- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Amin canım seninde hayırlı olsun :)Hayırlı akşamlar hanımlar ben de hamileliğimi 5 gün öncesin de öğrenmiş biriyim. Belirtiler 12 13 gün sürünce yok bu adet değilse başka bişey deyip kan testi yaptrdm vee sonuç pozitif.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Beklemek zor hele ki düzensiz adet görülüyorsa
Kızlaarr, kendimi çok kötü hissediyorum. En son ayın 15 inde ilişki olmuştu. Dün tekrar olması gerekiyordu ama sizle çene çalarken adam uyudu. Ben de kıyamadım uyandırmaya.
Peki neden kötü hissediyorum çünkü bugün açık kahve ve pembe akıntım oldu. Adetin 14. Günü. Ama ovu testleri 15 inde bi ara pik olmuş gibiydi ama sonra olmadı.
Testler böyle. Sol kasığımda çok ağrım var. Arada sağda da oluyor. Her ikisi de yani. Bazen de her iki kasığın üst tarafında aynı anda batma gidi kramp gibi ağrı oluyor.
Bu mesajın cok hosuma gitti birde sanki testlerin pik olmamıs gibi geldi bana yinede bilemedim zamanı var gibi duruyor[/QUOTE
Ayyyy inşallah inşallah yarın dr gitcem sizlerden dua bekliyorum :)Sen kesin hamilesin kizz hadi inşallaahhh
Dularınızı bekliyorum. Çok heycanlıyım. Rabbim yuzumu guldursun, inşallah eli boş dönmem :)İnşallah güzel haberler alırız canım merakla bekliyorum :)
İnşallah canımDularınızı bekliyorum. Çok heycanlıyım. Rabbim yuzumu guldursun, inşallah eli boş dönmem :)
Dua edin kızlar bana nooooluuur :/İnşallah canım
bence sen tumurtluyorsun belki bir ihtimal yerlesmede olabilir. olur mu mu olur10 unda bitti sanırım. O ara başladık zaten.
kacta gidecen peri inan sendwn daha heycanliyim sabah uyaninca ilk senin hamileym mesajini gormek istiyormAyyyy inşallah inşallah yarın dr gitcem sizlerden dua bekliyorum :)
14:30 da randevum :)kacta gidecen peri inan sendwn daha heycanliyim sabah uyaninca ilk senin hamileym mesajini gormek istiyorm
Kızlar kan verdim 108 cıktı sonuc
Hayırlı olsun canım. Güzel bi hamilelik geçirmek nasip olur inşallah.Kızlar kan verdim 108 cıktı sonuc
bence sen tumurtluyorsun belki bir ihtimal yerlesmede olabilir. olur mu mu olur
Saol xnm aminnnn. Darısı tüm istiyenlerin basınaHayırlı olsun canım. Güzel bi hamilelik geçirmek nasip olur inşallah.
Hayırlı olsun canım ne güzel bir haber :)Kızlar kan verdim 108 cıktı sonuc
Aynen cnm saol bu kadar yüksek beklemiodum bende :)A
Hayırlı olsun canım ne güzel bir haber :)
hayirli olsun canmKızlar kan verdim 108 cıktı sonuc
aynen canim kendiliginden olsun balim birde. yumurta gunu kadin cok istekli oluyormus anlarsin kendindenBilmiyorum canım. Düşünmek istemiyorum artık. Hayırlısı olsun. Neyse ne artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?