İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar bu sorum var ilişki de tükürük sperm kalitesini düşürüyor mu yani gebe kalmaya engel mıdır kesin yoksa olacağı varsa tükürük VS hikaye mi
Engelliyor diyorlar..sperm testi verirken hic bir kayganlastirici tükrük falan kullanmayin dediler. Bi uroloji doktoru da lifekasyon suresini etkiliyor demisti bn o günlerde hic bise kullanmiyom:)

Engelliyor diyorlar..sperm testi verirken hic bir kayganlastirici tükrük falan kullanmayin dediler. Bi uroloji doktoru da lifekasyon suresini etkiliyor demisti bn o günlerde hic bise kullanmiyom:)
Canım tükürük derken normal tükürüğümü kastediyorsun

K Kutsal Alerji tatlım nerelerdesin okulda yoruluyirsun sanırım özletme kendini uğra arada
Selam canım, valla yorucu bugünlerde evet. Geçen iki hafta sınav haftasıydı. Sınavları hala okuyamadım bile. Bi de TÜBİTAK bilim fuarı için proje yazıyordum. Dün yazdım teslim ettim sonunda. Başka okul işleri var,, sırada onlar var. Yok toplantı tutanakları, yok kulüp belgeleri, yok diyabet semineri. Bir sürü bir sürü bi şey.

yoruluyordur. kuzum maf ediyor cocuklar onu
Sadece çocuklar değil canım. Bir sürü de okul işi var maalesef.
Maşallah,, Allah keyifli muhabbetler nasip etsin hep de siz de çok yazınca okuyamıyorum valla çoğu zaman :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…