- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Suan pek bir fark yok. Ve tam kurumadı dahaKurumuş halini de atsana bi canım.
Farkında değilsin ama çok takıyorsun canım. İnşallah kanda pozitif çıkar ama çıkmazsa çok kötü olacağını düşünüyorum. Dikkat et kendine.Yarın gidip saglık ocagında kan vercem. Yok canm yıprandıgım yok. Arada gelen giden duygu olauyo sadece :) oda bebiş istediğimz için zaten.
Kafaya herkes takıyor yapıcak bişy yok. Kafadan atılıcak bişy değilki :)
Canim sağlık ocağında da barkod veriyorlar. Kanı alan kişiye ben internetten bakcam de. Halk sağlığı laboratuarından bakıyorsun ertesi günü beklemene gerek kalmaz sonuç için. Her ilin farklı oluyo sitesi. Mesela sakaryanin hsl 54 yazıyorsun google a ordan bakıyorum. Istanbul un da hsl 34 olabilir ama sen sor yine.Yarın gidip saglık ocagında kan vercem. Yok canm yıprandıgım yok. Arada gelen giden duygu olauyo sadece :) oda bebiş istediğimz için zaten.
Kafaya herkes takıyor yapıcak bişy yok. Kafadan atılıcak bişy değilki :)
Yaa tabiki kötü olurum. Sonucda binbir umutla bekliyorsun cabalıyorsn. Yerimde bencw kim olsa daha fazla takardı. Burda konusuyorz ediyorz ama bnm hayatn sadece buraya yazdıgımdan ibaret değil ki yeri geliyor buraya girmediğim zaman aklıma bile gelmiyor. Ama sonucda istiyosn ve aklın ister istemez orda oluyorFarkında değilsin ama çok takıyorsun canım. İnşallah kanda pozitif çıkar ama çıkmazsa çok kötü olacağını düşünüyorum. Dikkat et kendine.
Aaa saol valla bilmiyordm. Öyle yapayım o zmn çok iyi olur. Pozitif olursa dr giderim direk. Zaten anlıyorz artık . Negatifsede hiç boşuna yormam kendimi:)Canim sağlık ocağında da barkod veriyorlar. Kanı alan kişiye ben internetten bakcam de. Halk sağlığı laboratuarından bakıyorsun ertesi günü beklemene gerek kalmaz sonuç için. Her ilin farklı oluyo sitesi. Mesela sakaryanin hsl 54 yazıyorsun google a ordan bakıyorum. Istanbul un da hsl 34 olabilir ama sen sor yine.
Allah razı olsun canım benim rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim bende gördüm, bak biraz bekle o çizgi birazdaha net pembemsi olacakmış gibi. Cami den yeni geldim hepinize dua ettim elimde kagita yazdım isimlerinizi. Allah mübarek günde dualarimizi geri cevirmesin
Bi tık daha belirginlesmis sanki. Artık yarın kanda belli olur bak ben hamisim sende öyle gibisin geliyor bana. Olmazsanda Rabbim hayırlı zaman bu zaman değilmiş hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diye dua et , ümit kesmedenKızlar bu şimdiki hali . Sanki birazcık belirginleşti mi ?
Valla diğer bakanları bilmiyorum ama ben halen çizgi görüyorum canım . İnşallah hamilesindir :)Kızlar bu şimdiki hali . Sanki birazcık belirginleşti mi ?
gördüm çizgiyi inşallah hamilesindir cnm geçenlerdede birine hayırlı olsun şimdiden hamilesin demiştik aynı böyleydi test .sonra adet olmuş .o yüzden birşey yazamadım sana inşallah sen hamilesindir canımKızlar bu şimdiki hali . Sanki birazcık belirginleşti mi ?
bu sefer netttttBen görüyorum canım çizgi var silikte olsa :)
allah kabul etsin bende kilacam namaz insCanim bende gördüm, bak biraz bekle o çizgi birazdaha net pembemsi olacakmış gibi. Cami den yeni geldim hepinize dua ettim elimde kagita yazdım isimlerinizi. Allah mübarek günde dualarimizi geri cevirmesin
Aminn allah razı olsun nasip bakalım :)Bi tık daha belirginlesmis sanki. Artık yarın kanda belli olur bak ben hamisim sende öyle gibisin geliyor bana. Olmazsanda Rabbim hayırlı zaman bu zaman değilmiş hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diye dua et , ümit kesmeden
Saol canm olabilir belki yanlış görüyorz :)Valla diğer bakanları bilmiyorum ama ben halen çizgi görüyorum canım . İnşallah hamilesindir :)
kac dkikada cikti balimAminn allah razı olsun nasip bakalım :)
:) inşallah bakalım sabaja kadar daha belirgin olur heralde :)bu sefer nettttt
benm testlerimde hep boyle cikiyor bir hafta sonra deger basini almis gidiyor bagzi insanlada idrarinda o hormon gec algilaniyor suan yaptigin test idrar var anlamina geliyor kuzum:) inşallah bakalım sabaja kadar daha belirgin olur heralde :)
Testin fotosunu yaptıgım gibi çekmiştim hala içi pembeydi hattakac dkikada cikti balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?