicdanıyla öğretmenlik yapanlar ne yaparsa artık bu sistemle.
Var maalesef öyle olanlar.. Ne alırsak alalım. Bu iş vicdanla yapılan bi iş. Ben de gördüm kadroludan daha çok çalışan ücretli. Yazık valla. Çok yazık.Kesinlike öyle tamamen vicdan para için yapılıyorsa zaten her ay yatıyor hic de umurlarında olmuyor çalıştığım okulda sosyal bilgiler öğretmeni birgün beni çevirdi ben çocuklara çok test etkinlik çıkarırdım bana dedi kadrolu fen öğretmen senin üç katın maaş alıyor senin 3 te birin kadar çalışmıyor kendini bu kadar yorma dedi bende olsun hocam aldığım o parayı hakkıyla yemek istiyorum içime sinmiyor diğer şekilde dedim sonra sustu sen bilirsin dedi
Işını hakkiyla yapan bu vatani sevendir ve öylelerini Allahım eksik etmesin inşallah.Var maalesef öyle olanlar.. Ne alırsak alalım. Bu iş vicdanla yapılan bi iş. Ben de gördüm kadroludan daha çok çalışan ücretli. Yazık valla. Çok yazık.
Canım gün aşırıya devam biz. Geçen gün meylen i dinledim 2 gün üst üste değerlendirdik.bu arada olayi saptiriyorum. bebek calismalari nasl gidiyor
Aynen konuya daldıkça sıkıntı bastı :) benim bata 4 gün var inan o kadar çok istiyorum ki bebiş olmasınıbu arada olayi saptiriyorum. bebek calismalari nasl gidiyor
Amin canım. InşallahIşını hakkiyla yapan bu vatani sevendir ve öylelerini Allahım eksik etmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?