İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar bakın bir çizgi beliriyor sanki acaba yanlış mı görüyorm şimdi yaptm testi

Eklentiler

• 20181119_210349.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 79
  • 20181119_210333.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20181119-211013_Gallery.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20181119-211009_Gallery.webp
    16 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20181119-211004_Gallery.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 70
Valla göz yanılması değil ben daha fotoları açmadan çizgiyi gördüm bence git bi acile kan ver artık :) inşallah miniğin seninledir canım benim
Valla o kadr istiyorun ki gitmek ama lanet olası su istanbulda hiç bir şey yapılmıyor onun için evden bile çıkmak isteniyorm

Valla o kadr istiyorun ki gitmek ama lanet olası su istanbulda hiç bir şey yapılmıyor onun için evden bile çıkmak isteniyorm
Canım yakınında acil yokmu hastahaneye bile gitmene gerek yok eğer yarın gidiceksen . Sağlık ocakları yani şuanki aile hekimine gidersen 10 a kadar kan verebiliyorsun testini alırsın hemde . Ama şimdi gidiceksen direk acile gidip bi kan testi iste kuruyunca tekrar at bakiyim ben çizgiyi görüyorum çünkü

Canim bende gördüm, bak biraz bekle o çizgi birazdaha net pembemsi olacakmış gibi. Cami den yeni geldim hepinize dua ettim elimde kagita yazdım isimlerinizi. Allah mübarek günde dualarimizi geri cevirmesin

Bnde gördüm yarın sağlık ocagına gideyim o zmn

Canim bende gördüm, bak biraz bekle o çizgi birazdaha net pembemsi olacakmış gibi. Cami den yeni geldim hepinize dua ettim elimde kagita yazdım isimlerinizi. Allah mübarek günde dualarimizi geri cevirmesin
Amiiiiinnnnn inşalllah bakalım. Yarın sağlık ocagına gitcem

Kızlar bakın bir çizgi beliriyor sanki acaba yanlış mı görüyorm şimdi yaptm testi
Canım senin gidip kan vermen lazım bak adet gününde geçti böyle yıpranma çok bağlanma şuan farkında değilsin ama sonradan çok yıprandığını fark ediyosn ben 2 ay önce böyle olmuştum çdk kaptırmıştım ama deli gibi 49 kiloya düştüm düşün İnşallah fırsatını bulursun kan verirsin

Yarın gidip saglık ocagında kan vercem. Yok canm yıprandıgım yok. Arada gelen giden duygu olauyo sadece :) oda bebiş istediğimz için zaten.
Kafaya herkes takıyor yapıcak bişy yok. Kafadan atılıcak bişy değilki :)

Allah razı olsun canım. Çok sağol. Allah sorunsuz, güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…