İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlaarr, kendimi çok kötü hissediyorum. En son ayın 15 inde ilişki olmuştu. Dün tekrar olması gerekiyordu ama sizle çene çalarken adam uyudu. Ben de kıyamadım uyandırmaya.
Peki neden kötü hissediyorum çünkü bugün açık kahve ve pembe akıntım oldu. Adetin 14. Günü. Ama ovu testleri 15 inde bi ara pik olmuş gibiydi ama sonra olmadı.

Testler böyle. Sol kasığımda çok ağrım var. Arada sağda da oluyor. Her ikisi de yani. Bazen de her iki kasığın üst tarafında aynı anda batma gidi kramp gibi ağrı oluyor.

Eklentiler

• IMG_20181118_164953.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 40
canm sen ne zamn basladin iliskiye adetin ne zamn bitti birde

Müsaitiz canım. Anca akşama ama. Eşimin kızı bizde, ödev yapılıyor. Bi kaç saate gidecek annesine. Geç kaldım diye düşünüyorum ama yumurtlama olsa bile.
24 saat sürüyondiye biliyorum yumurta çatlasa bile sen yinede değerlendir olurmu olur inşallahda olur

Bnm adetim geldi snrm ya kırmızı kahverengi karışık leke geliyor peçeteye umutlar önümüzdeki aylara insAllah zaten bu aydan beklentim yoktu gecikme bir oldu acaba

Mesela ben düzensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…