- 13 Kasım 2018
- 430
- 447
- 23
Tamam canım testi bekliyoruz meraklaValla o kadar yoruldm ki. Otobuste bayılıcaktım nerdeyse. Kesinlikle bugun bir yere gidemem. Test aldm test yapcam birazdan
Bu bariz hamilelik tebriklerKızlar biri normal ucuz testlerden diğeri erken gebelik testi. Sizce hamile miyim?
Isim neydiBende dua istiyorum
Hayırlı olsun var ama kan testi kesin sonuç canım :)Kızlar biri normal ucuz testlerden diğeri erken gebelik testi. Sizce hamile miyim?
ayy hadi hayırlısı bu güzel mübarek günde güzel haberler ver cnm beklemedeyimValla o kadar yoruldm ki. Otobuste bayılıcaktım nerdeyse. Kesinlikle bugun bir yere gidemem. Test aldm test yapcam birazdan
Tamam canm biraz soluklanıp yapcam bakalım inşallah pozitif olurTamam canım testi bekliyoruz merakla
canım hayırlı olsun kucağınada almayı nasip etsin Rabbim .çok güzel heyecan bunlar ilk kalp atışı cinsiyet öğrenme Rabbim herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun var ama kan testi kesin sonuç canım :)
bence hamilesin cnm hayırlı olsun şimdidenKızlar biri normal ucuz testlerden diğeri erken gebelik testi. Sizce hamile miyim?
Canım sümeyra bende banada dua et lütfen özellikle hamişler dualarda buluşmak üzere inşallah şimdiden Allah razi olsun hepinizdenEvet canım hamisim yeni. Ismini yazarsan sanada isim ile dua edelim. Bence sen hemen Acile git o test pozitif. Bak burayada ekle arkadaslar görsünler . Ayyyy catlatacaksiniz bizi kizlarr
Hamilesin sen tatlim ikiside net belli Allah tamamina erdirsin inşalahhhKızlar biri normal ucuz testlerden diğeri erken gebelik testi. Sizce hamile miyim?
Peki muayne etmedimi seniKızlar kusura bakmayın yazamadm size yoldaydım gittiğime bin pişman oldum. Kan falanda veremedim saat 3 de kapanmıs kan alma. Sıra bana gelene kadar kapandı dr yarın gel kan ver dedi
Rabbim bu mübarek günün hürmetin sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah kuzum.Evet canım hamisim yeni. Ismini yazarsan sanada isim ile dua edelim. Bence sen hemen Acile git o test pozitif. Bak burayada ekle arkadaslar görsünler . Ayyyy catlatacaksiniz bizi kizlarr
Tamam canm biraz soluklanıp yapcam test :)ayy hadi hayırlısı bu güzel mübarek günde güzel haberler ver cnm beklemedeyim
yok canm zaten bnm doktorm da orda yoktu. Orda olan dr de sadece kan istediPeki muayne etmedimi seni
İnşallah canımm çok teşekkür ederimmBu bariz hamilelik tebrikler
İnşallah canımm Rabbim herkese göstersin bu mutluluğu Allah razı olsunnbence hamilesin cnm hayırlı olsun şimdiden
of devlettekiler hep ayni bi baksa sanki nolucak ki hadi bakalim çift çizğiyi görelim Allahin izni ileTamam canm biraz soluklanıp yapcam test :)
yok canm zaten bnm doktorm da orda yoktu. Orda olan dr de sadece kan istedi
Çatlatma iğnesi kullamadıysan hamileliktir kesin canım. Allah bi daha yaşatmasın Inşallah güzel haberler alırsın hep.İnşallah canımm Rabbim herkese göstersin bu mutluluğu Allah razı olsunn
Hakkında hayırlısı olsun canım.ama bak psikolojik olarak kendine zarar veriyorsun böyle.Tamam canm biraz soluklanıp yapcam test :)
yok canm zaten bnm doktorm da orda yoktu. Orda olan dr de sadece kan istedi
Ayy amin. Hepimizi inşallah.Allah razı olsun canım amin inşallah senide koca göbüşünle görmek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?