İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Sabah 10 buçuk gibi lekelenme başladı ara ara peçeteye geliyordu artıyor gibiydi şimdi azaldı yine

Simdi bende senin gibi pkoluyum genelde geç yumurtluyoruz ama ara lekelenme hiç yaşamadım sen en iyisi mi gün aşırı ilişkiye devam et ne olur ne olmaz
Son iki aydır yumurtamın olgun olduğu ve iğne yaptığımız zaman 13. Ya da 14. Gün aslında. İlaçla adet olsam da belki yine öyle olmuştur ama testler de yanılıyor olamaz. Testler negatif.Belki de başka bi şey bu kahve akıntılar. İlaçla oldum ya geçen aydan kalma kalıntılardır belki.

Ben geçen aydan kalıntı kalmasına pek inanmıyorum eğer 13.14se suanda o günlerde olabilirsin bazen yumurtlamada kadınlarda leke oluyomuş ama ovu testleride negatif ama işte o testlere yüzde yüz güvenilirmi bilemiyorum o nedenle bu aksamı es geçme

Oooo iyi iyi. Yarın bize de yaz bak. Senin de güzel haberlerini duyalım. Şöyle bangır bangır duy miniğim kalp atışını inşallah.
İnşallah canım inşallah öğrendiğimizde minicikti 3+2 yarın 7+2 oluyo şaka gibi ilk siz şahit oldunuz inşallah doğumuna da olursunuz çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…