İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Farkında değilsin ama çok takıyorsun canım. İnşallah kanda pozitif çıkar ama çıkmazsa çok kötü olacağını düşünüyorum. Dikkat et kendine.

Canim sağlık ocağında da barkod veriyorlar. Kanı alan kişiye ben internetten bakcam de. Halk sağlığı laboratuarından bakıyorsun ertesi günü beklemene gerek kalmaz sonuç için. Her ilin farklı oluyo sitesi. Mesela sakaryanin hsl 54 yazıyorsun google a ordan bakıyorum. Istanbul un da hsl 34 olabilir ama sen sor yine.

Farkında değilsin ama çok takıyorsun canım. İnşallah kanda pozitif çıkar ama çıkmazsa çok kötü olacağını düşünüyorum. Dikkat et kendine.
Yaa tabiki kötü olurum. Sonucda binbir umutla bekliyorsun cabalıyorsn. Yerimde bencw kim olsa daha fazla takardı. Burda konusuyorz ediyorz ama bnm hayatn sadece buraya yazdıgımdan ibaret değil ki yeri geliyor buraya girmediğim zaman aklıma bile gelmiyor. Ama sonucda istiyosn ve aklın ister istemez orda oluyor

Aaa saol valla bilmiyordm. Öyle yapayım o zmn çok iyi olur. Pozitif olursa dr giderim direk. Zaten anlıyorz artık . Negatifsede hiç boşuna yormam kendimi:)

Canim bende gördüm, bak biraz bekle o çizgi birazdaha net pembemsi olacakmış gibi. Cami den yeni geldim hepinize dua ettim elimde kagita yazdım isimlerinizi. Allah mübarek günde dualarimizi geri cevirmesin
Allah razı olsun canım benim rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar bu şimdiki hali . Sanki birazcık belirginleşti mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20181119-222429_Instagram.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 92
Bi tık daha belirginlesmis sanki. Artık yarın kanda belli olur bak ben hamisim sende öyle gibisin geliyor bana. Olmazsanda Rabbim hayırlı zaman bu zaman değilmiş hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diye dua et , ümit kesmeden

gördüm çizgiyi inşallah hamilesindir cnm geçenlerdede birine hayırlı olsun şimdiden hamilesin demiştik aynı böyleydi test .sonra adet olmuş .o yüzden birşey yazamadım sana inşallah sen hamilesindir canım

Canim bende gördüm, bak biraz bekle o çizgi birazdaha net pembemsi olacakmış gibi. Cami den yeni geldim hepinize dua ettim elimde kagita yazdım isimlerinizi. Allah mübarek günde dualarimizi geri cevirmesin
allah kabul etsin bende kilacam namaz ins

Aminn allah razı olsun nasip bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…