- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
ben hamileyken göğüs uçlarım yanık gibi acıyordu inşallah hamilesindirAmin inşallah sende canm. Göğüs uclarım acıyo 2 gundur bakalım :)
Yarın hastaneye gitcem :)ne yapmaya karar verdin perican
Yarın hastaneye gitcem canm :)Inşallah Hamilesindir canım, artık bi kan testi yaptırın catlicam yoksa
Bnmdr aynen öyle birde uçları kızarms gibi. Senindr oyle miydi :)ben hamileyken göğüs uçlarım yanık gibi acıyordu inşallah hamilesindir
cok sukur peri:)Yarın hastaneye gitcem :)
Sen kesin hamilesin kizz hadi inşallaahhhBugunde adet olmadım :/
Yumurtlama mi dersin acabaaTestler böyle. Sol kasığımda çok ağrım var. Arada sağda da oluyor. Her ikisi de yani. Bazen de her iki kasığın üst tarafında aynı anda batma gidi kramp gibi ağrı oluyor.
Bugunü değerlendir tatlimm eger müsaitseniz tabiYumurtlama mi dersin acabaa
Yumurtlama mi dersin acabaa
Müsaitiz canım. Anca akşama ama. Eşimin kızı bizde, ödev yapılıyor. Bi kaç saate gidecek annesine. Geç kaldım diye düşünüyorum ama yumurtlama olsa bile.Bugunü değerlendir tatlimm eger müsaitseniz tabi
canm sen ne zamn basladin iliskiye adetin ne zamn bitti birdeKızlaarr, kendimi çok kötü hissediyorum. En son ayın 15 inde ilişki olmuştu. Dün tekrar olması gerekiyordu ama sizle çene çalarken adam uyudu. Ben de kıyamadım uyandırmaya.
Peki neden kötü hissediyorum çünkü bugün açık kahve ve pembe akıntım oldu. Adetin 14. Günü. Ama ovu testleri 15 inde bi ara pik olmuş gibiydi ama sonra olmadı.
24 saat sürüyondiye biliyorum yumurta çatlasa bile sen yinede değerlendir olurmu olur inşallahda olurMüsaitiz canım. Anca akşama ama. Eşimin kızı bizde, ödev yapılıyor. Bi kaç saate gidecek annesine. Geç kaldım diye düşünüyorum ama yumurtlama olsa bile.
İnşallah güzel haberler alırız canım merakla bekliyorum :)Yarın hastaneye gitcem canm :)
Bu mesajın cok hosuma gitti birde sanki testlerin pik olmamıs gibi geldi bana yinede bilemedim zamanı var gibi duruyorUtanma canım. Nolacak ki. Kavga ettik desek daha mı iyi. Sevişmek, sevmekten geliyor bak. Ne ayıp ne de utanılacak bi şey
En az 20li olsun canım ya geç gördüm kusuruma bakma gebelik hediyeleri de var zaten gitti gidiyordn bakabilirsin@Meylen K Kutsal Alerji selam kizlar ovulasyon testi sipariş etcwmde kaç adet olani tavsiye edersiniz
Mesela ben düzensizHayırlı akşamlar hanımlar ben de hamileliğimi 5 gün öncesin de öğrenmiş biriyim. Belirtiler 12 13 gün sürünce yok bu adet değilse başka bişey deyip kan testi yaptrdm vee sonuç pozitif.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Beklemek zor hele ki düzensiz adet görülüyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?