- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Hımm bilmiyorm bakalım inşallah vardrbenm testlerimde hep boyle cikiyor bir hafta sonra deger basini almis gidiyor bagzi insanlada idrarinda o hormon gec algilaniyor suan yaptigin test idrar var anlamina geliyor kuzum
o zamn kesin hamilsindir kuzum hangi marka buTestin fotosunu yaptıgım gibi çekmiştim hala içi pembeydi hatta
Ooo ablammm :))allah kabul etsin bende kilacam namaz ins
olabilir kuzum benm 3 gundur sol kasigimda batma oluyor ve orasi cok sis. sana kuzum tavsiye 21 gune kadar sansini dene yumurtlarsin belki o zamana kadar catlamaz o yuzden matematiksel heablama yapma sansini deneHanımlar benim ayın ortasından itibaren geçen ayda oldu bu karnım çok şişiyo be bel ağrım oluyo yumurtlamadan dolayımı acaba bugün de kasıklarım belim ağrıyo karnım şiş
cocuklari. zoruyuttum kucugu hala salliyorm .bugun banyo gunleriydi sanirim bugun pestilim ciktiOoo ablammm :))
Burda bir cizgi görünüyor gibi insallah vardir canim benim ♡♡Kızlar bu şimdiki hali . Sanki birazcık belirginleşti mi ?
Hiç duymadım canım yaKızlar bu sorum var ilişki de tükürük sperm kalitesini düşürüyor mu yani gebe kalmaya engel mıdır kesin yoksa olacağı varsa tükürük VS hikaye mi
tukurukten kastin kuzumKızlar bu sorum var ilişki de tükürük sperm kalitesini düşürüyor mu yani gebe kalmaya engel mıdır kesin yoksa olacağı varsa tükürük VS hikaye mi
Senin işin zor hala çocuk istiyorsun:)cocuklari. zoruyuttum kucugu hala salliyorm .bugun banyo gunleriydi sanirim bugun pestilim cikti
Kız misal hani vajinal islaklik yeterli gelmediği durumlarda kayganlastci gibi nasıl anlatym bilemedimtukurukten kastin kuzum
ne biliyim. :) kasiniyorm galiba kuzumSenin işin zor hala çocuk istiyorsun:)
İnsallah ablam ya benden ümidin var mı :)su periye cok sevindim bugun inss sizin sevinclerinizide gorurum
Masallah valla sana:)ne biliyim. :) kasiniyorm galiba kuzum
İnşallah herşeyin hayırlısı canım Rabbım ne zmn ol derse olacak nasibimizde varsasu periye cok sevindim bugun inss sizin sevinclerinizide gorurum
hahayyy:) hic denemedim yanilmiyorsam sperm su ve sabunla temas esince. 1 ssatt kadar canli kaliyor. tukurukte sanmiyorum:) o kadr sperme. tukuruk. bas edemezKız misal hani vajinal islaklik yeterli gelmediği durumlarda kayganlastci gibi nasıl anlatym bilemedim
Yani engel değil midir diosun anlamadımhahayyy:) hic denemedim yanilmiyorsam sperm su ve sabunla temas esince. 1 ssatt kadar canli kaliyor. tukurukte sanmiyorum:) o kadr sperme. tukuruk. bas edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?