- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
hatırlamıyorum cnm ama kırmızı değildi sanki .ama yanık gibi acıdığını hatırlıyorum ilk defa böyle olmuştu.Bnmdr aynen öyle birde uçları kızarms gibi. Senindr oyle miydi :)
Simdi bende senin gibi pkoluyum genelde geç yumurtluyoruz ama ara lekelenme hiç yaşamadım sen en iyisi mi gün aşırı ilişkiye devam et ne olur ne olmazBugün 14. Gün. Kahve akıntı sinir etti beni. Çok düzensiz var saçma bi dengem var
Bnmde ucları acıyo bakalım . İnşallah hamileyimdirhatırlamıyorum cnm ama kırmızı değildi sanki .ama yanık gibi acıdığını hatırlıyorum ilk defa böyle olmuştu
İnşallah gebesindir güzel haberlerle gelirsinBnmde ucları acıyo bakalım . İnşallah hamileyimdir
Yarın dr gitcem çok heycanlıyım
Amin inşallah dualarınızı bekliyormİnşallah gebesindir güzel haberlerle gelirsin
Hayırlısıyla inşallah hamileyim mesajini gorurumDua edin kızlar bana nooooluuur :/
Saol cnm tskler :)hayirli olsun canm
Olsun canım 2 3 günde bir ilişki olması bile yetiyo bugünü değerlendirebilirsin o kayıp değil hiç sinirini bozma
Öyle olurum ben de ama her yunurtlama da değil. Bi de her istekli olduğumda da yunurtlama vakti değil zatenaynen canim kendiliginden olsun balim birde. yumurta gunu kadin cok istekli oluyormus anlarsin kendinden
Sağol canım. Hayırlısı artık.Olsun canım 2 3 günde bir ilişki olması bile yetiyo bugünü değerlendirebilirsin o kayıp değil hiç sinirini bozma
İyiyim canım sabah kontrolüm var sabırsızlık biraz :)Sağol canım. Hayırlısı artık.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Son iki aydır yumurtamın olgun olduğu ve iğne yaptığımız zaman 13. Ya da 14. Gün aslında. İlaçla adet olsam da belki yine öyle olmuştur ama testler de yanılıyor olamaz. Testler negatif.Belki de başka bi şey bu kahve akıntılar. İlaçla oldum ya geçen aydan kalma kalıntılardır belki.Simdi bende senin gibi pkoluyum genelde geç yumurtluyoruz ama ara lekelenme hiç yaşamadım sen en iyisi mi gün aşırı ilişkiye devam et ne olur ne olmaz
Oooo iyi iyi. Yarın bize de yaz bak. Senin de güzel haberlerini duyalım. Şöyle bangır bangır duy miniğim kalp atışını inşallah.İyiyim canım sabah kontrolüm var sabırsızlık biraz :)
Canım,, önceki vitaminim bitti. Dün folidoce a başladım. Bu akıntı onla alakalı olabilir mi? Sen hiç yaşadın mı?İyiyim canım sabah kontrolüm var sabırsızlık biraz :)
Ben geçen aydan kalıntı kalmasına pek inanmıyorum eğer 13.14se suanda o günlerde olabilirsin bazen yumurtlamada kadınlarda leke oluyomuş ama ovu testleride negatif ama işte o testlere yüzde yüz güvenilirmi bilemiyorum o nedenle bu aksamı es geçmeSon iki aydır yumurtamın olgun olduğu ve iğne yaptığımız zaman 13. Ya da 14. Gün aslında. İlaçla adet olsam da belki yine öyle olmuştur ama testler de yanılıyor olamaz. Testler negatif.Belki de başka bi şey bu kahve akıntılar. İlaçla oldum ya geçen aydan kalma kalıntılardır belki.
İnşallah canım inşallah öğrendiğimizde minicikti 3+2 yarın 7+2 oluyo şaka gibi ilk siz şahit oldunuz inşallah doğumuna da olursunuz çok isterimOooo iyi iyi. Yarın bize de yaz bak. Senin de güzel haberlerini duyalım. Şöyle bangır bangır duy miniğim kalp atışını inşallah.
İnşallah canım inşallah. 1 ay geçmiş bak. İnşallah tamamına ereceksin.İnşallah canım inşallah öğrendiğimizde minicikti 3+2 yarın 7+2 oluyo şaka gibi ilk siz şahit oldunuz inşallah doğumuna da olursunuz çok isterim
Yok canım folik asit leke yapmaz çünkü yediklerimizde de var ve mg çok düşükCanım,, önceki vitaminim bitti. Dün folidoce a başladım. Bu akıntı onla alakalı olabilir mi? Sen hiç yaşadın mı?
Aminnnn tez zamanda sende kavuş tüm kalbimle diliyorum hayırlısı sağlıklısı bulsunİnşallah canım inşallah. 1 ay geçmiş bak. İnşallah tamamına ereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?