- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Bebe time ablao zamn kesin hamilsindir kuzum hangi marka bu
Bakalım abla inşallah öyledirperi o kadar ruyama girdin en sonunda oldu:)
İnşallah bakalım hayırlısı AllahtanBurda bir cizgi görünüyor gibi insallah vardir canim benim ♡♡
Engelliyor diyorlar..sperm testi verirken hic bir kayganlastirici tükrük falan kullanmayin dediler. Bi uroloji doktoru da lifekasyon suresini etkiliyor demisti bn o günlerde hic bise kullanmiyom:)Kızlar bu sorum var ilişki de tükürük sperm kalitesini düşürüyor mu yani gebe kalmaya engel mıdır kesin yoksa olacağı varsa tükürük VS hikaye mi
Canım tükürük derken normal tükürüğümü kastediyorsunEngelliyor diyorlar..sperm testi verirken hic bir kayganlastirici tükrük falan kullanmayin dediler. Bi uroloji doktoru da lifekasyon suresini etkiliyor demisti bn o günlerde hic bise kullanmiyom:)
Evet evet iliskiden önce şey ettiriyosun ya rahat olmasi için :)Canım tükürük derken normal tükürüğümü kastediyorsun
Ne guzel Allah bağışlasın bebeklerinizi:) benimde bi olsun peşpeşe siralayacam vallacocuklari. zoruyuttum kucugu hala salliyorm .bugun banyo gunleriydi sanirim bugun pestilim cikti
Dogulu musun yoksa:) simdi erkek evlatta isterler maksat soylari yürüsün :)tek gelin olunca seni kulucka makinasi olrak goruyorlar:)
Peki idrar renginde koyulasma var mi sence bide wc ye sık çıkmaların nezaman başladı bide akıntın var mi:))Çok susuyorum ek olarak, 1 litreyi zor bitirirdim . Şimdi en az 2 içiyorum hatta daha da fazla. Ve su an gaz cikarmaktan ve wc ye tasinmaktan uyuyamiyorum
aynen kuzum sirala en guzeli vallahNe guzel Allah bağışlasın bebeklerinizi:) benimde bi olsun peşpeşe siralayacam valla
yok kuzum karadenizliyi:)Dogulu musun yoksa:) simdi erkek evlatta isterler maksat soylari yürüsün :)
E karadenizlilerde dogululara bnzer. Ben doguluyum mesela universitede trabzonlu arkadaslarim vardi benzesiyorduk:)yok kuzum karadenizliyi:)
bebe time mi baska marka anlmani tavsiue ederimBakalım abla inşallah öyledir
aynen kuzum biZ. dogu karedenizliyiZ:) benzer benzer kuzumE karadenizlilerde dogululara bnzer. Ben doguluyum mesela universitede trabzonlu arkadaslarim vardi benzesiyorduk:)
Selam canım, valla yorucu bugünlerde evet. Geçen iki hafta sınav haftasıydı. Sınavları hala okuyamadım bile. Bi de TÜBİTAK bilim fuarı için proje yazıyordum. Dün yazdım teslim ettim sonunda. Başka okul işleri var,, sırada onlar var. Yok toplantı tutanakları, yok kulüp belgeleri, yok diyabet semineri. Bir sürü bir sürü bi şey.
yoruluyordur. kuzum maf ediyor cocuklar onu
Sadece çocuklar değil canım. Bir sürü de okul işi var maalesef.Selam canım, valla yorucu bugünlerde evet. Geçen iki hafta sınav haftasıydı. Sınavları hala okuyamadım bile. Bi de TÜBİTAK bilim fuarı için proje yazıyordum. Dün yazdım teslim ettim sonunda. Başka okul işleri var,, sırada onlar var. Yok toplantı tutanakları, yok kulüp belgeleri, yok diyabet semineri. Bir sürü bir sürü bi şey.
Günaaydıın hanımlar :)
Aaaa ilk defa duydum canım ya benim eşimde yapıyo arada demek oyleymişşşEvet evet iliskiden önce şey ettiriyosun ya rahat olmasi için :)
Oncomed nasıl ablabebe time mi baska marka anlmani tavsiue ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?