yumurtlama dönemlerinde yapmayın derim ben:)Aaaa ilk defa duydum canım ya benim eşimde yapıyo arada demek oyleymişşş
Adete 3-4 gün kala wc ye taşınmaya başladım, cok şu ictigim halde rengi hafif sarı. Bi öncekinde baya koyulasmisti. Ama sabah ilk idrar koyu oluyor. Beyaz- krem renkli çok yoğun olmayan akintim var :)Peki idrar renginde koyulasma var mi sence bide wc ye sık çıkmaların nezaman başladı bide akıntın var mi:))
anladım tesekkurler Allah hayırlı etsin canım:)Adete 3-4 gün kala wc ye taşınmaya başladım, cok şu ictigim halde rengi hafif sarı. Bi öncekinde baya koyulasmisti. Ama sabah ilk idrar koyu oluyor. Beyaz- krem renkli çok yoğun olmayan akintim var :)
hamilelikte idrar rengi koyulaşır dedikleri için yaptıktan sonra sürekli bakıyorum açık renk olunca üzülüyorum :)Adete 3-4 gün kala wc ye taşınmaya başladım, cok şu ictigim halde rengi hafif sarı. Bi öncekinde baya koyulasmisti. Ama sabah ilk idrar koyu oluyor. Beyaz- krem renkli çok yoğun olmayan akintim var :)
yeniden mii yaptın testi yoksa dünkü test mi silinmiş biliyosun 20 dk sonrası gecersiz oluyoKızlar dünki çizgi silinmş testten boşuna sevinmişim
Öyle olunca gitmedim sağlık ocagına.
Bişy olsa çıkardı mutlaka .
Hayırlısı buymus demekki
Dünki testteki çizgi silinmişyeniden mii yaptın testi yoksa dünkü test mi silinmiş biliyosun 20 dk sonrası gecersiz oluyo
yeniden yapma şansın var mı adetine daha çok var mıDünki testteki çizgi silinmişvardı ama hemde ben net görüyordum
1 hafta gecti adetim. 5 kasım dr gitmiştm bir yumurtan çatlamıs demişti. Ama yenide catlamıs olabilir önceki gunlerde catlamıs olabilir demiştiyeniden yapma şansın var mı adetine daha çok var mı
Yapmayalım o zaman ya :))yumurtlama dönemlerinde yapmayın derim ben:)
Mide yanması da oluyo mu bnde mide yanması varAdete 3-4 gün kala wc ye taşınmaya başladım, cok şu ictigim halde rengi hafif sarı. Bi öncekinde baya koyulasmisti. Ama sabah ilk idrar koyu oluyor. Beyaz- krem renkli çok yoğun olmayan akintim var :)
olsun kuzum :) canm ya zaten yoryluyonSadece çocuklar değil canım. Bir sürü de okul işi var maalesef.
Maşallah,, Allah keyifli muhabbetler nasip etsin hep de siz de çok yazınca okuyamıyorum valla çoğu zaman :)))
oncomed 5 lilik testlerden en iyisi kuzum baby time icin hep kotu yorum yapilmisOncomed nasıl abla
Ben ondan yapmıştım negatif :/oncomed 5 lilik testlerden en iyisi kuzum baby time icin hep kotu yorum yapilmis
olsun demek hala idrara gecmemistr yda gercekten negatiftrBen ondan yapmıştım negatif :/
Abla benimde midem yanıyo kac gündürhala sol kasigim agriyor yuruyemiyorm
İnsallah idrara geçmemiştir:)olsun demek hala idrara gecmemistr yda gercekten negatiftr
bende de var bide gaz gurultu falan gurultuyu bu ay yaşıyorum ama mide sorunum her ay olurMide yanması da oluyo mu bnde mide yanması var
su gunlerin gelsede kurtulsaniz su .durumdanAbla benimde midem yanıyo kac gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?