- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
nasip kuzum inacli birisin aen. kaderinde ne varsa yasarain . sen yumurtlama gununde bile esinle beraber ol. denk olsa bile allah ol demeden olmuyor kuzum sadece kalbinden dile allah kalbinde cocuk ozlemi ceken isteyen herkese versinYa abla etrafımızdaki herkes ilk geceden oldu onun olmayınca kaçtı galiba geçen hafta iyiydi istiyordu bu hafta kaçtı :)))
Abla benlik sıkıntı yok ya ben biliyorum Rabbimi ama insanlara bunu anlatmak çok zornasip kuzum inacli birisin aen. kaderinde ne varsa yasarain . sen yumurtlama gununde bile esinle beraber ol. denk olsa bile allah ol demeden olmuyor kuzum sadece kalbinden dile allah kalbinde cocuk ozlemi ceken isteyen herkese versin
aslinda sabir etmek en guzeli iki gun oncedn gidip kan vermiatim kanda cikmamisti bat gunumde. 5 tlik teste cikmisti nasipBende öyle düşünüyorum varsa çıkar yoksa batı bekleyeyim bi daha kan vermeyeyim
Abla ilk ya şimdi heyecanlı oluyo :))aslinda sabir etmek en guzeli iki gun oncedn gidip kan vermiatim kanda cikmamisti bat gunumde. 5 tlik teste cikmisti nasip
insanlara anlatmak zorunda degilsin kuzum kimseyi takma inan kimse senin tatli canindan kiymetli degil buna esinde dahilAbla benlik sıkıntı yok ya ben biliyorum Rabbimi ama insanlara bunu anlatmak çok zor
oyyy inss cikar btanem vallah cok isterim burdaki tum hatuncuklarin olmasini isterimAbla ilk ya şimdi heyecanlı oluyo :))
Artik kendi adima diyim gorev haline geldi zevk falan yokNe üst kaldı denemediğimiz ne alt ne yan her ay çalılmaya devam
Artik kendi adima diyim gorev haline geldi zevk falan yok
İnsallah Abla ya dün gece rüyada gördüm :))oyyy inss cikar btanem vallah cok isterim burdaki tum hatuncuklarin olmasini isterim
Inşaallah pozitif çıkarBende öyle düşünüyorum varsa çıkar yoksa batı bekleyeyim bi daha kan vermeyeyim
ne gordun canmİnsallah Abla ya dün gece rüyada gördüm :))
Öyle tabiki ya canı tatlıdır insanıninsanlara anlatmak zorunda degilsin kuzum kimseyi takma inan kimse senin tatli canindan kiymetli degil buna esinde dahil
Rüyamda hamileymişim ama kimse bilmiyormuş böyle birinin kucağında fenalaşmıştım bayılacak gibiydim nerdeyse içimdende diyodum ki kesin hamile olduğumu anlayacaklarne gordun canm
İnsallah kuzum ya :)Inşaallah pozitif çıkar
Evet amabuda zor bi imtihanBeklemek zor insanların imalı bakışlarına sözlerine maruz kalmak başka zor ama inanmalı önce insan bigün Olacağına
Ne kadardır elisin ve ne zamandan beri çocuk istiyorsun canmİnsallah kuzum ya :)
inss canmmm ya gebelik ruyalari genelde dogru cikarmis insRüyamda hamileymişim ama kimse bilmiyormuş böyle birinin kucağında fenalaşmıştım bayılacak gibiydim nerdeyse içimdende diyodum ki kesin hamile olduğumu anlayacaklar
Olabilir abla bata kaç gün varkizlar benmde. bugun sol kasimda boyle surekli batmalar olsu hala devam ediyor .anlamsim gitti aset bitincede oldu uzayan akintim da var yumurtluyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?